- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.481
Benim baskılar çok erken başladı, 2 aydır zaten var, özellikle çok oturduktan sonra kalkınca zor yürüyorum, yürüdükçe açılıyor ama, oturmak değil de yürümek iyi geliyor bana... Baskılar için doktorum normal demişti...benim ilk defa oldu canım bu kadar baskı, oluyordu baskı ama o kısım hiç hareket etmiyordu :) ayy erken gelmesinler ya
Benim baskılar çok erken başladı, 2 aydır zaten var, özellikle çok oturduktan sonra kalkınca zor yürüyorum, yürüdükçe açılıyor ama, oturmak değil de yürümek iyi geliyor bana... Baskılar için doktorum normal demişti...
Canım benim tam tersi yürürken sorun yok, fazla oturunca oluyor.. Yani gezmeye gelince herkesi solda sıfır bırakıyorum :)Benimki de öyle. yürümeye korkuyorum 2 gündür. Aksi gibi yarın akşam tatile çıkıyoruz. Nasıl gezicem bilmiyorum
Nasıl döndü yani,bebek başaşağı durmuyor mu şuan...belki de o an dönmüştür canım :)) okuduğum kadarıyla farklı bir hareket oluyormuş dönerken :))
Canım senin gerçek isminde elif ti değil mi?normalse iyi canım ozaman :)
Nasıl döndü yani,bebek başaşağı durmuyor mu şuan...
Belki de benimki fazla oturmaktan. Tüm gün iş yerinde oturuyorum. Azcık hareket iyi gelir diyorsun. Daha hiç alışveriş yapmadım. Önümüzdeki 4 gün yapıcam inşallah. Dinlene dinlene artık..Canım benim tam tersi yürürken sorun yok, fazla oturunca oluyor.. Yani gezmeye gelince herkesi solda sıfır bırakıyorum :)
Kızlar ben geldim, bebiş 1275 gram olmuş.
Baş aşağı dönmüş.
Her şey yolunda
Bana hızlı kilo alıyorsun dedi, 53 kilo olmuşum. Hamile kalmadan 40 kiloydum.. ona göre 5, 6 kilo falan mı alacaktım anlamadım.. 13 kilo bu hafta için fazla belki ama zayıf başladım sonuçta neden dikkate almadı anlamadım
Canım senin gerçek isminde elif ti değil mi?
Bende nasipse kızıma elif ismini koyucam... biraz tarif etsene kendini hem fiziki olarak hemde karakter olarak ben inanırım isimlerin insanlar üzerindeki etkilerine de...
tam bilmiyorum canım ama baş aşağı dönüyormuş sanırım, benimkinin kafası yukarda hala dönmedi ama
bebikler artık sığamıyo içimize de ondan.belki ters dönmüştür bu haftalarda dönmesi gerekiyo ya onu hissediyorsundur.dönmesi erken doğacağı anlamına gelmez canım su gelmesi kanama olması sancı vs olmadan korkmakızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
üfff ne zor çıkar onlar hiç sevmem ben pembeciyimevet sevıyorum ojeyı , sürdümmüde ya kırmızı ya bordo ..malum ben bir akrebim
Bence de normal, bebisler dogsun, peslerinde kosacaz, yorulacaz, onlarla bol bol oynayacaz.. Veririz kilolari yeter ki saglikli olalim.. Cok tesekkur ederim canim :)anaamm 40 kgg :)) senin cok almam en normali zaten,bnm ablam da oyleydi 30 kg almis sordum da, ikizleri oldu hatta..sen ve bebisin saglikliysaniz gerisini bosver.. minnosu goren annee
Aynen canım, arada kalk yürü en fazla 1 saat otur yani sonra mola ver kendine...Belki de benimki fazla oturmaktan. Tüm gün iş yerinde oturuyorum. Azcık hareket iyi gelir diyorsun. Daha hiç alışveriş yapmadım. Önümüzdeki 4 gün yapıcam inşallah. Dinlene dinlene artık..
Ohh ohh MaşAllah... :)) Bak neşeli olmak güzelmiş... Elifler uzun boylu, zayıf olurlarmış öyle diyorlar...karakter olarak dört dörtlük :)) şaka tabi yani etraftan aldığım yorumlara göre muhabbetli neşeliyim.kırmayı sevmiyorum kimseyi ama taviz vermemde eğer eminsem, bilmiyorum ben karakterimi seviyorum yaw :) fizik olarak normal :)) yani fizik düzgün çok şükür ama hamilelikten dolayı biraz kilo falan aldım :)) kötü yönümde sildim mi tam siliyorum canım ya açık kapı bırakmıyorum aklıma bunlar geldi ama sanki huyum suyum iyi benim :)))
doktor öyle uygun görmüş demek ki canım bende bilmiyorum vallaNeden gününün dolmasını beklememiş ki, belki dönerdi
canım ayakları oradaysa olabilir ağrı da yapar bu durum benim ki öyle şu an resmen ayakları nı vajene vuruyo sıpakızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
Benim eşim alıştı,mecburen çünkü gaz sancısı mı doğum mu diye iki kere nst ye bağladılar.... Gaz serbest hamilelikten dolayı ama işte beni düşündüren şimdi bir aydır ben yatıyorum diye annem kalıyordu yanımda salıyordum annemin yanında .... Ama kayınvaldem gelecek pazartesi bana bakmak için onun yanında nasıl rahat edeceğim hiç bilmiyorum.... Yattığım için daha çok gaz problemhakkaten canım ya gaz yüzünden ne rezillik çekiyoruz resmen işkence, birde inat gibi eşim evdeyken gaz çok oluyor benim :))
kızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
canım bende de olmuştu enzimler yükselmişti. günlerce kaşınmaktan kafayı yemiştim geceleri uyuyamadım. bi de bayram tatiline denk geldi şehirdışındaydık doktoruma da görünemedim. acilde tahlil yaptırdığımda kararciğerden kaynaklı olduğunu anladım. yumurta, ceviz, acı ekşi yeme bir süre. bir de çok kaşıntın olunca ılık bi duş al. ben ilaç kullanmadan atlattım ama 1 haftadan da uzun sürdü tabi. geçmiş olsun, inşallah değerlerin çokk yüksek değildir de korkulacak bir durum yoktur.Ast alt istedi birde ilginç bir test istedi karaciğerle ilgili şeyler
ben günde 1 hurma yiyorum. abartılmadığı sürece yemek doğuma hazırlık yapar heralde.son haftalarda da tam tersi olcak iki hafta önceden hurma falan yiyolarmış kasılmaları arttırsın da doğumu başlatsın diye bakalım biz de görücez mi o günleri
benim bütün omurgam ağrıyor. hatta geçen göğüs kafesim bile ağrıyoduGecenin bi yarisi uyandim bekim cok agriyorrrr hayirdir ins.
benim de karnımda falan çatlak olmadı şimdilik ama göğsümde oldu canım. ölçmedim ama büyüdü tabi. nemlendirmeyi ihmal etme. ben karnıma yoğunlaştım göğüsleri ihmal ettim ondan oldu sanırımKızlar moralim çok bozuk ya, taş gibi olan ciciklerim çatlamaya başladı acaip moralim bozuluyorTop gibiydi ciciklerim, daha şimdiden büyüdüğü için şekli bile değişti Sizin de göğüsleriniz çatladı mı 85'ten 95'e çıkmıştı en son ölçtürdüğümde
ya ben elektronikleri internetten almayı sevmiyorum. elektronik biraz şans işi, bozuk çıkar sık sık arızalanır falan. sürekli kargoyla internetten mesajla falan uğraşmak istemiyorum. karşımda kanlı canlı muhatap olmalıAma kızlarrr ateş ölçer için braun satıcısı var ona msg yazdım 170 tl başka satıcıda 146 tl dedim sizde neden bu fiyat farkı nedir onunki Türkiye garantiliymiş aklınızda olsun yani aldıgınız üründe Türkçe kullanım kılavuzu falan olması lazım....geçen benim aldığım NUK ta yoktu yabancıydı
benim doktorum daha ilk kontrolde ıhlamur hariç bitki çayı yasak demişti.Aa ama benim doktorum ıhlamur,papatya,rezene serbest dedi. Hatta rezene bağırsaklarımıda rahatlatır günde bir fincan iç dedi.ç
bende çok yok ama ayağınızı mı üşütüyosunuz acaba:) malum hava değişimi var. ben gece bile kalın çorapla yatıyorum. terliksiz yere basmam zaten. az bi üşütünce afedersiniz midemi bozuyorum ben de ordan anlıyorumpazartesi doktora gittiğimde sorucam doktora ne iyi gelir diye canım :)) kurtulsak şu sorundan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?