2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

C
Hemde ne hayırsızım Şebnem teyzesi :) Sen kızı kocaman yapmışsın yaa maşallah azıcık kalmış doğuma :))
Hemde ne hayırsızım Şebnem teyzesi :) Sen kızı kocaman yapmışsın yaa maşallah azıcık kalmış doğuma :))
canım ben im erken doğum riskim var dürekli yatıyorum tansiyonum çıkıyo ilaç kullanıuorum inşallah şu üç haftsyıda atlatabilirim morallerim çok bozuk tansiyona

kızlar e bebekten verdıgım siparişler bunlar. fiyatlar cok uygun

Çok güzeller, gule gule kullansin bebis
Ayni tulumu bende aldim, güzel bisey, hatta ona uygun eldiven ve bere de var aynu seride, onlari da aldim ben.

Yemek sandalyesi de cok hos, benim de aklımda ya bu model ya da ikea ds satılan su meshur mama sandalye var, bu modele cok benziyor o da.

Kesinlikle öyle ben ilk doğumumu tıp fakültesinde yaptım doktorum doçentti mükemmel bi insandı ama doğum beklediğimizden erken olunca doktorum şehir dışına çıkmış başka arkadaşına talimat verdi tıp fakültelerinde doğuma doçent ya da prof girerse ekstra ücret ödüyorsun acilden ilk giriş yaparken diğer doçentin doğumuma girip girmeyeceği belli değildi resmen kobay niyetine kullandılar o süreçte tavırları hele azarlayarak saygısızcaydı ne zmn doğumuma doçent gireceği haberi geldi 180 derece değiştiler sanırsın peri padişahının kızıyım el üstünde tutmalar hanımlı hitaplar o an anladım bu ülkede nereye gidersen git paran varsa adamsın bunun yanında çok iyi sağlıkçılarda var insana yürüyen para gözüyle bakmayan allah o sağlıkçıların sayısını artırsın

Kızlar ben biberon olarak Dr Brown'a karar verdim.
Philips Avent te çok hoşuma gidiyor ama yorumlara bakarak bunu seçtim, gaz oluşmasını önlüyor falan diyor. Ne kadar doğru bilemeyiz tabi ama ben en çok bunu beğendim. Şimdilik sadece en küçük boydan 1 tane alacam, yeterli midir sizce?

ben sabah ordaydım işte benim doktorda ıspartada isim vermeyim şimdi ayıp olur :)
Öyle dr un ben ağzına tükürüm pislik
Ben işe gitmiom artık. Rapor izin vs 32. Haftaya kadar idare edicem
selamlar, napıyonuz?
ne gıcık bi gün yaa
çok sıkıcı. bebikler gelse de rahat takılsak
He yaaa ne iyi olur bebişlerle... ben tam bir ev kadını moduna girdim. Komşularım la takılıyorum akşama kadar çok süper bişi yaaaaa :)

evet ikea modelde bu sekılde. bu tuluma renklı eldıven, bere falan takıcam hastane cıkısı dıye dusunuyorum hatta.

Yaa nasil dayanacan domates salatalikla hamilelikmi gecenr.insanin cani hersei istiyo.baska bi caresi yok mu yaa.Allah yardimcin olsun canim ya

cam galıba bu? cam ya cabuk kırılır. bir tane de diğerlerinden almanı tavsıye ederım

Bizzat doğum lekesi olan biri olarak söylim annem vişne yerken beli kasiniyor unutarak kasımis ve 32 yaşındayım hala belimde kırmızı leke vardır büyüdükçe renk açılıyor ama kalıyor yani
ya öyle görünmeyen yerinde olsun olacaksa da . anasından yadigar ama yüzünde falan demişler ondan korktum olmasın öyle

kızlar englısh home de çok guzel ındırım varmıs
ama kacırmısım ben yaa. netten baktım nevresım begendım ama tukenmıs
kaçırdık napalım

Gorumcem de ilk once avent aldi ama gaz konusunda memnun kalmadi dr browns a gecti cok memnun tabi her bebek kendi seçiyor birazda yasayip gorucez insallah ben de anne memesine cok yakin oldugundan lansinoh dusunuyorum

Gorumcem de ilk once avent aldi ama gaz konusunda memnun kalmadi dr browns a gecti cok memnun tabi her bebek kendi seçiyor birazda yasayip gorucez insallah ben de anne memesine cok yakin oldugundan lansinoh dusunuyorum
Lansinohu ben sadece göğüs ucu kremi olarak biliyordum, biberonlarini bilmiyordum, onu da arastiryim ben ozaman biraz. Çok zormuş bebekler için bişeyler secmek, insan cok titiz ve secici davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…