- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.841
Ya kızlar, suan uzanıyorum mesela koltukta, tablette biseyler okurken, göbeğimin titrediğini gördüm. 3 kez falan oldu son 10 dakikada.
Ama o sırada hareket hissi olmuyor..göbek titreyecek kadar hareket ediyor ama ben hissetmiyorum o anlarda, tesadüfen görüyorum
Sizlerde de oluyor mu hic merak ettim?
e
evet bendede oluyor.hatta bazen o kadar sert hareket ediyor ki bi tekmesiyle idrar kaçırıyorum :)
Evet yok korkmuyorum da garip geldi o an hic hissetmeyip, göbekteki dalgalanmaları falan görmek :) Hissettiğim zamanlarda o kadar hareket etmiyor göbeğim :)Aynen bende de oluyo :) korkulacak bise degildir bence degisik tepkiler veriyo icerde:)
Ya canım o kadar aradım bulamadım bu geceliklerin kışlık olani yani içi pamuklu olani yok mu ya. Evet çok şıklar ama inceciklerya sabahlık güpürlü olacak, ya gecelık
sezeryan düşünenler için gecelık ıyı oluyormus. ben 1 gecelıklı, 1 takım da pıjamalı alıcam
Evet yok korkmuyorum da garip geldi o an hic hissetmeyip, göbekteki dalgalanmaları falan görmek :) Hissettiğim zamanlarda o kadar hareket etmiyor göbeğim :)
kış ayı oldugu için muhakak uzerınde sabahlıgı olmalıYa canım o kadar aradım bulamadım bu geceliklerin kışlık olani yani içi pamuklu olani yok mu ya. Evet çok şıklar ama incecikler
Kesinlikle ama canlı kanlı görmemiz lazımAslında onemli bisey sanırım.. Bebek o melodilerle uyumaya sakinleşmeye alısırsa güZel olur :) Bize de rahatlıl olur
Cnm hosgeldin keyfin nasıl minnoşum nasıl :) Ayyy bunları seni yaptın böyle çok tatlı :)Teyzoslar napiyosunuz ben annemi cileden cikariyorum doktor amca dogmayayim diye cok ugrasiyo kerata bakalim ne zaman gelcem annem cantamida hazirlamis ins saglikli dogarim optum arkadaslarimi...buarada dogum yapan arkadasim dualarim seninle seno cok ama cok iyi anliyorum Allah yardimcin olsun bebegim dualarim seninle inan kendine ve arladasimiza iyi bak:)Eki Görüntüle 1666791
Canım aynı zamanda devlete De gidiyorum. Özel merkezde olduğu için bize ters düşüyordu o yüzden bu kadar uzadı. Çok rahatim sanırım.....8 agustos mu? baya olmus
niye öyle oldu kı canım?
ben de doktorun öyle tarıh verdi sandım.Canım aynı zamanda devlete De gidiyorum. Özel merkezde olduğu için bize ters düşüyordu o yüzden bu kadar uzadı. Çok rahatim sanırım.....(
Aynen ama dusunceli kv pozlarinda ya o sinirimi bozuo laf var icraat yok..Ay gelmesin daha iyi ya boşver :)
Canim benim sen nasılsın napiosun bebis gelmeye mi niyetli neler olduTeyzoslar napiyosunuz ben annemi cileden cikariyorum doktor amca dogmayayim diye cok ugrasiyo kerata bakalim ne zaman gelcem annem cantamida hazirlamis ins saglikli dogarim optum arkadaslarimi...buarada dogum yapan arkadasim dualarim seninle seno cok ama cok iyi anliyorum Allah yardimcin olsun bebegim dualarim seninle inan kendine ve arladasimiza iyi bak:)Eki Görüntüle 1666791
Insallah hemen toparlar kucagina alirsinn canim
Benim de asada duruo bebek dedi dr. Erkem doguma sebeb olur dedi cok korkuyorum bende ya unsallah sag saglim dogar bebisim
Evet baksana ilk bebismiz dünyaya geldi.. Allahın izniyle hemencecik iyilessinde uzmesin annesini...ben de doktorun öyle tarıh verdi sandım.
artık sık döneme gırıcez.
çok dikkatlı olmamız lazım.
Cnm Rabbim saglik versin bebisine çabucak büyüsün inş :)Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok acele etmesin bebişko karnında telkin et canım :) benimki biraz aceleci çıktı, gerçi kuzumun bi suçu yok o gelmeye çalışmadı bnim açılmam oldu ama olsun :)
Yazan herkese teşekkür ederim allah razı olsun, hastane internetiyle anca okuyabiliyorum tek tek yazmak zor oluyor Ocak annesi olucam derken ekim annesi oldum çıktımrabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerini de göstersin inşallah :) kızlar ilk kez anne oldum ya o kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.. Ameliyat snrası kısacık görmüştüm dün. Bugün sabah girdik yanına, bide az önce gittim kuzucuğumu görmeye ama dokunmak,kucağıma almak istedim o kadar kötü oldum ki ayağını okşamakla yetindim. Buna da şükür.. Kucağıma da alıcam inşallah :)
Uuuuu çok sexi bunlar
Maşallah canım size. Inşallah sağsalim kucağına da alırsın evinize de gidersiniz taze annecikRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok acele etmesin bebişko karnında telkin et canım :) benimki biraz aceleci çıktı, gerçi kuzumun bi suçu yok o gelmeye çalışmadı bnim açılmam oldu ama olsun :)
Yazan herkese teşekkür ederim allah razı olsun, hastane internetiyle anca okuyabiliyorum tek tek yazmak zor oluyor Ocak annesi olucam derken ekim annesi oldum çıktımrabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerini de göstersin inşallah :) kızlar ilk kez anne oldum ya o kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.. Ameliyat snrası kısacık görmüştüm dün. Bugün sabah girdik yanına, bide az önce gittim kuzucuğumu görmeye ama dokunmak,kucağıma almak istedim o kadar kötü oldum ki ayağını okşamakla yetindim. Buna da şükür.. Kucağıma da alıcam inşallah :)
Ahhhh kiyamam canım sen kendini suçlama inşallah herşey çok güzel olacak... Doya doya alacaksın kucağına bol bol opeceksin dualarimizdasiniz ...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok acele etmesin bebişko karnında telkin et canım :) benimki biraz aceleci çıktı, gerçi kuzumun bi suçu yok o gelmeye çalışmadı bnim açılmam oldu ama olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?