- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.221
Kizlar bnde Allah nasip ederse ocakta dogum yapcam. 28 haftalik hamileyim. Doktor bebegin asagi inmis erken dogum riski dedi. Fakat rahimimde acilmada yok kisalmada. Yatacaksin dinlenceksin dedi. Cok korkuyorum ilk hamileligim bilgisi olan war mi bu konuda
Daha bebegimin alisverisinide tamamlamadik hayirlisi artik. Ilginc olan su ki doktor ilac fln vermedi.ayaklarını dikip yatmak iyi geliyor diye biliyorum canım.düşük riski olanlara hep bunu öneriyorlar.ayakların dizlerin kalçandan yukarda olcak.dinlendiğin sürece sorun olmaz kendini yorma ağır kaldırma yeter
Canim cok gecmis olsun suan ne durumdasin bnada bebegon asagi inmis erken dogum riski dedi.Kızlar oğlum yine kanala girmiş kanal kısalmış erken doğum kasılmaları olabilir ağrılarım. Erken gelecek gibi dedi
Nts'ye gidiyorum
Bi kullan bakalim, olmassa degistirirsinkim ugrasicak simdiSağol canım ben cayma hakkımı bi kullaniyim dimi
Bende de o şekilde ağrı oluyor canım ya.özellikle aksamlari sanki dogacakmis gibi siskin oluyorum.benim 3. Hamileligim ama 2.yle arasında 10 yıl var.sanki ilkmis gibi birsey bilmiyor gibiyim.birde yaş 32 oldu tabii onunda etkisi var diye düşünüyorum. Agirlasiyorum günden güne. Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim sadece yuruyunce hareket edince aciyor. arabaya bacagimi kaldirirken de cok fena oluyor.Normal dururken hicbisey yok.o neden olabilir ki.. dr u arasam normal dicek arayasim da gelmiyor.
Merhaba güzel anneler
Bu öğlen wc den sonra mercimek kadar kan geldi peçete ama sanki bi yerin kesilir ya o his geldi içime sanki vajinamda bi yerden geliyo gibi
Neyse hemen eşimle doktora gittik acile şükürler olsun açılma yada rahim boyunda kısalma yok doktor lekelenmeden korkma ne zaman kan gelir agrin olur su gelir o zaman önemli dedi yinede ister istemez korkuyor insan.
Rabbim hepimize saglikla hatırla zamanında kucağımiz almayi nasip etsin insallah
Daha bebegimin alisverisinide tamamlamadik hayirlisi artik. Ilginc olan su ki doktor ilac fln vermedi.
canım o bende bir kaç defa oldu.her seferinde panikle doktora gittim hiç bişey çıkmadı.rahimden geliyomuş bebekle alakası yok dedi doktor.sen yine de dinlen.ben hiç kalkmadan yatmıştım her seferinde.açılma kasılma falan yoksa önemli değil üzülme
Haklisin kendimi iyi hissettigim bian hizli bi sekilde yapayim. Iste insanin ilk bebegi olumca hevesleniyor ufacik bi corap alirken bile inceliyorum hayal ediyorum :)alışverişi internetten yap ya da bol bol yattıktan sonra git hemen bitir gel çok dolaşma sonra yine yat.eşinin alabileceklerini de ona aldır canım sen hiç uğraşma
bu da demek oluyor ki çok su içiyorsun :=)Tuvalete koltuk aticam artik surekli git gitsiz de oyle misiniz
üzülme, benım yatır saatım hep öyleSaat sabahın 5 i ben hala uyanık ne olacak benim bu halim
benımkı bazen karnımı ındırıp kaldırıyorGünaydın kizlarrr bende oglumla 5ten beri uyanıgim. Onun hareketleriyle hayaller alemine daldim sabah sabah uyku da kactibabasini da uyandrdim bak nasi itio die ama oglum babasi elini koydugunda hic tepki vermio kiskanio sanirsam
para iadesi yapan yerler çok az.Günaydın annisler size bir sorum var aldığımız bir ürünü bir gün sonra geri vrip para iadesi isteyebilirmiyiz.??? Dün pijama takımı aldım ama geri vermek istiyorum demedim hiç güzel olmadi
keşke ölçü alıp ona göre beşik ayarlasaydınız canım.Allah kuvvet versin nasıl yetişiyon işlere
Ben de dün beşiği sigdıramadım diye kocişle tartıştım yaza ev alıp çıkacaz burdan. Döt kadar ev aşiretini sığdıramıyorum ya eşyaları geç. Sadece kayinpeder cocuklari torunlari gelinleri 45 kişi falangerçi hepsi bi anda gelmiyor ama tek aile bile 10 kişi olan var
Allah korusun beterin beteri var dimi
Ben agrilardan uyuyamiyorum ama cicim yazık bana :)üzülme, benım yatır saatım hep öyle
sen ne kadarlık dogmussun, biliyor musun peki?Kızımda 1000gr doğdu 900 gr kadar düştü ama çok çabuk kilo alıyolar merak etme
ne agrın var? baskı falan mı?Ben agrilardan uyuyamiyorum ama cicim yazık bana :)
bol bol dınleneceksın canım.Kizlar bnde Allah nasip ederse ocakta dogum yapcam. 28 haftalik hamileyim. Doktor bebegin asagi inmis erken dogum riski dedi. Fakat rahimimde acilmada yok kisalmada. Yatacaksin dinlenceksin dedi. Cok korkuyorum ilk hamileligim bilgisi olan war mi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?