- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.861
Canim sağlıklı olsun da. Benim ablam 30 küsür kilo aldı bebiş günü de geçti geç doğdu cılızcacık bi şeydi kemik gibi doğdu. Bir iki ayda tosun olduHuhuuuuu ben geldimmmm bebisi görmeye gittim ama doktorumu ultrasonu çok kötü hiç belli olmuyor bebek :) ve benim bebis nedense hep zayıf hep zayıf 1300 gr daha 15,5 kilo almışım ben ama oglusum zayıf takılıyor ne biçim is bu yahuuuuu
Aman sağlıklı olsunda napiyosun yapsın :) sezeryan istiyorum hoca dedim zorladım 39+ larda yaparım ancak dedi tabi beklerse bebis dedi :) bu adam beni normal dogurtcak galibaCanim sağlıklı olsun da. Benim ablam 30 küsür kilo aldı bebiş günü de geçti geç doğdu cılızcacık bi şeydi kemik gibi doğdu. Bir iki ayda tosun oldu
Sağlıklı olması önemli, boşver takılma kiloya. Hem öyle çok düşük değil sanırım.Huhuuuuu ben geldimmmm bebisi görmeye gittim ama doktorumu ultrasonu çok kötü hiç belli olmuyor bebek :) ve benim bebis nedense hep zayıf hep zayıf 1300 gr daha 15,5 kilo almışım ben ama oglusum zayıf takılıyor ne biçim is bu yahuuuuu
Canım ben hep yiyorum ya takılma hurafelerekızlar lütfen biri nar konusunda bizi rahatlatsin. ben yedim ama bebeğimde bisey olmadı desin hiç inanmazdim böyle şeylere ama hormonlardan mi nedir etkileniyor insan...ben kac kere ayikladim yedim
Evet bi bebise bi kociseeeEmzirirkende rahat olur hem
Hep hamurlu şeyler yiyorum işte belkide oyüzden almıyor yawrucummSağlıklı olması önemli, boşver takılma kiloya. Hem öyle çok düşük değil sanırım.
Sen besleyici şeyleri yeterli derecede ye bebek alır zaten gereken kadarını mutlaka
Tostlari kendine yemisin bacimHuhuuuuu ben geldimmmm bebisi görmeye gittim ama doktorumu ultrasonu çok kötü hiç belli olmuyor bebek :) ve benim bebis nedense hep zayıf hep zayıf 1300 gr daha 15,5 kilo almışım ben ama oglusum zayıf takılıyor ne biçim is bu yahuuuuu
Anammm bu kızzz sasirdiii suss kizzzzEvet bi bebise bi kociseee
Cılız oglusum benimTostlari kendine yemisin bacimmasallah saka bi yana saglikli olsn kg onemli deil
hamilelik başına vurmuşEvet bi bebise bi kociseee
liste cikardim da dah alincak o kadar sey var ki o kadar masraf,oy oy bu ay icinde cogunu halletmeyi dusunuyorum
Ay kızlar nereden aldınıziçi kısa sabahligi fakir kol olanmi bende aldım aynı fiyata emzirme sutyenleri de güzel ikincisi ℅50 indirilişi canım aklında bulunsun
Suwen den canimAy kızlar nereden aldınız
Gündüz de konuşmuştuk sitesinde yok. Boynerden mi başka mağazadan mı aldınızSuwen den canim
Anammm bu kızzz sasirdiii suss kizzzz
Vurdu valla kac ay oldu :)hamilelik başına vurmuş
Saka bi yana uzulme canim saglikli olsun kg onemli deil . Esimin ark bebegi 2 kg dogdu smdi tosun gbi cok sukur icini ferh tut benimkide sınırda gidio. Tek tesellim 2 hafta gerideydik yakalamamiz olduCılız oglusum benimeskiden tosun diyodum ne güzeldi
Can'ım sallamıyorum artık ya açımdan öldürcek o beni :) herşeyin hayırlısı
Tükür kız :) şu bebeği bi doğurtsun bak ben ona neler yapacam :)Öyle dr un ben ağzına tükürüm pislik
Ben işe gitmiom artık. Rapor izin vs 32. Haftaya kadar idare edicem
He yaaa ne iyi olur bebişlerle... ben tam bir ev kadını moduna girdim. Komşularım la takılıyorum akşama kadar çok süper bişi yaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?