2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun. Bebişin de bi an önce güç kuvvet bulup toparlansın inşallah :)
Amiiiinnn inşallahh tez zamanda toparlar inşallah :)

Cnm Rabbim saglik versin bebisine çabucak büyüsün inş :)

Amiiinnn canm inşallah :)

Maşallah canım size. Inşallah sağsalim kucağına da alırsın evinize de gidersiniz taze annecik Rabbim bizlere de sağ salim nasip etsin. Ameliyatın nasıldı cnm sütün geldi mi. Nasıl besleniyor kuzucuk

Amin canım inşallah bebeğimle çıktığımız günü de görücez paylaşıcam sizinle :) ameliyatım iyiydi ama dün biraz ağrım oldu ağrı kesici iğnenin etkisi geçince.. Ama çok şükür iyiyim..sütüm az az gelmeye başladı 2 gündür 1 doz anca çıktı ama gelicek inşallah kararlıyım :)) şuan zaten serumla besleniyo

Geçmiş olsun canım....bebeğini de inşallah en kisa surede sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım ne mutlu sana Allah daha mutlu günler nasip etsin

Amin canım inşallah allah razı olsun :)
Allahım sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin insallah canım. Çabuk büyür o minik Allahın izniyle hiç üzülme.

Benimde 2-3 gündür ozellikle aksamlari ağrım oluyor.yarın şeker yüklemesi yapilcak doktora sorucam inşallah ters bişeyler yoktur.

ne kadar olmus canım mınnoş?
Canimm 1250 olmus minnak oğlum 28+4deyiz normal dedi doktor. Suyu filanda iyiymis bas aşağı duruyo dedi oyle olması gerekiyormuş bi sıkıntı yok 32.de gel bidaha dedi. Bide idrar testi istedi ben bazen sancım oluyo diyince Pazartesi çıkıcakmis. Ay nası tatlı oğlum benim yusyuvarlak suratı var

Canimmmm insallah sağlıcakla kucaginada alicaksin.. dualarimdasin. Cok sukur ki sagligi yerinde kuzucugun. Sen boyle güçlü oldugun surece o da guc alicak senden.allah a emanet olun allah yar ve yardimciniz olsun

maşallah minnoşa
şu zaman bı geçeydi :=) gün geçtikçe zor oluyor
,sorun cıkıyor

Canimmmm insallah sağlıcakla kucaginada alicaksin.. dualarimdasin. Cok sukur ki sagligi yerinde kuzucugun. Sen boyle güçlü oldugun surece o da guc alicak senden.allah a emanet olun allah yar ve yardimciniz olsun
Nası yaniiii dogum oldu mu ay telefondan giriyorum yazdıysan da okuyamadım. Neden erken geldi sen nasılsın bebis nasıl?

Cnm hosgeldin keyfin nasıl minnoşum nasıl :) Ayyy bunları seni yaptın böyle çok tatlı :)
Yok kuzum yaptirdm du kapı süsü de atcam sana sormusun..daha iyiym kuzum gelinin de iyi toparladik 1200gr 35cm olduk rahmim hala açık ve devam ediyo doğum olabilir diye yatiyorum ama moralim daha iyi siz nasılsınız oglusnla minoosumla

Canim benim sen nasılsın napiosun bebis gelmeye mi niyetli neler oldu
Daha iyiym kuzum yatiyorum sürekli ama yinede daha iyiyoiz bizimki gelmeye hep niyetli kuzum rahmim açık ters bebek ve sürekli vuruyo rahmimi daha çok aciyo cadimiz ama artık 1200gram olmuş rahatladim canım hayırlısı artık siz nasılsınız napiyonuz

Masallahhhh daha korkma Allahın izniyle yawrucum iyi dayandı gelmemek için anası açmış biyerleri çocuk savaşıyor yinede tü tü tü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…