- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.501
kızlar günaydınlar. butik bebede ne alırsan 1 tl diye bir kampanya varmış. gerçi çoğu şey tükenmiş ama bir bakın isterseniz kalanlardan işinize yarayan birşey vardır.
Canım uzat ayaklarını dinlen bilmiyo mu hastasin alla alla. Yemegi de ona yaptir yorma kendini.Canım çok sıkılıyor ya. Kaynana gelicek güya beni görmeye hastayım diye. Daha gelmeden dediği lafa bakın... eee bizi nerelere götüreceksiniz dedi. Tam bir mal ya. Kendi kızı olsa gezmenin derdine mi düşerdi. Cehennemin dibine git adi kadın ya
Canım artık yerleri daraldı. Gerçi benimki hep oralarda takılıyor rahim kanalıma sempatisi var sıpanın vurup duruyor.kızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
Bu aydan sonra ne tatili gezme çokBenimki de öyle. yürümeye korkuyorum 2 gündür. Aksi gibi yarın akşam tatile çıkıyoruz. Nasıl gezicem bilmiyorum
Yavaş ve dinlenerek yürümek iyi geliyor canım ozellikle bacak arası kemikleri falan azalıyo ağrısı. Ama bebek tam aşağıya indiğinde kötü oluyor dibim düşüyo benim hep sanki.Benim baskılar çok erken başladı, 2 aydır zaten var, özellikle çok oturduktan sonra kalkınca zor yürüyorum, yürüdükçe açılıyor ama, oturmak değil de yürümek iyi geliyor bana... Baskılar için doktorum normal demişti...
Benimde tam oralar acimaya basladi cnm.bazen ayagi felan cikar diye korkuyorumkızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
Ben işlem bile yapamadım o kadar yoğundu ki siteGüya akillilik edicektim 1 liralık kampanyadan çok güzel oyuncak aldım minnosuma 50 tl lik alışveriş koşulu vardı onuda yaptık sonra bi bakarım ki iki tane siparişimi iptal edip birde kargo parası çıkarmışlar arayip siparisi iptal ettim geri iade edilicek karta.Gıcık oldum ama yapacak bişey yok
Oğluşum doğmaya kalksa (Allah korusun, zamanında gelsin hepimizin bebişleri inşallah) sadece kardeşimin aldığı 3 tane çorabı var :) Ancak fırsat bulup alışveriş yapcam napıyım :) Kardeşim dalga geçiyor benle. Sen doğuma girersin, ben aceleden bir hastane çıkışı alır yıkar ütüler hastaneye yetiştiririm diyor:)Canım uzat ayaklarını dinlen bilmiyo mu hastasin alla alla. Yemegi de ona yaptir yorma kendini.
Canım artık yerleri daraldı. Gerçi benimki hep oralarda takılıyor rahim kanalıma sempatisi var sıpanın vurup duruyor.
Bu aydan sonra ne tatili gezme çok
Yavaş ve dinlenerek yürümek iyi geliyor canım ozellikle bacak arası kemikleri falan azalıyo ağrısı. Ama bebek tam aşağıya indiğinde kötü oluyor dibim düşüyo benim hep sanki.
canım bende de olmuştu enzimler yükselmişti. günlerce kaşınmaktan kafayı yemiştim geceleri uyuyamadım. bi de bayram tatiline denk geldi şehirdışındaydık doktoruma da görünemedim. acilde tahlil yaptırdığımda kararciğerden kaynaklı olduğunu anladım. yumurta, ceviz, acı ekşi yeme bir süre. bir de çok kaşıntın olunca ılık bi duş al. ben ilaç kullanmadan atlattım ama 1 haftadan da uzun sürdü tabi. geçmiş olsun, inşallah değerlerin çokk yüksek değildir de korkulacak bir durum yoktur.
ben günde 1 hurma yiyorum. abartılmadığı sürece yemek doğuma hazırlık yapar heralde.
benim bütün omurgam ağrıyor. hatta geçen göğüs kafesim bile ağrıyodu
benim de karnımda falan çatlak olmadı şimdilik ama göğsümde oldu canım. ölçmedim ama büyüdü tabi. nemlendirmeyi ihmal etme. ben karnıma yoğunlaştım göğüsleri ihmal ettim ondan oldu sanırım
ya ben elektronikleri internetten almayı sevmiyorum. elektronik biraz şans işi, bozuk çıkar sık sık arızalanır falan. sürekli kargoyla internetten mesajla falan uğraşmak istemiyorum. karşımda kanlı canlı muhatap olmalı
benim doktorum daha ilk kontrolde ıhlamur hariç bitki çayı yasak demişti.
bende çok yok ama ayağınızı mı üşütüyosunuz acaba:) malum hava değişimi var. ben gece bile kalın çorapla yatıyorum. terliksiz yere basmam zaten. az bi üşütünce afedersiniz midemi bozuyorum ben de ordan anlıyorum
kim doğum yapmış bizim gruptanmı baktım biraz ama göremedimslm kızlar dogum yapan arkadasım gecmıs olsun ınsallah bebegını kucagına alır evınıze gıdersınız sancılarla yoklanıyoruz benımde kasıklarımı cekıyorlar sankı ınşlaaah zamanında gelırler saglıkla sıhatle herkez bı hazırlıkta masşalllah bızde kışa hazırlık yapıyoruz kombı bakımı fln bebegede yavas yavas bıseyler bakıyorm neler aldınız sıralayında fıkır olsun bızlere
bu haftalarda normal bence,her yerde oyle yaziyor.. tabi kiloyu saglikli seylerle alirsak normal:))kızlar 1 ayda 2 kg almışım sizce normal mi
bende kaynanama güvendim ama kadın hala alışveriş için gelecek en sonunda gelme istemiyorum dedimOğluşum doğmaya kalksa (Allah korusun, zamanında gelsin hepimizin bebişleri inşallah) sadece kardeşimin aldığı 3 tane çorabı var :) Ancak fırsat bulup alışveriş yapcam napıyım :) Kardeşim dalga geçiyor benle. Sen doğuma girersin, ben aceleden bir hastane çıkışı alır yıkar ütüler hastaneye yetiştiririm diyor:)
2 haftadır düzenim alt üst oldu çok ta sağlıklı beslenemedim oğluşa karşı kendimi suçlu hissediyorumbu haftalarda normal bence,her yerde oyle yaziyor.. tabi kiloyu saglikli seylerle alirsak normal:))
bende kaynanama güvendim ama kadın hala alışveriş için gelecek en sonunda gelme istemiyorum dedim.. şimdi ben gidip alacam bişiler ama tam olarak ne alacam bende bilmiyorum
2 haftadır düzenim alt üst oldu çok ta sağlıklı beslenemedim oğluşa karşı kendimi suçlu hissediyorum
allahın sopası yok işteTatli yaparkrn elimi yaktımmcanim yaniyooo uuff
Zaten kanamam olmuştu bir geçmiş olsu bile demedi utanmaz. Bide gezecem diyor. Git kendin gez. Hiç de uğraşamam onlar gelince özellikle yatacam madem böylr düşünüyoraaaa hastayım anne gezdiremem de, hasta olmasan bile hamilesin belki halin yok, ne kadar düşüncesizlik, sakın gezdiricem diye kendini yorma
Brnim de rahim ağzına ayakla vyruyor sanki cnmkızlar bişey söylicem bebek değişik hareket ediyor sanki, o kısımda hareket ediyor yani vajinam nasıl desem giriş kısmı normal mi
bende kaynanama güvendim ama kadın hala alışveriş için gelecek en sonunda gelme istemiyorum dedim.. şimdi ben gidip alacam bişiler ama tam olarak ne alacam bende bilmiyorum
Öyle cnm öyle yapıcam. Ayıp ya bşr geçmiş olsun bile demedi. Kanamam olmuş dediği lafa bak. Bide dünürlerin yanına maraşa gidelim diyorlar. Kocam canan gidemez diyor canan kalsın biz gidelim dediler. Kocam da cananı kimseye bırakamam dedi. Uyuz olfum yahıc canını sıkma kusum , aynı soruyu geldıgınde yıne sorarsa kusurabakma yerımden kalkacak halım yok ,senı gezdıremıcem dersın susar oturur , bunlara o lazım, ben artık öyle yapıyorum ,kibarlıktan anlamıyolar
Ben yazın ayağıma sürüyodım sandaletle kötü dıruyo sürmeyince sürmüyorum artıkKızlar oje sürüyor musunuz? Eskiden ojesiz çıkmayan ben, hamile kaldığımdan beri sürmüyorum. Ojeler değil de asetonlar bebeğe zarar veriyormuş diye okumuştum bir yerde. Birkaç kişiden de duyunca hiç sürmedim. Ama oje sürmeyi de özledim.Duydunuz mu hiç böyle bişey?
Canım öyle yapıcam görür onlar gününü iyi niyetimi suistimal ettiler her zamanki gibi.Canım uzat ayaklarını dinlen bilmiyo mu hastasin alla alla. Yemegi de ona yaptir yorma kendini.
Canım artık yerleri daraldı. Gerçi benimki hep oralarda takılıyor rahim kanalıma sempatisi var sıpanın vurup duruyor.
Bu aydan sonra ne tatili gezme çok
Yavaş ve dinlenerek yürümek iyi geliyor canım ozellikle bacak arası kemikleri falan azalıyo ağrısı. Ama bebek tam aşağıya indiğinde kötü oluyor dibim düşüyo benim hep sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?