2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gündüz hareketliyim mecburen gece de dinlenmek uyanmak istiyorum pat pat başlıyor evet aslında kalkıp yürümek lazım. .uykusuz gecelere hazırım ben annem benden çok çekmiş bana inş senin gibi gece uyumayan kızın olsun dedi :)
biz hareket ettiğimizde uyuyomuş minişler salıncak etkisi yapıyomuş yürürken falan. o yüzden bir tur yürü çok uyutmadığı zaman uyuyo hemen :) bizimkiler doğuncada gece uyutmicak heralde ben sana diyim

Hehehhe yılbaşına kadar kocaman olur :) nasıl suan cildi falan tarif etsene bizede çok merak ediyorum
İnşallah canım kendini toparlar inşallah hemen :) kırmızı kırmızı cildi, derisi o kadar ince ki yeşil yeşil damarları belli oluyo :) bide daha yağlanmamış deri altı, kemikleri (gerçi onlar daha kıkırdak gibidir) belli minik minik :)

Benim oğlan da öyle. Tepiniyor içerde. Kafasını bazen mideme bazen göğüs kafesime dayıyor. Fena. Kızım bu kadar üzmemişti beni. Gece hep uyurdu. Oğlum uykusuz olacak galiba. Tüm gece beraber gezecez. Bgünlerimizi çok özleyeceğiz.

Çok geçmiş olsun canım. En yakın zamanda kucağına da alırsın inşallah. Kilosu nasıl?

eyvah eyvah :)) bende annemin karnında hiç durmazmışım göbeğini açıp ışıga tutuyomuş ancak öyle duruyomuşum

Canım geçmiş olsun ve de hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin...

Sezaryen doğummu oldun. Açılman olduysa normal doğum neden olmadı ettim
Bebek daha çok küçük olduğu için kendini ittiremeyebilip doğum yolunda falan kalabiliyomuş o zamanda allah korusun beyin kanaması tehlikesi falan oluyomuş.. Bebek de baya yukarıdaydı sezeryanla aldı o yüzden

bide astım var bende ciğerlerime baskı yapıyo heralde nefes darliğida çekiyorum geceleri kalkıp sprey sıkıyorum mecburen. bencede biz bugünlerin kıymetini bilelim nasıl susturucaz diye bakıcaz bütün gece galiba :))

Yerim ya onu Rabbim korusun büyütsun onu....ne büyük mucize bu sukurler olsun bizlere nasip ettiği icin

Canım dualarımız sizinle güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et

Ben aldim normal.hupurlu uzun kollu pijamasi birde tullu sabahligi var ustunde.internetten aldigim icin kalinligini daha cok.bilmiyorum ama ,kis olsa da bebis evde olacagi icin ev hep.sicak.olacak....eskiden.biz geceleri kapatiyorduk.kombiyi ev soguyordu ama sindi gecede 45 50 de sabit ayarda tutmayi planliyorum.o zamanda ev bayagi sicak oluyor.

Cok guzel bir duygudur eminim ki, sen anlattikca icim titredi minik mucizeyi allah buyutsun kollasin insallah.... yerim onu

Kız mi erkek mi bilmiyorum annesi ama gör bak nasıl boylu puslu olacak tanıdığım bütün 7 aylık doğanlar daha gösterişli

Allah bağışlasın minnoşuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…