2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ilk başta kilosunun dusmesi normalmiş sonra hemen kilo alıyorlarmis erken doğumda. Doktorun da söylemiştir sana. O yüzden kafana takma kilosu düşünce :)
Yok takmıyorum zaten şuan normal seviyelerde kilo düşüşü.. Allahtan daha önceden biliyodum bebeklerin ilk doğduğunda kilo kaybettiğini yoksa dediğin gibi moral bozucu olabilirdi şu durumda öğrenmek

Günayfın kızlar
Ben de erkwnden 6.30 da uyandım işim varmış gibi :)
Hava da kötü
Ne yapsam bilemedim
biz uyumuşuz yine bişeyler yiyip yatıyorum yoksa aç aç uyku girmiyo gözüme.kazıo benimki içimi sanki

Günaydın fıstık. Hayır kıskançlık değil babayı sevmiyolarrrr
ya babayı da sevsinler ama en çok bizi sevsinler.herşeylerine biz katlanıyoz de mi ama
Bu smile çok kullanıyorum ya çocuğum şuna benzemesin bi şeye çok bakarsak ona benzermiş ya
nette de insan ne kadar bakmak istemese bişeylere rastlıyo mutlaka.eskiler bakmıyomuş da biz nasıl becercez bu işi.sürekli hayvan videoları resimleri gözüme giriyo.çok da inanmıyom ama ortaya karışık bişey çıkacak heralde dur bakalım

oy maşallah kilosu falan çok iyi benimki 1200 ü geçsin diye dua ediom
boyu hep bikaç cm uzun çıkıo ama kilo en geriden geliyo.sıfır beden olcak heralde zilli

Bende aynısını aldım, yorumları güzeldi ve arada bir deniyoruz sonuçlar tutarlı hep, hava ve su sıcaklığını olcmesi de güzel,

Bende weevell aldım, birde koltuk altı termometre alıcam şu ucuz olanlardan yeter de artar bile...

Canim zaten hastanede hemşireler yönlendiriyor seni, tut ki lazım oldu, esin alır gelir hemen eczaneden

Kızlar göğüs ucu çıkarıcı hastanede çokta lazım olmadı bana.....hastanede o konuda çok yardımcı oldu hemşire bana.....siringayla falan çıkardı. ....ilgili birileri denk gelirse çokta gerekmez...

Kizlar bnde Allah nasip ederse ocakta dogum yapcam. 28 haftalik hamileyim. Doktor bebegin asagi inmis erken dogum riski dedi. Fakat rahimimde acilmada yok kisalmada. Yatacaksin dinlenceksin dedi. Cok korkuyorum ilk hamileligim bilgisi olan war mi bu konuda

Aynı nedenden arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı. Bebiş kuvez de bile jalmadı şimdi 8 aylık maşallahı var ç. Merak etme yani herşey olacağına varıyor sen de sağlıcaklı alırsın inşallah kucağına

Benimki şuan baş aşağı ve baskı yapıyomuş kanala ağrımın sebebi o sürekli dibim düşecekmiş gibi ağrıyor. Arada oluyosa vuruyodur ama benimki gibi sürekliyse aşağıda demek oluyor.

Benim sadece yuruyunce hareket edince aciyor. arabaya bacagimi kaldirirken de cok fena oluyor.Normal dururken hicbisey yok.o neden olabilir ki.. dr u arasam normal dicek arayasim da gelmiyor.

Bende weevell aldım, birde koltuk altı termometre alıcam şu ucuz olanlardan yeter de artar bile...

Canim zaten hastanede hemşireler yönlendiriyor seni, tut ki lazım oldu, esin alır gelir hemen eczaneden

orası öyle canım ama hamilelik psikolojisiyle böyle düşünüyorum işte.bizi bırakıp gitmesin istiyorum.bi de arar bulamaz panik yapar benimki.neyse inşallah hiç sorun çıkmaz güzel düşünelim güzel olsun her şey

Canim insaallah problemsiz zamaninda dogum yaparim bende. Arkadasin tamamen yatmismiydi

işini bilen ve ilgili insanlara denk gelirsek olmaz tabi ki canım.ben yapı olarak her şeyin en kötüsünü düşünüp ona hazırlandığım için evham yapıyorum sadece.tedbirli olalım da bi de ufak şeylerden dolayı moralimiz bozulmasın.sonuçta çözümü olan şeyler bunlar.bebişle keyifli zaman geçirmek varken bunlarla uğraşmak istemediğimden yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…