- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.761
İnşallah canım bidahaki gidişinde yukarı çıkmış olur plasentan. Sorma pazarlık yapar gibi dr 1 ay diyo ben yok diyorumiyi bari seni kurtardık darısı bana artıkvalla 1 ay çok benimki 2 haftada bir çağırcam dedi 3 hafta iyi olmuş ayarladığın kilosu da iyiymiş maşallah, boyu da uzamış minnoş
ya sabahlık güpürlü olacak, ya gecelıkBende gupurlu bulamadim.pijamayi gupurlu buldum ust sabahli falan guzelde.geceligim biraz siradann.artik cokda gezemeyince 2 pijamabi gecelik yeter dedim kaldi
Gecmis olsun canim cok dikkat et kendne cogu bitti azi kaldi artik direninAkıntım oluyor canim ama düşünüyorum da bazen şu gibi akinti geliyordu iki defa falan. O zamanlar da çok yoruldugum zamanlardı canim
pembe kalplı olan guzelmiş :=)Kızlar duvar kağıdıma karar veremiyorum yaaYardım edin bana kafam çorba oldu valla..
Duvarlarım kum beji, mobilyalarımın rengi de aşağıdaki gibiii, sizce hangi duvar kağıdı gider, beyaz ayıcıklı olan ile takım bir halı buldum, onu her 2 duvar kağıdı ile de kullanabilirim.. Ama kum beji duvarlara beyaz duvar kağıdı sırıtır mı sizce, yoksa diğer pembe model daha mı iyi olur?
Bir de kalpli duvar kağıdı ve halısı buldumm, herşey ayıcık olmasa mı değişik mi olsa acabaa
Eki Görüntüle 1666537 Eki Görüntüle 1666538 Eki Görüntüle 1666539
İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
ortadakıyle soldakıSoldaki mi, sağdaki mi?
canım kum bejıne o ayıcıklıda olur kalplıde olur kalplerın ıcında kahvelıklerde var cunkuKızlar duvar kağıdıma karar veremiyorum yaaYardım edin bana kafam çorba oldu valla..
Duvarlarım kum beji, mobilyalarımın rengi de aşağıdaki gibiii, sizce hangi duvar kağıdı gider, beyaz ayıcıklı olan ile takım bir halı buldum, onu her 2 duvar kağıdı ile de kullanabilirim.. Ama kum beji duvarlara beyaz duvar kağıdı sırıtır mı sizce, yoksa diğer pembe model daha mı iyi olur?
Bir de kalpli duvar kağıdı ve halısı buldumm, herşey ayıcık olmasa mı değişik mi olsa acabaa
canım kum bejıne o ayıcıklıda olur kalplıde olur kalplerın ıcında kahvelıklerde var cunku
Kızlar duvar kağıdıma karar veremiyorum yaaYardım edin bana kafam çorba oldu valla..
Ay cok hosmussBen bunu aldim tasarimi hosuma gitti
Ayy evet biliyorum.benim bi tanidik bi koy bakkalinda bulmustu fatos emziklerindenTesk ederiz cnm. Heralde o yonden de iyidir die dusundum.zaten en cok marketteki emziklerden hoslaniyorlarmis bebisler. Su ucuz fatos marka mi ne var ya ondan.
Anladım canımmm diğer arkadaşlar sizleri de merak ediyorum aslında benim zaman zaman çamaşırım ıslak oluyor ama ben normal akıntı olarak düşünüyorum. Sizler sürekli kuru musunuz? Ya da var mı akıntı gibi bişi. Benim ilk gebeliğimde çok erken haftada suyum gelmişti çişini kaçırıyormuşsun gibi bir hisdi o zamn yaşadığım. Artık en azından 28. Haftayı geçmiş olmamız suyumuz gelse bile bi avantaj o yüzden rabbim bebklerimizi bizlere bağışlasın inşallahhhh:):):)
emın ol ordakılerde bılmıodurya suan almak ıstemıyorum burdakı cocuklara gosterebıldıgım kadar gostereyım programı dıe ama canımda hıc gelmek ıstemıo. 3 gundur vucudum agrarak uyanıyorum. annem olmasa o ev ne olur bılmem. aksam mutfagım parlıodu. bugunde banyoyu temızlıcektı. odaların ısı bıttımı gerısı de biticek. cok yoruluo kıyamıom ama elımden de bişey gelmio dua etmekten baska.. ctsı pazar barı yardımcı olurum artık neye yardımcı olursam :)
ben mi ev aldım ev mi beni benden aldı bilmiyom. yok kız ne zenginliği krediyle aldım. ev sahibim çık oğlum evleniyo dedi. bu halimle kiraya çıkmayım bida dedim. borcun içine girdim allah sonumu hayır etsin :)
Zengin olmanın 3 yolu varmış canım
Kader peder kayınpeder
İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Kızlar duvar kağıdıma karar veremiyorum yaaYardım edin bana kafam çorba oldu valla..
Beni bir ay sonraya cagirdi ya driki haftaya duser diye umut ediyorum kasimdan sonra
allaha şükür hr sey ıyı cıkmıs
Çok şükür çok secindim o zaman artık bol bol dinlen bak demek ki iyi gelmiş. Yat boşver bir 4 hafta daha idare etse sıpalar hiçbirsorun kalmıycak inşşah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?