2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhhh afiyet olsun hafta sonu yap ama bolluk bereketliktir ben şimdi malzemeleri temizlicem :)
Ayyy valla icim rahatladi saol canimmm. Yapicam canm esim çıkarmış bakliyatlari digerlerini de aldik. Aslinda isim kolay olucakta iste eve girince zor geldi artik yarin yaparm yada hafta snu yaparım.sanada kolay gelsin yavrucum
Evttt yaptımmmm engel olamadım kendime
Ortam iyidi galiba keske yapmasaydin beee ama artik olan oldu bida yapma tamam mi

İnş :) misafirlerim yemeğini yedi gitti kızz çon kısa surdu hehehhe :) abim var sadece şimdi çay yaptım ohhh hem içerim hem yarınki malzemeleri halledim iyiki gittiler :) :) sevdim bunlarııı

Devretsem yaparda yaptiklari yeter yaa kiyamam ona :)

Kiz banada gonder bi kaba koyupta bende yapicaktm guya eve girdigim gbi agirlik coktu ustume hazirini almistim valla ev yapimi gbi olmus ama 2 kasecik cikti yarin 4 5 poset alicam

Ark in annesinde yemistim gecen gun deliler gibi hemde o kdr gzl yapmis ki.. tekrar canimi istettin valla.annem yapcakmis neyse ki

Ark in annesinde yemistim gecen gun deliler gibi hemde o kdr gzl yapmis ki.. tekrar canimi istettin valla.annem yapcakmis neyse ki
Kiz valla dr outkerinkide ayni ev yapimi gibydi anneme dedim sen sevmezdin nerden canin istedi yapim geldiginde dedi. Dedim hamilelikte sevmedigim neyi asercem die merak ediodum patlican olur diodum ama bu oldu dedim gülüp durdu. Ama cok şükür nefsim korlendi gbi face de bi dosedim oyle paylasanlara arkadasim gormus aradi kiyamam sana dio dedim hallettim midede suan

Hadi ya hersey var mi icinde peki? Patlican bende hic sevmem iyi ki de istemedim yani ama cidden hamileyken iyi gidiyomus bende cok keyif aldim ark a da bende de slm..cok gec artik

Evet canım her halükarda çalışabilir raporu alman gerekiyor. Ben de öyle yapacağım, 16 kasımda çalışabikir alıp 17 sinde izne ayrılacağım

Hadi ya hersey var mi icinde peki? Patlican bende hic sevmem iyi ki de istemedim yani ama cidden hamileyken iyi gidiyomus bende cok keyif aldim ark a da bende de slm..cok gec artik
Vardi canim valla portakal kabugu bile vardi cok hosto al sende ama az cikti da 1 kase yetio bikana kadr yicem ama esime de diorum almadigim kilolari alicam bile heraksam yersem a.s. canim evet cok gec bebise enerji oldu kiprasip duruo evladim

Canım hamilelik süresince istersen kereviz tüketme pek derim.... Kasılmaları artırıyormuş diye okumuştum.

Öğretmenlerde zaten yıllık izin yok ya yaz tatiki ve sömestır var sadece. Bizde mesela arkadaşalr 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu alıp, yıllık iİnlerini kullandılar.... 37 .haftaya kadar olan zamanda. Bazı hafta gittilr bazısında 5 gün şeklinde kullandılar... Yıllık izin uygulaması değişebiliyor tabiki sonuçta amirine bağlı birşey.

ohoooo ama bu ne yaa o kasıyo bu kasıyo kasılıp kaldık yahu onu yeme bunu içme napcamızı şaşırdık.ölek biz ölek
Valla öylemi böylemi derken.... Ben kerevizi çok severim...hem de böyle çiğ çiğ yemeyi.... Ama öylemiş malesef.... Kereviz,adaçayı,hurma,civanperçemi bunlar rahmi uyarıcı etki yapıyormuş.

Sigara konusunda acayip iradesizim ben hala içiyorum umarım bebeğe zararı yoktur

Ben bugun sigara içtim çok üzgunummm
Normalde içiyomuydun? Ya benim işim biraz stresli. Bide kendi işimi yapıyorum müşterilerle sürekli sıkıntılı işleri çözüyorum o yüzden sigarayı bırakamadım. Denedim ama baktık stres daha çok zorluo beni sinir yapıyorum aman dedim benim annem bana hamileyken fosur fosur içmiş çok şükür ben normalim saldım gitti o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…