2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınlar. butik bebede ne alırsan 1 tl diye bir kampanya varmış. gerçi çoğu şey tükenmiş ama bir bakın isterseniz kalanlardan işinize yarayan birşey vardır.

Güya akillilik edicektim 1 liralık kampanyadan çok güzel oyuncak aldım minnosuma 50 tl lik alışveriş koşulu vardı onuda yaptık sonra bi bakarım ki iki tane siparişimi iptal edip birde kargo parası çıkarmışlar arayip siparisi iptal ettim geri iade edilicek karta.Gıcık oldum ama yapacak bişey yok

Canım uzat ayaklarını dinlen bilmiyo mu hastasin alla alla. Yemegi de ona yaptir yorma kendini.

kızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
Canım artık yerleri daraldı. Gerçi benimki hep oralarda takılıyor rahim kanalıma sempatisi var sıpanın vurup duruyor.

Benimki de öyle. yürümeye korkuyorum 2 gündür. Aksi gibi yarın akşam tatile çıkıyoruz. Nasıl gezicem bilmiyorum
Bu aydan sonra ne tatili gezme çok

Yavaş ve dinlenerek yürümek iyi geliyor canım ozellikle bacak arası kemikleri falan azalıyo ağrısı. Ama bebek tam aşağıya indiğinde kötü oluyor dibim düşüyo benim hep sanki.

Ben işlem bile yapamadım o kadar yoğundu ki site

Oğluşum doğmaya kalksa (Allah korusun, zamanında gelsin hepimizin bebişleri inşallah) sadece kardeşimin aldığı 3 tane çorabı var :) Ancak fırsat bulup alışveriş yapcam napıyım :) Kardeşim dalga geçiyor benle. Sen doğuma girersin, ben aceleden bir hastane çıkışı alır yıkar ütüler hastaneye yetiştiririm diyor:)

canım yok öyle bir tane değil altı tane falan yeniyomuş doğum yaklaşınca

mide bozulması değil benimki uzun süredir var özellikle akşamları oluyo nedense.diyom benim kız gazlı olacak heralde

kim doğum yapmış bizim gruptanmı baktım biraz ama göremedim

bende kaynanama güvendim ama kadın hala alışveriş için gelecek en sonunda gelme istemiyorum dedim .. şimdi ben gidip alacam bişiler ama tam olarak ne alacam bende bilmiyorum

bende kaynanama güvendim ama kadın hala alışveriş için gelecek en sonunda gelme istemiyorum dedim .. şimdi ben gidip alacam bişiler ama tam olarak ne alacam bende bilmiyorum

gelmemis de yine de agzinin ucuyla birliktr yapalim demis kiz :) benimki bi igne almadi,turkiyeye gttm ablamlar annem fln doldurdu aldi koca canta oldu,onu da gozune gozune soktum vallaha

aaaa hastayım anne gezdiremem de, hasta olmasan bile hamilesin belki halin yok, ne kadar düşüncesizlik, sakın gezdiricem diye kendini yorma
Zaten kanamam olmuştu bir geçmiş olsu bile demedi utanmaz. Bide gezecem diyor. Git kendin gez. Hiç de uğraşamam onlar gelince özellikle yatacam madem böylr düşünüyor
kızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
Brnim de rahim ağzına ayakla vyruyor sanki cnm

Herhangi bir bebek mağazasına girdiğinde orda zaten alınacaklar listesi var. Burada da uzun süredir konuşuluyor ne alınacağı:) Bence zorlanmazsın. Git kendi başına hallet bitsin. Ne bekliycen kv ni :)

Öyle cnm öyle yapıcam. Ayıp ya bşr geçmiş olsun bile demedi. Kanamam olmuş dediği lafa bak. Bide dünürlerin yanına maraşa gidelim diyorlar. Kocam canan gidemez diyor canan kalsın biz gidelim dediler. Kocam da cananı kimseye bırakamam dedi. Uyuz olfum ya

Ben yazın ayağıma sürüyodım sandaletle kötü dıruyo sürmeyince sürmüyorum artık
Ben de duymıştum asetonu canım

Canım öyle yapıcam görür onlar gününü iyi niyetimi suistimal ettiler her zamanki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…