2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi bari seni kurtardık darısı bana artık valla 1 ay çok benimki 2 haftada bir çağırcam dedi 3 hafta iyi olmuş ayarladığın kilosu da iyiymiş maşallah, boyu da uzamış minnoş
İnşallah canım bidahaki gidişinde yukarı çıkmış olur plasentan. Sorma pazarlık yapar gibi dr 1 ay diyo ben yok diyorum Aman bi sorun sıkıntı olmasın da 1 ay da beklerim razıyım

Bende gupurlu bulamadim.pijamayi gupurlu buldum ust sabahli falan guzelde.geceligim biraz siradann.artik cokda gezemeyince 2 pijamabi gecelik yeter dedim kaldi
ya sabahlık güpürlü olacak, ya gecelık
sezeryan düşünenler için gecelık ıyı oluyormus. ben 1 gecelıklı, 1 takım da pıjamalı alıcam

Kızlar duvar kağıdıma karar veremiyorum yaa Yardım edin bana kafam çorba oldu valla..

Duvarlarım kum beji, mobilyalarımın rengi de aşağıdaki gibiii, sizce hangi duvar kağıdı gider, beyaz ayıcıklı olan ile takım bir halı buldum, onu her 2 duvar kağıdı ile de kullanabilirim.. Ama kum beji duvarlara beyaz duvar kağıdı sırıtır mı sizce, yoksa diğer pembe model daha mı iyi olur?

Bir de kalpli duvar kağıdı ve halısı buldumm, herşey ayıcık olmasa mı değişik mi olsa acabaa

pembe kalplı olan guzelmiş :=)

Allahmmm tatlim bnm cok sukur ama iyisiniz..gordun bebegini,kendinini ins en kisa zamanda toparlarsiniz :))

canım kum bejıne o ayıcıklıda olur kalplıde olur kalplerın ıcında kahvelıklerde var cunku

asagıdakı kalplıler güzel canımcım

Canım az da olsa su gibi geliyorsa dikkat et. Ben ozaman dikkat etmemiştim ama yoruldugum zamanlardi

anne gibisi var mı ya. hakları ödenmez gerçekten. annem her geldiğinde evim pırıl pırıl parlıyor yapma etme yorma kendini diorum eve bir gidiyorum ki her yer hijyen kokuyor. allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi :)

ben mi ev aldım ev mi beni benden aldı bilmiyom. yok kız ne zenginliği krediyle aldım. ev sahibim çık oğlum evleniyo dedi. bu halimle kiraya çıkmayım bida dedim. borcun içine girdim allah sonumu hayır etsin :)

canım hayırlı olsun. güle güle oturun.. bizde geçen sene aldık evi öde öde borç bitmiyor. ama yine de büyük bir yük kalkıyor üstünden..

Zengin olmanın 3 yolu varmış canım
Kader peder kayınpeder

2 sinden umut yok bare kader vursun bize...

canım gözün aydın.. biran önce toparlanır yavrucağın inş...
bu arada grubun ilk bebesi de senin ki oldu... yavaş yavaş doğumlar başlar zamanı geldiğinde umarım....

ben ayıcıkları begendim kanatlı olan ufak ayıcıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…