2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende de oluyo :) korkulacak bise degildir bence degisik tepkiler veriyo icerde:)

ya sabahlık güpürlü olacak, ya gecelık
sezeryan düşünenler için gecelık ıyı oluyormus. ben 1 gecelıklı, 1 takım da pıjamalı alıcam
Ya canım o kadar aradım bulamadım bu geceliklerin kışlık olani yani içi pamuklu olani yok mu ya. Evet çok şıklar ama incecikler

Evet yok korkmuyorum da garip geldi o an hic hissetmeyip, göbekteki dalgalanmaları falan görmek :) Hissettiğim zamanlarda o kadar hareket etmiyor göbeğim :)

Daha cok yapar belki bundan sonra :) benimki hoop dedirtiyo artik,ayagiydi kesin 2 kez resmen elime geldi:) kendilerini sevdiriyo simariklarrr

Ya canım o kadar aradım bulamadım bu geceliklerin kışlık olani yani içi pamuklu olani yok mu ya. Evet çok şıklar ama incecikler
kış ayı oldugu için muhakak uzerınde sabahlıgı olmalı
sabahlık olursa pek sorun olmaz dıye düşünüyorum. maalesef çok inceler, kumaşı az kalın olanlar vardır
hatta uuzn kollular var. ama onların da şekıllerı cok klasık oluyor.

Cnm hosgeldin keyfin nasıl minnoşum nasıl :) Ayyy bunları seni yaptın böyle çok tatlı :)

Canim benim sen nasılsın napiosun bebis gelmeye mi niyetli neler oldu

Insallah hemen toparlar kucagina alirsinn canim
Benim de asada duruo bebek dedi dr. Erkem doguma sebeb olur dedi cok korkuyorum bende ya unsallah sag saglim dogar bebisim

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok acele etmesin bebişko karnında telkin et canım :) benimki biraz aceleci çıktı, gerçi kuzumun bi suçu yok o gelmeye çalışmadı bnim açılmam oldu ama olsun :)

Yazan herkese teşekkür ederim allah razı olsun, hastane internetiyle anca okuyabiliyorum tek tek yazmak zor oluyor Ocak annesi olucam derken ekim annesi oldum çıktım rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerini de göstersin inşallah :) kızlar ilk kez anne oldum ya o kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.. Ameliyat snrası kısacık görmüştüm dün. Bugün sabah girdik yanına, bide az önce gittim kuzucuğumu görmeye ama dokunmak,kucağıma almak istedim o kadar kötü oldum ki ayağını okşamakla yetindim. Buna da şükür.. Kucağıma da alıcam inşallah :)

Cnm Rabbim saglik versin bebisine çabucak büyüsün inş :)

Maşallah canım size. Inşallah sağsalim kucağına da alırsın evinize de gidersiniz taze annecik Rabbim bizlere de sağ salim nasip etsin. Ameliyatın nasıldı cnm sütün geldi mi. Nasıl besleniyor kuzucuk

Ahhhh kiyamam canım sen kendini suçlama inşallah herşey çok güzel olacak... Doya doya alacaksın kucağına bol bol opeceksin dualarimizdasiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…