- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.461
Geçen ay yaptılar. Hatta 199 'a sattılar. Onu kaçırdım. Bu ay yine görünce dayanamadım aldım:) İyi takip etmek lazım. Her ay yapıyorlar bence.gıttıgıdıyora hıc bulasma dıosun :) evet o ındırımı bende gordumde acaba her ay yapılıyormukı
Benimki de zorunlu sezaryan plesantam aşağıda, senin ki neden sezaryan olucakben hiç hissetmedim dönerkengerçi dönmesi de pek işe yaramıyr zorunlu sezeryan oluyorum çok canımı sıkıyor
Kızlar oje sürüyor musunuz? Eskiden ojesiz çıkmayan ben, hamile kaldığımdan beri sürmüyorum. Ojeler değil de asetonlar bebeğe zarar veriyormuş diye okumuştum bir yerde. Birkaç kişiden de duyunca hiç sürmedim. Ama oje sürmeyi de özledim.Duydunuz mu hiç böyle bişey?
asetonsuz oje çıkarıcı mendiller var watsonstan almıştım hiç kokmuyo.her zaman sürmek istemiyorum kokuyu geçtim de yemek falan yapıyoruz kimyasal bişey sonuçta dökülüo kalkıyo falan çok sürmek istemiyorum ama arada olabilir moral veriyo insana aradaasetonun kokusu cok zararlıymıs ,ojenın kendısı bır zarar vermıyor bebege, bende 40 yılın basında bi sürüyorum , arada bı bısey olmaz ya , silerken kokuyu ıcıne cekmeden silebılırsen sorun olmaz bence
Tam olarak geçmiyor ama o kadar belli olmuyor....bende beyaz tenlıyım ve krem surup az kılo almama ragmen bknı bolgem catlamıs gecıo demek sonra he :)
çok içmediğin sürece sorun olmaz canım tetikliyo diyo sadece zaten kasılman varsa arttırır yoksa kasılma yapmaz benceAa ama benim doktorum ıhlamur,papatya,rezene serbest dedi. Hatta rezene bağırsaklarımıda rahatlatır günde bir fincan iç dedi.ç
ben sordum da güldü doktorum utandımpazartesi doktora gittiğimde sorucam doktora ne iyi gelir diye canım :)) kurtulsak şu sorundan :)
Canım çok sıkılıyor ya. Kaynana gelicek güya beni görmeye hastayım diye. Daha gelmeden dediği lafa bakın... eee bizi nerelere götüreceksiniz dedi. Tam bir mal ya. Kendi kızı olsa gezmenin derdine mi düşerdi. Cehennemin dibine git adi kadın ya
çok içmediğin sürece sorun olmaz canım tetikliyo diyo sadece zaten kasılman varsa arttırır yoksa kasılma yapmaz bence
ben sordum da güldü doktorum utandım
Neden gününün dolmasını beklememiş ki, belki dönerdikızlar üst kat komşum 38 haftalık hamileydi hatta dün onlardaydık . bugün doktora gitti bebek hala tersmiş. sezeryana almış doktor. nasıl heycanlandım duygulandım ya...
Geçen ay yaptılar. Hatta 199 'a sattılar. Onu kaçırdım. Bu ay yine görünce dayanamadım aldım:) İyi takip etmek lazım. Her ay yapıyorlar bence.
Çözümü olacağını sanmıyorum tek çare sal gitsinpazartesi doktora gittiğimde sorucam doktora ne iyi gelir diye canım :)) kurtulsak şu sorundan :)
Çözümü olacağını sanmıyorum tek çare sal gitsin
asetonsuz oje çıkarıcı mendiller var watsonstan almıştım hiç kokmuyo.her zaman sürmek istemiyorum kokuyu geçtim de yemek falan yapıyoruz kimyasal bişey sonuçta dökülüo kalkıyo falan çok sürmek istemiyorum ama arada olabilir moral veriyo insana arada
Aynen canım, hep orda geziyor, korkuyorum erken gelmek isteyecek diyekızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
Aynen canım, hep orda geziyor, korkuyorum erken gelmek isteyecek diye
valla nolucaz biz ya :)))
Benimki de öyle. yürümeye korkuyorum 2 gündür. Aksi gibi yarın akşam tatile çıkıyoruz. Nasıl gezicem bilmiyorumAynen canım, hep orda geziyor, korkuyorum erken gelmek isteyecek diye
ay elif cok güldürdün beni alemsin yabizim özel durumumuz var suan yapcak bişey yok , sal gitsin
Canım çok sıkılıyor ya. Kaynana gelicek güya beni görmeye hastayım diye. Daha gelmeden dediği lafa bakın... eee bizi nerelere götüreceksiniz dedi. Tam bir mal ya. Kendi kızı olsa gezmenin derdine mi düşerdi. Cehennemin dibine git adi kadın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?