2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sirf o yüzden hastane cıkısı almadim, içindeki parçalar belli. Kendim kombinleyip aliyorum bende, daha zevkli oluyor :)
aman neysekı çoğu seyı aldım
kalan seyler 2-3 şeydir. bır de bana 2 takım gecelık alıcam
sonrası tamamdır ınsallah.
eger lıste yapıp gercek ıhtıyacları belırlemezsen hiç bitmiyor alısverıs. alacaklar hıc hiç bıtmıyor hele ki

Son düzenleme:
Haklisin. Benimde gecelik sabahlik falan kaldi. Bebege sanki yeterli gibi geliyor bana ilk zamanlar icin kiyafetleri. Cok cok almayacam artik kucuk bedenlerden, belki cok cok hosuma giden parcalar olursa alirim.
Tirnak makasi, sac fircasi, burun aspiratoru falan kaldi bir de, 1 gunde alirim onlari zaten

.burun aspıratorünü nuk pompa alma, şu nefesli olanlar ccok kullanıslıymıs. nettekı yorumlar o yonde.

Evet cnm onden dugmeli gecelik ile pijama takimi aldim. Ben ondan oncesini merak ettim.demek ameliyat onlugu ile beklicez acilmayi normal dogum yaparsak

liste cikardim da dah alincak o kadar sey var ki o kadar masraf,oy oy bu ay icinde cogunu halletmeyi dusunuyorum

içi kısa sabahligi fakir kol olanmi bende aldım aynı fiyata emzirme sutyenleri de güzel ikincisi ℅50 indirilişi canım aklında bulunsun

Huhuuuuu ben geldimmmm bebisi görmeye gittim ama doktorumu ultrasonu çok kötü hiç belli olmuyor bebek :) ve benim bebis nedense hep zayıf hep zayıf 1300 gr daha 15,5 kilo almışım ben ama oglusum zayıf takılıyor ne biçim is bu yahuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…