2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sağlıklı olsun da. Benim ablam 30 küsür kilo aldı bebiş günü de geçti geç doğdu cılızcacık bi şeydi kemik gibi doğdu. Bir iki ayda tosun oldu

Canim sağlıklı olsun da. Benim ablam 30 küsür kilo aldı bebiş günü de geçti geç doğdu cılızcacık bi şeydi kemik gibi doğdu. Bir iki ayda tosun oldu
Aman sağlıklı olsunda napiyosun yapsın :) sezeryan istiyorum hoca dedim zorladım 39+ larda yaparım ancak dedi tabi beklerse bebis dedi :) bu adam beni normal dogurtcak galiba

Sağlıklı olması önemli, boşver takılma kiloya. Hem öyle çok düşük değil sanırım.
Sen besleyici şeyleri yeterli derecede ye bebek alır zaten gereken kadarını mutlaka

kızlar lütfen biri nar konusunda bizi rahatlatsin. ben yedim ama bebeğimde bisey olmadı desin hiç inanmazdim böyle şeylere ama hormonlardan mi nedir etkileniyor insan...ben kac kere ayikladim yedim

Kızlar bugün nar konuşuldu, nasıl canım çekti gittim aldım şimdi.
Şu leke olayına ben hiç inanmıyorum yine de test etsem mi
Leke nerdeyse, bebekte de orda mi oluyordu leke?

Sağlıklı olması önemli, boşver takılma kiloya. Hem öyle çok düşük değil sanırım.
Sen besleyici şeyleri yeterli derecede ye bebek alır zaten gereken kadarını mutlaka
Hep hamurlu şeyler yiyorum işte belkide oyüzden almıyor yawrucumm

Tostlari kendine yemisin bacim masallah saka bi yana saglikli olsn kg onemli deil

liste cikardim da dah alincak o kadar sey var ki o kadar masraf,oy oy bu ay icinde cogunu halletmeyi dusunuyorum

aynen aynen benim liste bi azalıyo bi artıyo tam azaldı alcaklarım pek bişey kalmadı diyorum bi şey görüyorum bi şey duyuyorum ay o da lazım olur diyorum ekliyorum o yetmez hadi yedeği de olsun diyorum yine bir sürü şey ekliyorum listeye hiç azalmıyo mübarek al al sonu yok

Merhaba anneler

Bebeğinizin kilolarını şimdiden hiç takmayın:)

Ben de 2015 Ocak annesiyim ve istanbul un en iyi hastanesi kıxıma dört kg doğacak diyip duruyordu. Ve kızım 2.5 kg Doğdu normal doğumla.

Kısacası hiçbir şey belli olmuyor:)

Bir de ben alışverişi abartanlardandım, odalar dolusu her şeyin en iyisini aldım dantelli beşikler çocuk odası salıncaklar stokke puset ana kucakları vs... Ama şimdiki Aklım olsaydı

Sadece park yatak ve maclaren puset alırdım pldı da bitti maşallah :)

Her şey geride kalıyor önemli olan evinizdeki huzur bebeğimiz ve sizin Sağlığınız..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş:)

Tükür kız :) şu bebeği bi doğurtsun bak ben ona neler yapacam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…