- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.861
amin inşallah. allah zamanlı dogum versinEvet baksana ilk bebismiz dünyaya geldi.. Allahın izniyle hemencecik iyilessinde uzmesin annesini...
Amiiiinnn inşallahh tez zamanda toparlar inşallah :)Canım geçmiş olsun. Bebişin de bi an önce güç kuvvet bulup toparlansın inşallah :)
Cnm Rabbim saglik versin bebisine çabucak büyüsün inş :)
Maşallah canım size. Inşallah sağsalim kucağına da alırsın evinize de gidersiniz taze annecikRabbim bizlere de sağ salim nasip etsin. Ameliyatın nasıldı cnm sütün geldi mi. Nasıl besleniyor kuzucuk
Geçmiş olsun canım....bebeğini de inşallah en kisa surede sağlıkla kucağına alırsın inşallahİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Amin canım inşallah allah razı olsun :)Ahhhh kiyamam canım sen kendini suçlama inşallah herşey çok güzel olacak... Doya doya alacaksın kucağına bol bol opeceksin dualarimizdasiniz ...
Canım ne mutlu sana Allah daha mutlu günler nasip etsinRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok acele etmesin bebişko karnında telkin et canım :) benimki biraz aceleci çıktı, gerçi kuzumun bi suçu yok o gelmeye çalışmadı bnim açılmam oldu ama olsun :)
Yazan herkese teşekkür ederim allah razı olsun, hastane internetiyle anca okuyabiliyorum tek tek yazmak zor oluyor Ocak annesi olucam derken ekim annesi oldum çıktımrabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerini de göstersin inşallah :) kızlar ilk kez anne oldum ya o kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.. Ameliyat snrası kısacık görmüştüm dün. Bugün sabah girdik yanına, bide az önce gittim kuzucuğumu görmeye ama dokunmak,kucağıma almak istedim o kadar kötü oldum ki ayağını okşamakla yetindim. Buna da şükür.. Kucağıma da alıcam inşallah :)
Allahım sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin insallah canım.Amin canım inşallah allah razı olsun :)
Canimm 1250 olmus minnak oğlum 28+4deyiz normal dedi doktor. Suyu filanda iyiymis bas aşağı duruyo dedi oyle olması gerekiyormuş bi sıkıntı yok 32.de gel bidaha dedi. Bide idrar testi istedi ben bazen sancım oluyo diyince Pazartesi çıkıcakmis. Ay nası tatlı oğlum benim yusyuvarlak suratı varne kadar olmus canım mınnoş?
Canimmmm insallah sağlıcakla kucaginada alicaksin.. dualarimdasin. Cok sukur ki sagligi yerinde kuzucugun. Sen boyle güçlü oldugun surece o da guc alicak senden.allah a emanet olun allah yar ve yardimciniz olsunRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok acele etmesin bebişko karnında telkin et canım :) benimki biraz aceleci çıktı, gerçi kuzumun bi suçu yok o gelmeye çalışmadı bnim açılmam oldu ama olsun :)
Yazan herkese teşekkür ederim allah razı olsun, hastane internetiyle anca okuyabiliyorum tek tek yazmak zor oluyor Ocak annesi olucam derken ekim annesi oldum çıktımrabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerini de göstersin inşallah :) kızlar ilk kez anne oldum ya o kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.. Ameliyat snrası kısacık görmüştüm dün. Bugün sabah girdik yanına, bide az önce gittim kuzucuğumu görmeye ama dokunmak,kucağıma almak istedim o kadar kötü oldum ki ayağını okşamakla yetindim. Buna da şükür.. Kucağıma da alıcam inşallah :)
Canimm 1250 olmus minnak oğlum 28+4deyiz normal dedi doktor. Suyu filanda iyiymis bas aşağı duruyo dedi oyle olması gerekiyormuş bi sıkıntı yok 32.de gel bidaha dedi. Bide idrar testi istedi ben bazen sancım oluyo diyince Pazartesi çıkıcakmis. Ay nası tatlı oğlum benim yusyuvarlak suratı var
Ayy aynen benimde 1250 dedi ama boyunu söylemedi bizde unuttuk o şaşkınlıkta 32de gel dedi neden iki haftada bir çağırmıyor acaba dedim bende esime çıkınca kurtlanma bi sorun yok iste ne guzel dedi aldım cevabımı yaniçok sevindim darısı başıma
Nası yaniiii dogum oldu mu ay telefondan giriyorum yazdıysan da okuyamadım. Neden erken geldi sen nasılsın bebis nasıl?Canimmmm insallah sağlıcakla kucaginada alicaksin.. dualarimdasin. Cok sukur ki sagligi yerinde kuzucugun. Sen boyle güçlü oldugun surece o da guc alicak senden.allah a emanet olun allah yar ve yardimciniz olsun
Nası yaniiii dogum oldu mu ay telefondan giriyorum yazdıysan da okuyamadım. Neden erken geldi sen nasılsın bebis nasıl?
Yok kuzum yaptirdm du kapı süsü de atcam sana sormusun..daha iyiym kuzum gelinin de iyi toparladik 1200gr 35cm olduk rahmim hala açık ve devam ediyo doğum olabilir diye yatiyorum ama moralim daha iyi siz nasılsınız oglusnla minoosumlaCnm hosgeldin keyfin nasıl minnoşum nasıl :) Ayyy bunları seni yaptın böyle çok tatlı :)
Daha iyiym kuzum yatiyorum sürekli ama yinede daha iyiyoiz bizimki gelmeye hep niyetli kuzum rahmim açık ters bebek ve sürekli vuruyo rahmimi daha çok aciyo cadimiz ama artık 1200gram olmuş rahatladim canım hayırlısı artık siz nasılsınız napiyonuzCanim benim sen nasılsın napiosun bebis gelmeye mi niyetli neler oldu
Hatta şu an deli gibi ağrıo krem sürdürdüm eşimekızlar ara sıra sırt agrım oluyor
sizinde oluyor mu?
oturdugum yerde agrıyorHatta şu an deli gibi ağrıo krem sürdürdüm eşimesanırım sırt üstü yatınca ağırlık biniyo iyice yan yatmaya gayret ediyorum.
Masallahhhh daha korkma Allahın izniyle yawrucum iyi dayandı gelmemek içinYok kuzum yaptirdm du kapı süsü de atcam sana sormusun..daha iyiym kuzum gelinin de iyi toparladik 1200gr 35cm olduk rahmim hala açık ve devam ediyo doğum olabilir diye yatiyorum ama moralim daha iyi siz nasılsınız oglusnla minoosumla
Kapı susleri hiç güzel yok yahuuu sıkıcıpinkperest cnm tasarlanan kız sen sende estetik gani yaparsın tül falanda fazlasıyla vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?