2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gıttıgıdıyora hıc bulasma dıosun :) evet o ındırımı bende gordumde acaba her ay yapılıyormukı
Geçen ay yaptılar. Hatta 199 'a sattılar. Onu kaçırdım. Bu ay yine görünce dayanamadım aldım:) İyi takip etmek lazım. Her ay yapıyorlar bence.

asetonsuz oje çıkarıcı mendiller var watsonstan almıştım hiç kokmuyo.her zaman sürmek istemiyorum kokuyu geçtim de yemek falan yapıyoruz kimyasal bişey sonuçta dökülüo kalkıyo falan çok sürmek istemiyorum ama arada olabilir moral veriyo insana arada

Aa ama benim doktorum ıhlamur,papatya,rezene serbest dedi. Hatta rezene bağırsaklarımıda rahatlatır günde bir fincan iç dedi.ç
çok içmediğin sürece sorun olmaz canım tetikliyo diyo sadece zaten kasılman varsa arttırır yoksa kasılma yapmaz bence

pazartesi doktora gittiğimde sorucam doktora ne iyi gelir diye canım :)) kurtulsak şu sorundan :)
ben sordum da güldü doktorum utandım

aaaa hastayım anne gezdiremem de, hasta olmasan bile hamilesin belki halin yok, ne kadar düşüncesizlik, sakın gezdiricem diye kendini yorma

Geçen ay yaptılar. Hatta 199 'a sattılar. Onu kaçırdım. Bu ay yine görünce dayanamadım aldım:) İyi takip etmek lazım. Her ay yapıyorlar bence.

tamam canımcım sagol , bisüre daha takip edıyım , daha 2 ay var nede olsa, 2 ay ııcnde ındırıme gırmezse gıttıgıdıyordan alırım

evet sevıyorum ojeyı , sürdümmüde ya kırmızı ya bordo ..malum ben bir akrebim

hıc canını sıkma kusum , aynı soruyu geldıgınde yıne sorarsa kusurabakma yerımden kalkacak halım yok ,senı gezdıremıcem dersın susar oturur , bunlara o lazım, ben artık öyle yapıyorum ,kibarlıktan anlamıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…