- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.921
Evet canım hamileliktenkızlar çok afedersiniz hemoroid oldum çok zorlanıyorumnasıl geçirebilirim diye araştırdım ama hamilelikten oluyormuş galiba
biz hareket ettiğimizde uyuyomuş minişler salıncak etkisi yapıyomuş yürürken falan. o yüzden bir tur yürü çok uyutmadığı zaman uyuyo hemen :) bizimkiler doğuncada gece uyutmicak heralde ben sana diyimAynen benim durumum
biz hareket ettiğimizde uyuyomuş minişler salıncak etkisi yapıyomuş yürürken falan. o yüzden bir tur yürü çok uyutmadığı zaman uyuyo hemen :) bizimkiler doğuncada gece uyutmicak heralde ben sana diyim
İnşallah canım kendini toparlar inşallah hemen :) kırmızı kırmızı cildi, derisi o kadar ince ki yeşil yeşil damarları belli oluyo :) bide daha yağlanmamış deri altı, kemikleri (gerçi onlar daha kıkırdak gibidir) belli minik minik :)Hehehhe yılbaşına kadar kocaman olur :) nasıl suan cildi falan tarif etsene bizede çok merak ediyorum
Çok geçmiş olsun canım. En yakın zamanda kucağına da alırsın inşallah. Kilosu nasıl?İnşallah canım kendini toparlar inşallah hemen :) kırmızı kırmızı cildi, derisi o kadar ince ki yeşil yeşil damarları belli oluyo :) bide daha yağlanmamış deri altı, kemikleri (gerçi onlar daha kıkırdak gibidir) belli minik minik :)
eyvah eyvah :)) bende annemin karnında hiç durmazmışım göbeğini açıp ışıga tutuyomuş ancak öyle duruyomuşumGündüz hareketliyim mecburen gece de dinlenmek uyanmak istiyorum pat pat başlıyor evet aslında kalkıp yürümek lazım. .uykusuz gecelere hazırım ben annem benden çok çekmiş bana inş senin gibi gece uyumayan kızın olsun dedi :)
saol canım :) benım sordugum da pleksi_bursa. senın ilk verdiğin laliatasarım cıkmadı ama yaaBir de billurlazerkesim var:)
Bebek daha çok küçük olduğu için kendini ittiremeyebilip doğum yolunda falan kalabiliyomuş o zamanda allah korusun beyin kanaması tehlikesi falan oluyomuş.. Bebek de baya yukarıdaydı sezeryanla aldı o yüzdenCanım geçmiş olsun ve de hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin...
Sezaryen doğummu oldun. Açılman olduysa normal doğum neden olmadı ettim
bide astım var bende ciğerlerime baskı yapıyo heralde nefes darliğida çekiyorum geceleri kalkıp sprey sıkıyorum mecburen. bencede biz bugünlerin kıymetini bilelim nasıl susturucaz diye bakıcaz bütün gece galiba :))Benim oğlan da öyle. Tepiniyor içerde. Kafasını bazen mideme bazen göğüs kafesime dayıyor. Fena. Kızım bu kadar üzmemişti beni. Gece hep uyurdu. Oğlum uykusuz olacak galiba. Tüm gece beraber gezecez. Bgünlerimizi çok özleyeceğiz.
Incittim galiba yawrum :) kızz benim ateş ölçer kapağı kırık geldi iade mesajı attım....senin Kraft nasıl ölçümü denedinmikimbilir naptın çocuğumadaaa tekmeledi seni :)
Oy oy senin işin daha zor. Neysekiaz kaldı.bide astım var bende ciğerlerime baskı yapıyo heralde nefes darliğida çekiyorum geceleri kalkıp sprey sıkıyorum mecburen. bencede biz bugünlerin kıymetini bilelim nasıl susturucaz diye bakıcaz bütün gece galiba :))
Yerim ya onu Rabbim korusun büyütsun onu....ne büyük mucize bu sukurler olsun bizlere nasip ettiği icinİnşallah canım kendini toparlar inşallah hemen :) kırmızı kırmızı cildi, derisi o kadar ince ki yeşil yeşil damarları belli oluyo :) bide daha yağlanmamış deri altı, kemikleri (gerçi onlar daha kıkırdak gibidir) belli minik minik :)
Canım dualarımız sizinle güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar etİnşallah canım kendini toparlar inşallah hemen :) kırmızı kırmızı cildi, derisi o kadar ince ki yeşil yeşil damarları belli oluyo :) bide daha yağlanmamış deri altı, kemikleri (gerçi onlar daha kıkırdak gibidir) belli minik minik :)
Ben aldim normal.hupurlu uzun kollu pijamasi birde tullu sabahligi var ustunde.internetten aldigim icin kalinligini daha cok.bilmiyorum ama ,kis olsa da bebis evde olacagi icin ev hep.sicak.olacak....eskiden.biz geceleri kapatiyorduk.kombiyi ev soguyordu ama sindi gecede 45 50 de sabit ayarda tutmayi planliyorum.o zamanda ev bayagi sicak oluyor.kış ayı oldugu için muhakak uzerınde sabahlıgı olmalı
sabahlık olursa pek sorun olmaz dıye düşünüyorum. maalesef çok inceler, kumaşı az kalın olanlar vardır
hatta uuzn kollular var. ama onların da şekıllerı cok klasık oluyor.
Cok guzel bir duygudur eminim ki, sen anlattikca icim titredi minik mucizeyi allah buyutsun kollasin insallah.... yerim onuRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, çok acele etmesin bebişko karnında telkin et canım :) benimki biraz aceleci çıktı, gerçi kuzumun bi suçu yok o gelmeye çalışmadı bnim açılmam oldu ama olsun :)
Yazan herkese teşekkür ederim allah razı olsun, hastane internetiyle anca okuyabiliyorum tek tek yazmak zor oluyor Ocak annesi olucam derken ekim annesi oldum çıktımrabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerini de göstersin inşallah :) kızlar ilk kez anne oldum ya o kadar güzel bi duyguymuş ki anlatamam.. Ameliyat snrası kısacık görmüştüm dün. Bugün sabah girdik yanına, bide az önce gittim kuzucuğumu görmeye ama dokunmak,kucağıma almak istedim o kadar kötü oldum ki ayağını okşamakla yetindim. Buna da şükür.. Kucağıma da alıcam inşallah :)
Bana birden bire bir uyku geliyor ki bayiliyormuyum,uyuyormuyum belli degilsaat 00-01 falan olunca hepınız ortadan kayboluyorsunuz
uykunuz mu gelıyor acaba
Kız mi erkek mi bilmiyorum annesi ama gör bak nasıl boylu puslu olacak tanıdığım bütün 7 aylık doğanlar daha gösterişliİnşallah canım kendini toparlar inşallah hemen :) kırmızı kırmızı cildi, derisi o kadar ince ki yeşil yeşil damarları belli oluyo :) bide daha yağlanmamış deri altı, kemikleri (gerçi onlar daha kıkırdak gibidir) belli minik minik :)
Allah bağışlasın minnoşuuuuİnşallah canım kendini toparlar inşallah hemen :) kırmızı kırmızı cildi, derisi o kadar ince ki yeşil yeşil damarları belli oluyo :) bide daha yağlanmamış deri altı, kemikleri (gerçi onlar daha kıkırdak gibidir) belli minik minik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?