2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hatta şu an deli gibi ağrıo krem sürdürdüm eşime sanırım sırt üstü yatınca ağırlık biniyo iyice yan yatmaya gayret ediyorum.
Yan yatayim da dün gece yan yatarken öyle bir tekme yedım ki ödül koptu :) yerimden siçradim resmen doğrusu dün gece çok kötüydü hiç uyuyamadim sinirliydi oglusum dün

Canim allah yardimcin olsun.cok gecmis olsun.ilk ben dogurcaktim ya gectin bizi

valla bende yılbaşında falan sürpriz yaparsa diye düşünüyodum öyle aklıma geliyodu, ama bu baaaya bi sürpriz oldu herkesi geçtim
Hehehhe yılbaşına kadar kocaman olur :) nasıl suan cildi falan tarif etsene bizede çok merak ediyorum

valla bende yılbaşında falan sürpriz yaparsa diye düşünüyodum öyle aklıma geliyodu, ama bu baaaya bi sürpriz oldu herkesi geçtim
Iyi geceler canim hayirli olsun bebegin saglikla evinize birlikte gittiginiz gun gelsin insallah cabucak tebrikler :)

Bu arada annisler bu konunun sahibi nur bebek istiyor isimli annecigimiz nerde hic gormuyorum da bayadir iyidir insallah

Canım geçmiş olsun ve de hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin...

Sezaryen doğummu oldun. Açılman olduysa normal doğum neden olmadı ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…