- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.321
Ühüüü hemde 2 tanee
Ayyy valla icim rahatladi saol canimmm. Yapicam canm esim çıkarmış bakliyatlari digerlerini de aldik. Aslinda isim kolay olucakta iste eve girince zor geldi artik yarin yaparm yada hafta snu yaparım.sanada kolay gelsin yavrucumOhhhh afiyet olsun hafta sonu yap ama bolluk bereketliktir ben şimdi malzemeleri temizlicem :)
Ortam iyidi galiba keske yapmasaydin beee ama artik olan oldu bida yapma tamam miEvttt yaptımmmm engel olamadım kendime
Cnmmm yawrummmmbebegin yzuunu boyle burus burus etmistir karninda,ufff ooghh demistir
İnş :) misafirlerim yemeğini yedi gitti kızz çon kısa surdu hehehhe :) abim var sadece şimdi çay yaptım ohhh hem içerim hem yarınki malzemeleri halledim iyiki gittiler :) :) sevdim bunlarıııAyyy valla icim rahatladi saol canimmm. Yapicam canm esim çıkarmış bakliyatlari digerlerini de aldik. Aslinda isim kolay olucakta iste eve girince zor geldi artik yarin yaparm yada hafta snu yaparım.sanada kolay gelsin yavrucum
Ortam iyidi galiba keske yapmasaydin beee ama artik olan oldu bida yapma tamam mi
Devretsem yaparda yaptiklari yeter yaa kiyamam ona :)
Kiz banada gonder bi kaba koyuptabende yapicaktm guya eve girdigim gbi agirlik coktu ustume hazirini almistim valla ev yapimi gbi olmus ama 2 kasecik cikti yarin 4 5 poset alicam
Ii gadi cabuk gitmisler :)İnş :) misafirlerim yemeğini yedi gitti kızz çon kısa surdu hehehhe :) abim var sadece şimdi çay yaptım ohhh hem içerim hem yarınki malzemeleri halledim iyiki gittiler :) :) sevdim bunlarııı
Kiz valla dr outkerinkide ayni ev yapimi gibydi anneme dedim sen sevmezdin nerden canin istedi yapim geldiginde dedi. Dedim hamilelikte sevmedigim neyi asercem die merak ediodum patlican olur diodum ama bu oldu dedim gülüp durdu. Ama cok şükür nefsim korlendi gbiArk in annesinde yemistim gecen gun deliler gibi hemde o kdr gzl yapmis ki.. tekrar canimi istettin valla.annem yapcakmis neyse ki
Kiz valla dr outkerinkide ayni ev yapimi gibydi anneme dedim sen sevmezdin nerden canin istedi yapim geldiginde dedi. Dedim hamilelikte sevmedigim neyi asercem die merak ediodum patlican olur diodum ama bu oldu dedim gülüp durdu. Ama cok şükür nefsim korlendi gbiface de bi dosedim oyle paylasanlara arkadasim gormus aradi kiyamam sana dio dedim hallettim midede suan
Evet canım her halükarda çalışabilir raporu alman gerekiyor. Ben de öyle yapacağım, 16 kasımda çalışabikir alıp 17 sinde izne ayrılacağımolabilir canım mantıklı valla , yanlız ben sımdı sana yazaken aklıma geldı . 32. haftadan sonra calısabılır raporu almamız lazım ya ,ben yıllık ıznımden kullansamda calısabılır raporu almam gerekırmı acaba
Vardi canim valla portakal kabugu bile vardi cok hosto al sendeHadi ya hersey var mi icinde peki? Patlican bende hic sevmem iyi ki de istemedim yaniama cidden hamileyken iyi gidiyomus bende cok keyif aldim ark a da bende de slm..cok gec artik
Benim daha öncekilerde hamileyken hiç sütün gelmedi, ikisini de çok güzel emzirdim sürüm çok boldu. Darısı bunaKizlar sutu gelen var mi?? Hamileyken sut gelirse bol ur derler bende tik yok sizde durum nedir???
Canım hamilelik süresince istersen kereviz tüketme pek derim.... Kasılmaları artırıyormuş diye okumuştum.kızlar kış gelıyor. nasıl beslenıyorsunuz? benım kışları genelde sabıttır beslenmem := :=)
salata nıyetıne haftada 2 gün yogurtlu kereviz.
haftada 2 gün balık
1 gün brokoli çorba. veya bazen tavuk corba
1 gün köfte veya tavuk
pırasanın yemegını degılse salata seklınde kullanıyorum. yesıllık yaptıgım zaman.
karnıbahar, fırında veya yemek
ıspanak ara sıra. ruh halıne göre.
ara sıra fasulye veya nohut.
genellıkle bu sekılde dısarda yedıgım zamanlar aldıklarım 2-3 gün sonrasına ertelenebılıyor :=)
normalde haftada 1 gun balık yerdım, brokolının salatasını yapardım. ama hamıle oldugum ıcın 2 güne cıkardım ve brokolı corbasına basladım.
kışın nimetlerınden faydalanın :=)
Öğretmenlerde zaten yıllık izin yok ya yaz tatiki ve sömestır var sadece. Bizde mesela arkadaşalr 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alıp, yıllık iİnlerini kullandılar.... 37 .haftaya kadar olan zamanda. Bazı hafta gittilr bazısında 5 gün şeklinde kullandılar... Yıllık izin uygulaması değişebiliyor tabiki sonuçta amirine bağlı birşey.Okuldaki md.yrdcimizin esi su anda heyet raporuyla evde 32den sonra resmi dogum izni basliycak heyet almiyor olsa alirlar heralde diye dusunuyrm benimde bildigim izinleri aktarmak icin son 3 haftayi fiilen calisiyor olman gerek eger raporlu olursan fiilen calismis sayilmadigindan dolayi izinlerini aktaramiyorsun
Afiyet bal olsun yarasın minnoşuna....Ay bugün gittim yedim orda
Anneminki gibi olmasa da fena değildi :)
ohoooo ama bu ne yaa o kasıyo bu kasıyo kasılıp kaldık yahuCanım hamilelik süresince istersen kereviz tüketme pek derim.... Kasılmaları artırıyormuş diye okumuştum.
İçme youtube da sen sigara içince bebişin ne yaptığını gösteren video var... Onu izle bir daha içmessin.Evttt yaptımmmm engel olamadım kendime
Valla öylemi böylemi derken.... Ben kerevizi çok severim...hem de böyle çiğ çiğ yemeyi.... Ama öylemiş malesef.... Kereviz,adaçayı,hurma,civanperçemi bunlar rahmi uyarıcı etki yapıyormuş.ohoooo ama bu ne yaa o kasıyo bu kasıyo kasılıp kaldık yahuonu yeme bunu içme napcamızı şaşırdık.ölek biz ölek
Sigara konusunda acayip iradesizim ben hala içiyorum umarım bebeğe zararı yokturVallaametist80 oyle bi yazmissinki bi sigara yakasom geldi oglumda dogumdan sonra 1 2 baslamistim bunda kararliyim o kadar parayi havaya veremiycem sigaraya vericem parayi kendi bakimima harciycan bunda hic cnm istemiyor iste boyle ametistin anlattigi zamanlarda bitek soyle keyif sigarasi yakasi geliyo insanin ama tek bir nefes bile beyindeki tum reseptorleri harekete geciriyor tek nefes bile yok bundan sonra ins oyle olur dogum yapinca canim istermi acaba kendim icin bu iradeyi gosterebilirmiyim bilmiyorum
Normalde içiyomuydun? Ya benim işim biraz stresli. Bide kendi işimi yapıyorum müşterilerle sürekli sıkıntılı işleri çözüyorum o yüzden sigarayı bırakamadım. Denedim ama baktık stres daha çok zorluo beni sinir yapıyorum aman dedim benim annem bana hamileyken fosur fosur içmiş çok şükür ben normalim saldım gitti o yüzdenBen bugun sigara içtim çok üzgunummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?