2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayaklarını dikip yatmak iyi geliyor diye biliyorum canım.düşük riski olanlara hep bunu öneriyorlar.ayakların dizlerin kalçandan yukarda olcak.dinlendiğin sürece sorun olmaz kendini yorma ağır kaldırma yeter

ayaklarını dikip yatmak iyi geliyor diye biliyorum canım.düşük riski olanlara hep bunu öneriyorlar.ayakların dizlerin kalçandan yukarda olcak.dinlendiğin sürece sorun olmaz kendini yorma ağır kaldırma yeter
Daha bebegimin alisverisinide tamamlamadik hayirlisi artik. Ilginc olan su ki doktor ilac fln vermedi.

Benim sadece yuruyunce hareket edince aciyor. arabaya bacagimi kaldirirken de cok fena oluyor.Normal dururken hicbisey yok.o neden olabilir ki.. dr u arasam normal dicek arayasim da gelmiyor.
Bende de o şekilde ağrı oluyor canım ya.özellikle aksamlari sanki dogacakmis gibi siskin oluyorum.benim 3. Hamileligim ama 2.yle arasında 10 yıl var.sanki ilkmis gibi birsey bilmiyor gibiyim.birde yaş 32 oldu tabii onunda etkisi var diye düşünüyorum. Agirlasiyorum günden güne. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba güzel anneler
Bu öğlen wc den sonra mercimek kadar kan geldi peçete ama sanki bi yerin kesilir ya o his geldi içime sanki vajinamda bi yerden geliyo gibi
Neyse hemen eşimle doktora gittik acile şükürler olsun açılma yada rahim boyunda kısalma yok doktor lekelenmeden korkma ne zaman kan gelir agrin olur su gelir o zaman önemli dedi yinede ister istemez korkuyor insan.
Rabbim hepimize saglikla hatırla zamanında kucağımiz almayi nasip etsin insallah

canım o bende bir kaç defa oldu.her seferinde panikle doktora gittim hiç bişey çıkmadı.rahimden geliyomuş bebekle alakası yok dedi doktor.sen yine de dinlen.ben hiç kalkmadan yatmıştım her seferinde.açılma kasılma falan yoksa önemli değil üzülme

Daha bebegimin alisverisinide tamamlamadik hayirlisi artik. Ilginc olan su ki doktor ilac fln vermedi.

alışverişi internetten yap ya da bol bol yattıktan sonra git hemen bitir gel çok dolaşma sonra yine yat.eşinin alabileceklerini de ona aldır canım sen hiç uğraşma

Çok teşekkür ederim canım bende dikiş var zaten 23.haftada rahim boyu çok kisalmisti dikiş atıldı o gün bugündür iki aydır yatıyorum yatmaya rağmen böyle olunca korktum açıkçası.Rabbim içimizdeki korkulardan emin kılsin hepimizi.yine bol bol su ve yatış tek ilacımiz bu

alışverişi internetten yap ya da bol bol yattıktan sonra git hemen bitir gel çok dolaşma sonra yine yat.eşinin alabileceklerini de ona aldır canım sen hiç uğraşma
Haklisin kendimi iyi hissettigim bian hizli bi sekilde yapayim. Iste insanin ilk bebegi olumca hevesleniyor ufacik bi corap alirken bile inceliyorum hayal ediyorum :)

Günaydın kizlarrr bende oglumla 5ten beri uyanıgim. Onun hareketleriyle hayaller alemine daldim sabah sabah uyku da kacti babasini da uyandrdim bak nasi itio die ama oglum babasi elini koydugunda hic tepki vermio kiskanio sanirsam
benımkı bazen karnımı ındırıp kaldırıyor
benımkını cagırıyorum hemen
o zaman duruyor zilli
'' senı görünce yapmıyor işte dıyorum ''

keşke ölçü alıp ona göre beşik ayarlasaydınız canım.
benımde yatak odamda fazla yer yok, o yüzden beşiği çok düşünerek aldım

bol bol dınleneceksın canım.
allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…