- 16 Aralık 2014
- 1.961
- 1.211
- 168
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.821
Hemde ne hayırsızım Şebnem teyzesi :) Sen kızı kocaman yapmışsın yaa maşallah azıcık kalmış doğuma :))
canım ben im erken doğum riskim var dürekli yatıyorum tansiyonum çıkıyo ilaç kullanıuorum inşallah şu üç haftsyıda atlatabilirim morallerim çok bozuk tansiyonaHemde ne hayırsızım Şebnem teyzesi :) Sen kızı kocaman yapmışsın yaa maşallah azıcık kalmış doğuma :))
Çok güzeller, gule gule kullansin bebiskızlar e bebekten verdıgım siparişler bunlar. fiyatlar cok uygun
Kesinlikle öyle ben ilk doğumumu tıp fakültesinde yaptım doktorum doçentti mükemmel bi insandı ama doğum beklediğimizden erken olunca doktorum şehir dışına çıkmış başka arkadaşına talimat verdi tıp fakültelerinde doğuma doçent ya da prof girerse ekstra ücret ödüyorsun acilden ilk giriş yaparken diğer doçentin doğumuma girip girmeyeceği belli değildi resmen kobay niyetine kullandılar o süreçte tavırları hele azarlayarak saygısızcaydı ne zmn doğumuma doçent gireceği haberi geldi 180 derece değiştiler sanırsın peri padişahının kızıyım el üstünde tutmalar hanımlı hitaplar o an anladım bu ülkede nereye gidersen git paran varsa adamsın bunun yanında çok iyi sağlıkçılarda var insana yürüyen para gözüyle bakmayan allah o sağlıkçıların sayısını artırsınCanım hakkında hayırlısı neyse olsun. Ben de nefret ediyorum bu özel hastanelerin, insanları tüccar gibi kullanmasından. Annemi ameliyat eden bir doktor vardı, özel muayeneniz var mı dedik. Ne yanıt verdi biliyor musun? Ben hastama eşit bir şekilde burada bakarım, parası olana özel değil demişti. O zamandan beri, özel muayene ücretlerine çok art niyetli bakar oldum.
Öyle dr un ben ağzına tükürüm pislikben sabah ordaydım işte benim doktorda ıspartada isim vermeyim şimdi ayıp olur :)
Ben işe gitmiom artık. Rapor izin vs 32. Haftaya kadar idare edicemnerede abuk sabuk tip varsa benı buluyo sinirlerimi oynatıyolar, birde bu aralar yeni adetım cıktı sinirlenince carpıntı gelıyo bana hemen, bu gidişle 32 haftayı doldurup izne ayrılıcam ben ya stresten cocuk top gibi kaldı karnım kasıldı hep , bide cocuguma zarar gelecek dıye ıyıce sınırlenıyorum sonra. şube calısanlarıyla ugrasmak gercekten zor .2 gr beyınlerıyle nasıl bankacı olmuslar çözemıyorum .
bu arada senın doktorada uyuz oldum , bısey yeme ıcme demek ne demek ,bitkimisin sen fotosentezmi yapacan..söyle doktoruna benı oraya getırtmesıniyice psikopatlastım bu aralar zaten
He yaaa ne iyi olur bebişlerle... ben tam bir ev kadını moduna girdim. Komşularım la takılıyorum akşama kadar çok süper bişi yaaaaa :)selamlar, napıyonuz?
ne gıcık bi gün yaa
çok sıkıcı. bebikler gelse de rahat takılsak
evet ikea modelde bu sekılde. bu tuluma renklı eldıven, bere falan takıcamÇok güzeller, gule gule kullansin bebis
Ayni tulumu bende aldim, güzel bisey, hatta ona uygun eldiven ve bere de var aynu seride, onlari da aldim ben.
Yemek sandalyesi de cok hos, benim de aklımda ya bu model ya da ikea ds satılan su meshur mama sandalye var, bu modele cok benziyor o da.
Yaa nasil dayanacan domates salatalikla hamilelikmi gecenr.insanin cani hersei istiyo.baska bi caresi yok mu yaa.Allah yardimcin olsun canim yaçıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
cam galıba bu? cam ya cabuk kırılır. bir tane de diğerlerinden almanı tavsıye ederımKızlar ben biberon olarak Dr Brown'a karar verdim.
Philips Avent te çok hoşuma gidiyor ama yorumlara bakarak bunu seçtim, gaz oluşmasını önlüyor falan diyor. Ne kadar doğru bilemeyiz tabi ama ben en çok bunu beğendim. Şimdilik sadece en küçük boydan 1 tane alacam, yeterli midir sizce?
aynen doktorda garip. saat bası mıdem kazınıyorYaa nasil dayanacan domates salatalikla hamilelikmi gecenr.insanin cani hersei istiyo.baska bi caresi yok mu yaa.Allah yardimcin olsun canim ya
ya öyle görünmeyen yerinde olsun olacaksa da . anasından yadigarBizzat doğum lekesi olan biri olarak söylim annem vişne yerken beli kasiniyor unutarak kasımis ve 32 yaşındayım hala belimde kırmızı leke vardır büyüdükçe renk açılıyor ama kalıyor yani
Öyle dr un ben ağzına tükürüm pislik
Ben işe gitmiom artık. Rapor izin vs 32. Haftaya kadar idare edicem
He yaaa ne iyi olur bebişlerle... ben tam bir ev kadını moduna girdim. Komşularım la takılıyorum akşama kadar çok süper bişi yaaaaa :)
Evet cnmmemnunsan halınden sorun yok
Gorumcem de ilk once avent aldi ama gaz konusunda memnun kalmadi dr browns a gecti cok memnun tabi her bebek kendi seçiyor birazda yasayip gorucez insallah ben de anne memesine cok yakin oldugundan lansinoh dusunuyorumKızlar ben biberon olarak Dr Brown'a karar verdim.
Philips Avent te çok hoşuma gidiyor ama yorumlara bakarak bunu seçtim, gaz oluşmasını önlüyor falan diyor. Ne kadar doğru bilemeyiz tabi ama ben en çok bunu beğendim. Şimdilik sadece en küçük boydan 1 tane alacam, yeterli midir sizce?
Evet çok hos olur bence hastane çıkışı olarak.evet ikea modelde bu sekılde. bu tuluma renklı eldıven, bere falan takıcamhastane cıkısı dıye dusunuyorum hatta.
Evet cam, evet kullanımı nasıl olur hiç bilmiyorum cam olduğu icin, dediğin gibi bir tane de plastik alabilirimcam galıba bu? cam ya cabuk kırılır. bir tane de diğerlerinden almanı tavsıye ederım
ben set sevmıyorum . uyumlu olacak ama hepsı ayrı olacakEvet çok hos olur bence hastane çıkışı olarak.
bu 125 lık sanırım? 125 lık yetermıs ılk 3-4 ayEvet cam, evet kullanımı nasıl olur hiç bilmiyorum cam olduğu icin, dediğin gibi bir tane de plastik alabilirim
zaten dınlenme dönemlerıne gırdık artıkEvet cnmev ev ev ev ohhhhhh misssssss
Lansinohu ben sadece göğüs ucu kremi olarak biliyordum, biberonlarini bilmiyordum, onu da arastiryim ben ozaman biraz. Çok zormuş bebekler için bişeyler secmek, insan cok titiz ve secici davranıyorGorumcem de ilk once avent aldi ama gaz konusunda memnun kalmadi dr browns a gecti cok memnun tabi her bebek kendi seçiyor birazda yasayip gorucez insallah ben de anne memesine cok yakin oldugundan lansinoh dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?