- 11 Ocak 2015
- 814
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.901
Aminnnn canim. Ben kiziodum gelmiosunuz die ama bi geldiler pir geldiler. Kiyamiyorum da yapma diorum ama o yapmasa kim yapıcak guya kv 1 hafta ben 1 hafta annen gelir 8. Ayda iice agirlasirsn calisionda is yapamazsn yorulursun dedi ama lafta hep. Bakalim ev temizlendikten sonra gelicekmi ozaman da popo gezdrmeye gelir
kimbilir naptın çocuğumadaaa tekmeledi seni :)Yan yatayim da dün gece yan yatarken öyle bir tekme yedım ki ödül koptu :)yerimden siçradim resmen doğrusu dün gece çok kötüydü hiç uyuyamadim sinirliydi oglusum dün
iyiyiz canım bizde Allah ın ıznıyle bırsey olmaz artık bak zipircik ın kı de acele etmıs ama maşallah ıyımıs saglıklıymıs. iyi düşünelim ıyı olsun canım benmDaha iyiym kuzum yatiyorum sürekli ama yinede daha iyiyoiz bizimki gelmeye hep niyetli kuzum rahmim açık ters bebek ve sürekli vuruyo rahmimi daha çok aciyo cadimiz ama artık 1200gram olmuş rahatladim canım hayırlısı artık siz nasılsınız napiyonuz
bende bunun sag tarafında nazar ayetı olanından yapıcam canım. yapan kısye sordum 300 lıra dedı yuh dedım malzemesını sordum taş çatlasın 50 lıraya mal edicemBen bundan yapıcam canım bak belki tarzına uyar
benımkıde getırır bırakır, sen kendıne gore yerlestırırsın dıe karıstırmamaı ıstemezsn dıe yerlestırmedım der. bende olurmu ole sey hıc derım ama tık yok. kızında sabah kalkar mak bosaltır camasır toplar bende de yaptıgı olur da cok nadır.ne güzel düşünmüş yorulursun diye ama icraat yok işte...
benim kv üst katımda oturuyor. 2 de eltim var aynı bina da. ama ben zaten hiç yüzlerini görmüyorum.çalıştığım için. saolsunlar arada faydaları da dokunuyor. ama dün kv deme demiştim pazardan bana sebze al diye kadın almış tezgahın üzerine bırakmış. düşündüm bir an annem olsa alır onu yerleştirir mutfağım dağınıksa toplar eder dolabımı düzenler. aynı şeyi kv den de bekleyince o zaman kv hep kötü oluyor. ama annenin yerini kimse dolduramaz ki...
gunaydın şekerim bende geldım ıse saat 2 olsada evıme gıtsem dıe bakıorum. canım benımde hıcbırsey yemek ıstemıo. sırtım cok agrıo heralde sırt ustu yatmaktan böyle ağrıyor. bugun bıde kasıklarımda cok agrı var ınsallah bu sancı denilen şey degıldırherkese günaydın kızlar. ofise geldim az çalışayım dedim. ben artık iştahtan iyice kesildim hiçbişi yiyesim yok. gözlerimin altı mor, yanaklarım içine göçtü ya
canım hepimiz ne kadarda birbirimize benziyoz ya şikayetlerde aynı. evet sırtüstü yatmaktan dolayı yük binio ben onu keşfettim o yüzden yan yatıyorum artık. sende dene :)gunaydın şekerim bende geldım ıse saat 2 olsada evıme gıtsem dıe bakıorum. canım benımde hıcbırsey yemek ıstemıo. sırtım cok agrıo heralde sırt ustu yatmaktan böyle ağrıyor. bugun bıde kasıklarımda cok agrı var ınsallah bu sancı denilen şey degıldır
ahhh be canım benım sıpa yatırmıyor ki yan. şimdi şimdi yastıklarla hafif saga ya da sola dönük yatıyorum. zaman yaklaştıkça şikayetler artıyor. aynı olması da bir yandan iyi paniklemiyoruz çünkü :)canım hepimiz ne kadarda birbirimize benziyoz ya şikayetlerde aynı. evet sırtüstü yatmaktan dolayı yük binio ben onu keşfettim o yüzden yan yatıyorum artık. sende dene :)
Canım eğer instagram kullanıyorsan laliatasarım diye bi yer var hem fiyatları da daha uygun ama sadece ana malzemesini yapıyorlar süslemesini de bir iki çiçek alıp yapıştırırsın internetten bakıp:)bende bunun sag tarafında nazar ayetı olanından yapıcam canım. yapan kısye sordum 300 lıra dedı yuh dedım malzemesını sordum taş çatlasın 50 lıraya mal edicem
hmm kullanıyorum bakayım bı canım. bende o aynayı burda bı aynacıda buldum 35 e yapıolarmıs yazısıyla. bırde o ayna gıbı olan malzemeden harfler alıcam. sag da dua, solda da çiçekler olucak. resmını bulursam paylaşırım canım. senın dedıgın sıteyede bakayım bi tesekkkur ederımCanım eğer instagram kullanıyorsan laliatasarım diye bi yer var hem fiyatları da daha uygun ama sadece ana malzemesini yapıyorlar süslemesini de bir iki çiçek alıp yapıştırırsın internetten bakıp:)
Bencede cok valla.. su kasimda da gidiyim bidaha bir ay beklemem. Hayatta..
benimde öyle canımGündüz zaten uyuyamam geceleri kızımın tekmeleri uyutmuyor sırtım ağrıyor ne tarafa dönsem rahat yok.aydinlikta gobegime baktım da mavi yeşil damarlar görülüyor sizin de öyle mi
Bir de billurlazerkesim var:)hmm kullanıyorum bakayım bı canım. bende o aynayı burda bı aynacıda buldum 35 e yapıolarmıs yazısıyla. bırde o ayna gıbı olan malzemeden harfler alıcam. sag da dua, solda da çiçekler olucak. resmını bulursam paylaşırım canım. senın dedıgın sıteyede bakayım bi tesekkkur ederım
Bende de öyle.Gündüz zaten uyuyamam geceleri kızımın tekmeleri uyutmuyor sırtım ağrıyor ne tarafa dönsem rahat yok.aydinlikta gobegime baktım da mavi yeşil damarlar görülüyor sizin de öyle mi
Selam kızlarr
Gece benim minik hiç uyutmadı beni sağa dönüyorum yatağa tekme atıyo sola dönüyorum aynı şekilde, sırt üstü yatıyorum hiç durmuyo en sonunda pes ettim. Parti verdi gece içerde resmenEn son yürüdüm biraz uyusun diye sonra uyudu heralde sustu bu sefer benim uykum kaçtı :)) Sabah olmadı anlayacağınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?