- 11 Ocak 2015
- 814
- 1.086
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.841
Bende sirf o yüzden hastane cıkısı almadim, içindeki parçalar belli. Kendim kombinleyip aliyorum bende, daha zevkli oluyor :)ben set sevmıyorum . uyumlu olacak ama hepsı ayrı olacak
aman neysekı çoğu seyı aldımBende sirf o yüzden hastane cıkısı almadim, içindeki parçalar belli. Kendim kombinleyip aliyorum bende, daha zevkli oluyor :)
Emzirirkende rahat olur hemhttp://www.boyner.com.tr/urun/miss-claire-saten-pijama-1679836-517740487-100307-100307.html ben bunu alıcam şöylee gözümüz gönlümüz açılsın dımıdogumdan cıktıgım gıbı herıf atlar bana
Haklisin. Benimde gecelik sabahlik falan kaldi. Bebege sanki yeterli gibi geliyor bana ilk zamanlar icin kiyafetleri. Cok cok almayacam artik kucuk bedenlerden, belki cok cok hosuma giden parcalar olursa alirim.aman neysekı çoğu seyı aldım
kalan seyler 2-3 şeydir. bır de bana 2 takım gecelık alıcam
sonrası tamamdır ınsallah.
eger lıste yapıp gercek ıhtıyacları belırlemezsen hiç bitmiyor alısverıs. alacakla hıc hiç bıtmıyor hele ki
.burun aspıratorünü nuk pompa alma, şu nefesli olanlar ccok kullanıslıymıs. nettekı yorumlar o yonde.Haklisin. Benimde gecelik sabahlik falan kaldi. Bebege sanki yeterli gibi geliyor bana ilk zamanlar icin kiyafetleri. Cok cok almayacam artik kucuk bedenlerden, belki cok cok hosuma giden parcalar olursa alirim.
Tirnak makasi, sac fircasi, burun aspiratoru falan kaldi bir de, 1 gunde alirim onlari zaten
Bende karadut pekmezi yiyorum canım günde iki yemek kasigiben de kullanyorum demir hapı, hatta iyice kan ypsın diye hünnap pekmezi de içiyorum özellikle hünnap pekmezi çok kan yapıcı diyorlar bar mı başka pekmez yiyen benm gibi?
yavrum ya aç bırakma kendini bir daha ki kontrolde domates salatalık götür kendisi yesin bakalım akşama kadar dayanabilecekmiöyle kuzum :) ben alıştım artık inadına isyan inadına yemek
pekmez alıcam en dogalındanben de kullanyorum demir hapı, hatta iyice kan ypsın diye hünnap pekmezi de içiyorum özellikle hünnap pekmezi çok kan yapıcı diyorlar bar mı başka pekmez yiyen benm gibi?
Yani illa göstercem diyorsan benim için mahsuru yokNerde göstericez başka, kocalardan başka gören yok
Evt kesinlikle cok secenek ve ozellik var kendi sitesi de var lansinohun ben begendimLansinohu ben sadece göğüs ucu kremi olarak biliyordum, biberonlarini bilmiyordum, onu da arastiryim ben ozaman biraz. Çok zormuş bebekler için bişeyler secmek, insan cok titiz ve secici davranıyor
Evet cnm onden dugmeli gecelik ile pijama takimi aldim. Ben ondan oncesini merak ettim.demek ameliyat onlugu ile beklicez acilmayi normal dogum yaparsakYanında elbise şeklinde gecelik götür cnm emzirme yeri açılandan bi de normal pijama takımı al yanına ilk etapta gecelik giyersin doğum sezeryan olursa sonda fln takılı olacagı için rahat olur normal doğumdada gecelik rahat olur hastaneye beyle gidersen git zaten komple çıkarman gerekiyo
Gule gule kullansin bebis..Yatagi yakindan gordun mu pekikızlar e bebekten verdıgım siparişler bunlar. fiyatlar cok uygun
Kaynanam diyor gelinlerim kapıdan sığmıyo boy pos kilo var ama bebek karınlarında durmuyordedim senin torunların fırlama biz napak
70x120 sını gördüm.Gule gule kullansin bebis..Yatagi yakindan gordun mu peki
Cok sert mi.yari ortopedik bikac yatak baktim ben.yatasin minikosu mu ne vardi o bile semsertti.70x120 sını gördüm.
zaten aynılar. bunu almasaydım bambu alacaktım ama yukseklıgı cok fazla oldugu ıcın mecburen 18 lık aldım.
Hafif şeyler lezzetli değil
Nasıl yani sadece iki sebze mi yiiceksin
Seni geçtim nasıl beslenecek bebek yaa
pek ellemedım aslında. ama önerılen yarı ortapedık yataklarCok sert mi.yari ortopedik bikac yatak baktim ben.yatasin minikosu mu ne vardi o bile semsertti.
içi kısa sabahligi fakir kol olanmi bende aldım aynı fiyata emzirme sutyenleri de güzel ikincisi ℅50 indirilişi canım aklında bulunsunKızlar lohusa gecelik-sabahlık takımımı aldım sonunda, aklınızda olsun Süven'de bazı ürünlede %50 indirim var, 150 TL'lik gecelik-sabahlık takımını 75 TL'ye aldım, hem de tam istediğim gibi sade bir model şimdi bir tek pijama kaldı geriye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?