2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kimse dönence almadımı acep yaaa kızlarrrr resim ekleyin kim aldı kim almadı
Bebek bezi prima alıcam 1 paket büyük paketler daha ekonomik ama olurya belki teniyle uyum sağlamaz marka değiştirmek zorunda kalırız oyuzden bir paket şimdilik

Bebek bezi prima alıcam 1 paket büyük paketler daha ekonomik ama olurya belki teniyle uyum sağlamaz marka değiştirmek zorunda kalırız oyuzden bir paket şimdilik
uni baby bez yok galıba
ben de prıma alıcam. stok yapmıycam aynen bellı olmaz teniyle uyum saglayıp saglamayacagı

Aminnnn canim. Ben kiziodum gelmiosunuz die ama bi geldiler pir geldiler. Kiyamiyorum da yapma diorum ama o yapmasa kim yapıcak guya kv 1 hafta ben 1 hafta annen gelir 8. Ayda iice agirlasirsn calisionda is yapamazsn yorulursun dedi ama lafta hep. Bakalim ev temizlendikten sonra gelicekmi ozaman da popo gezdrmeye gelir

Ay gelmesin daha iyi ya boşver :)

Of beni heycan sardi iyice,sizdeki belirtiler,erken gelen bebis.. ben panik oluyorum ve sabirsizlaniyorum galibaa... sanki her an gelcekmis bebis gibi.. halbuki masallah aman da normal halimde gidiyorum.. ah annisler ahh valla cok pis heycan yaptiriyonuz bana

Canım geçmiş olsun. Bebişin de bi an önce güç kuvvet bulup toparlansın inşallah :)

Ya kızlar, suan uzanıyorum mesela koltukta, tablette biseyler okurken, göbeğimin titrediğini gördüm. 3 kez falan oldu son 10 dakikada.
Ama o sırada hareket hissi olmuyor..göbek titreyecek kadar hareket ediyor ama ben hissetmiyorum o anlarda, tesadüfen görüyorum
Sizlerde de oluyor mu hic merak ettim?

e

evet bendede oluyor.hatta bazen o kadar sert hareket ediyor ki bi tekmesiyle idrar kaçırıyorum :)

Teyzoslar napiyosunuz ben annemi cileden cikariyorum doktor amca dogmayayim diye cok ugrasiyo kerata bakalim ne zaman gelcem annem cantamida hazirlamis ins saglikli dogarim optum arkadaslarimi...buarada dogum yapan arkadasim dualarim seninle seno cok ama cok iyi anliyorum Allah yardimcin olsun bebegim dualarim seninle inan kendine ve arladasimiza iyi bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…