- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.821
Canım teşekkür ederim cevabın için... Umarım görürüz:):):)Csnim benimde islaklik oluyo arads herzamn kuru kalmiyo ama cok sivi olmuyor ins yeni yili goruruz
dönenceler pahalı bıraz. minnoşlar cok sever benceBenim aklımda braun vardı ama hem uzaktan hem kulaktan istiyorum oyuzden bunu aldım inş iyi olurdönencede buldum ama 150 lira emin değilim henüz almaya düşünmem lazım değermi diye
dur bakayım orada fıyatlar nasılKızlarrr birde bebek bezi alt açma bezi ıslak mendil kıyafetleri için sabun tozu bunları happy Center ın internet sayfasından almayı düşünüyorum aslında dibimde var marketi ama intten alıcam sanırım
Kimse dönence almadımı acep yaaa kızlarrrr resim ekleyin kim aldı kim almadıdönenceler pahalı bıraz. minnoşlar cok sever bence
ben de bılemıyorum yani
o kadar cok ıhtıyac var kıKimse dönence almadımı acep yaaa kızlarrrr resim ekleyin kim aldı kim almadı
Bebek bezi prima alıcam 1 paket büyük paketler daha ekonomik ama olurya belki teniyle uyum sağlamaz marka değiştirmek zorunda kalırız oyuzden bir paket şimdilikKimse dönence almadımı acep yaaa kızlarrrr resim ekleyin kim aldı kim almadı
Sormaaa yaaa bitmiyor Sağlıkla doğsunlarda herşey feda olsun....kafamda artık hep bebek eksikleri dönüyoro kadar cok ıhtıyac var kı
dönence her sey bıttıten sonra akıla gelır.al al bitmıyır
aynen öyleSormaaa yaaa bitmiyor Sağlıkla doğsunlarda herşey feda olsun....kafamda artık hep bebek eksikleri dönüyor
uni baby bez yok galıbaBebek bezi prima alıcam 1 paket büyük paketler daha ekonomik ama olurya belki teniyle uyum sağlamaz marka değiştirmek zorunda kalırız oyuzden bir paket şimdilik
Aminnnn canim. Ben kiziodum gelmiosunuz die ama bi geldiler pir geldiler. Kiyamiyorum da yapma diorum ama o yapmasa kim yapıcak guya kv 1 hafta ben 1 hafta annen gelir 8. Ayda iice agirlasirsn calisionda is yapamazsn yorulursun dedi ama lafta hep. Bakalim ev temizlendikten sonra gelicekmi ozaman da popo gezdrmeye geliranne gibisi var mı ya. hakları ödenmez gerçekten. annem her geldiğinde evim pırıl pırıl parlıyor yapma etme yorma kendini diorum eve bir gidiyorum ki her yer hijyen kokuyor. allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi :)
canım hayırlı olsun. güle güle oturun.. bizde geçen sene aldık evi öde öde borç bitmiyor. ama yine de büyük bir yük kalkıyor üstünden..
2 sinden umut yok bare kader vursun bize...
canım gözün aydın.. biran önce toparlanır yavrucağın inş...
bu arada grubun ilk bebesi de senin ki oldu... yavaş yavaş doğumlar başlar zamanı geldiğinde umarım....
ben ayıcıkları begendim kanatlı olan ufak ayıcıkları
Ay gelmesin daha iyi ya boşver :)Aminnnn canim. Ben kiziodum gelmiosunuz die ama bi geldiler pir geldiler. Kiyamiyorum da yapma diorum ama o yapmasa kim yapıcak guya kv 1 hafta ben 1 hafta annen gelir 8. Ayda iice agirlasirsn calisionda is yapamazsn yorulursun dedi ama lafta hep. Bakalim ev temizlendikten sonra gelicekmi ozaman da popo gezdrmeye gelir
Ben dönence istiyorum, park yatağın yanında geldi 1 tane, ama basit bişey baya.Kimse dönence almadımı acep yaaa kızlarrrr resim ekleyin kim aldı kim almadı
Tek eksik o kalsın dimi :)Ben dönence istiyorum, park yatağın yanında geldi 1 tane, ama basit bişey baya.
Son haftalarda alırım sanırım, hic arastırmadım bile daha
Canım geçmiş olsun. Bebişin de bi an önce güç kuvvet bulup toparlansın inşallah :)İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Aslında onemli bisey sanırım.. Bebek o melodilerle uyumaya sakinleşmeye alısırsa güZel olur :) Bize de rahatlıl olurTek eksik o kalsın dimi :)
Ya kızlar, suan uzanıyorum mesela koltukta, tablette biseyler okurken, göbeğimin titrediğini gördüm. 3 kez falan oldu son 10 dakikada.
Ama o sırada hareket hissi olmuyor..göbek titreyecek kadar hareket ediyor ama ben hissetmiyorum o anlarda, tesadüfen görüyorum
Sizlerde de oluyor mu hic merak ettim?
Baya sert vuruyor ozaman seninki :)e
evet bendede oluyor.hatta bazen o kadar sert hareket ediyor ki bi tekmesiyle idrar kaçırıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?