- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.201
Masallah yakisikliya :)
İnşallah canım :)Çabuk kilo alır canım inşallah. Hiç üzülme. Küçük doğan bebekler çabuk gelişiyor.
Yok takmıyorum zaten şuan normal seviyelerde kilo düşüşü.. Allahtan daha önceden biliyodum bebeklerin ilk doğduğunda kilo kaybettiğini yoksa dediğin gibi moral bozucu olabilirdi şu durumda öğrenmekCanım ilk başta kilosunun dusmesi normalmiş sonra hemen kilo alıyorlarmis erken doğumda. Doktorun da söylemiştir sana. O yüzden kafana takma kilosu düşünce :)
Normal canım o. Kilo verirmiş bebek ler ilk doğduktan sonra. Inşallah löp löp et olsun yağ olsun kuzuya :)
biz uyumuşuz yine bişeyler yiyip yatıyorum yoksa aç aç uyku girmiyo gözüme.kazıo benimki içimi sankiGünayfın kızlar
Ben de erkwnden 6.30 da uyandım işim varmış gibi :)
Hava da kötü
Ne yapsam bilemedim
ya babayı da sevsinler ama en çok bizi sevsinler.herşeylerine biz katlanıyoz de mi amaGünaydın fıstık. Hayır kıskançlık değil babayı sevmiyolarrrr
Bu smileçok kullanıyorum ya çocuğum şuna benzemesin bi şeye çok bakarsak ona benzermiş ya
oy maşallah kilosu falan çok iyi benimki 1200 ü geçsin diye dua ediomGünaydın herkese... Burada internet sorunu vardı. 3 gündür bağlanamadım. Yazılanların hepsini maalesef okuyamadımyanlış okumadıysam doğum yapanlar mı olmuş?
Dün de ben doktora gittim. Oğluş 1.578 gr olmuş.Yaman Bey'i tanıştırıyım sizlerle.... Eki Görüntüle 1667831
Çabuk kilo alır canım inşallah. Hiç üzülme. Küçük doğan bebekler çabuk gelişiyor.
Kızımda 1000gr doğdu 900 gr kadar düştü ama çok çabuk kilo alıyolar merak etmeİnşallah sağlıklı olsun da ben sabrederim allahın izniyle.. Sağlığı iyi çok şükür, oksijen veriyolar serumla besliyolar. 1250 gr doğdu, 2 günde 1130 gr.a düşmüş ödemini falan atıyomuş
Derler tabi ama bi şansımı deneyimKuzu yerine başka bişi al demezlermi
Evet canim carsamba gunu gorecez insallah kuzumuzu :) 1 ay oldu özledim :)Sen de randevum yakin zamanda mi demistin cnm yoksa ben mi karistiriyorum :))
Sağol canım ben cayma hakkımı bi kullaniyim dimiEvet alabilirsin tuketici kanununa gore magaza,dukkan birerbir gorup alarak aldigin seylerden 7 gun.cauma hakkin,internetten aldiklarinda.10 gun.cayma hakkin var. Camur yaparsa kaymakamliktaki hakem.heyetine basvurabiliyorsun.
Evet canim carsamba gunu gorecez insallah kuzumuzu :) 1 ay oldu özledim :)
Bende aynısını aldım, yorumları güzeldi ve arada bir deniyoruz sonuçlar tutarlı hep, hava ve su sıcaklığını olcmesi de güzel,
Canim zaten hastanede hemşireler yönlendiriyor seni, tut ki lazım oldu, esin alır gelir hemen eczanedenhaklısın canım inşaallah karşılaşmayız sürprizlerle.hala şu da lazım olur mu deyip almak istediğim şeyler var ama sonra vazgeçiyorum.mesela göğüs ucu çıkarıcı diye bişey gördüm.bebek emmiyomuş göğüs ucu çıkmayınca.ya lazım olursa diye alayım diyorum epey de pahalı.lazım olmazsa boşa masraf olacak.kafamda deli sorular
Süper :)) arada evde de kendimiz izleyebilsek bebişleri keşke özledikçe :)Miss o zaman :) ben de cok ozledm hftaya cts ins gorcem ben de bucurugu
Aynı nedenden arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı. Bebiş kuvez de bile jalmadı şimdi 8 aylık maşallahı var ç. Merak etme yani herşey olacağına varıyor sen de sağlıcaklı alırsın inşallah kucağınaKizlar bnde Allah nasip ederse ocakta dogum yapcam. 28 haftalik hamileyim. Doktor bebegin asagi inmis erken dogum riski dedi. Fakat rahimimde acilmada yok kisalmada. Yatacaksin dinlenceksin dedi. Cok korkuyorum ilk hamileligim bilgisi olan war mi bu konuda
Benimki şuan baş aşağı ve baskı yapıyomuş kanala ağrımın sebebi o sürekli dibim düşecekmiş gibi ağrıyor. Arada oluyosa vuruyodur ama benimki gibi sürekliyse aşağıda demek oluyor.
Bende weevell aldım, birde koltuk altı termometre alıcam şu ucuz olanlardan yeter de artar bile...
Canim zaten hastanede hemşireler yönlendiriyor seni, tut ki lazım oldu, esin alır gelir hemen eczaneden
Canim insaallah problemsiz zamaninda dogum yaparim bende. Arkadasin tamamen yatmismiydiAynı nedenden arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı. Bebiş kuvez de bile jalmadı şimdi 8 aylık maşallahı var ç. Merak etme yani herşey olacağına varıyor sen de sağlıcaklı alırsın inşallah kucağına
işini bilen ve ilgili insanlara denk gelirsek olmaz tabi ki canım.ben yapı olarak her şeyin en kötüsünü düşünüp ona hazırlandığım için evham yapıyorum sadece.tedbirli olalım da bi de ufak şeylerden dolayı moralimiz bozulmasın.sonuçta çözümü olan şeyler bunlar.bebişle keyifli zaman geçirmek varken bunlarla uğraşmak istemediğimden yani...Kızlar göğüs ucu çıkarıcı hastanede çokta lazım olmadı bana.....hastanede o konuda çok yardımcı oldu hemşire bana.....siringayla falan çıkardı. ....ilgili birileri denk gelirse çokta gerekmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?