- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.084
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.541
olacakla ölecegın önüne geçılmezevet ne yazıkki çok pahalı. böyle şeylere teşvik edilmesi için fiyatların daha düşük olması gerekir. gerçekten çok önemli ve hayat kurtaran bir şey.
http://www.anneysen.com/uzman-makal...hakkinda-bilinmesi-gerekenler-nelerdir--61079
Hangi marka aldın manuelmiben aldım.
neyın ne olacagı bellı olmaz. sana kalmıs elbette :=)
elektrıklıHangi marka aldın manuelmi
Yani ne kadar canım deselerde, kızım oldu deselerde kendi annelerimizin hissettiği gibii cız etmiyor içleri.... O yüzden üzülme hiç eşini tembihle zaten gitmezde ben yalnız kalamam ya acil bişiy olursa diye iş güç temizlik lazımdır.onları yaparak güzel vakit geçirebilir,sıkılmadan ....Yapıcam walla onlar istedi bunu....
Canım çevremde ev kadını olan bi çok kişi aldı. Ama acele etne derim. İhtiyaç olursa al ben öyle yapıcam
Anlamıyor ki umrunda mı ki uyuz şey. Şunu demeye vicdanı nasıl elveriyor ya
kaynana adayiyiz biz de ama iste napalim onlar da bize boyle haksizlik yapmasinlar.. ki kiymetlimn annesi hani :)) yoksa biz masum kizlariz aaa
Benimkide sert canim.zor sıkıliyoEski vazelin tarzı mı yani ilaç tüpünü sıkarken biraz zor çıkıyor
Dogurduklari cocuklari sevmesini biliyoruz amaSsss sakin hincinizi bizim kizlardan almayasiniz sonra bilmez miyim normalde icimizde hep iyilik var ama insani zorluyorlar ya onlar da.kv beklenir mi alisveris icin kendim yaparim o almasin bisey konusur sonra
oyle oyle,1 corap alir sonra dolabi doldurdum der hahaha
Yani ne kadar canım deselerde, kızım oldu deselerde kendi annelerimizin hissettiği gibii cız etmiyor içleri.... O yüzden üzülme hiç eşini tembihle zaten gitmezde ben yalnız kalamam ya acil bişiy olursa diye iş güç temizlik lazımdır.onları yaparak güzel vakit geçirebilir,sıkılmadan ....
Ben de bu modeli aldım, kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun, tavsiyeler üzerine dayanamadım, bol bol sutumuz olur inş. Stoklariz da,,,,elektrıklı
avent aldım. http://www.annelutfen.com/urun/avent-scf332-01-natural-konfor-elektrikli-gogus-pompasi
bu model
Çorabını da istemem eksik kalsın :)oyle oyle,1 corap alir sonra dolabi doldurdum der hahaha
BEnde bu ay 2 kilo aldim zaten benim tam tersi oluyor ilk aylar aliyorum son aylar duruyorkızlar 1 ayda 2 kg almışım sizce normal mi
en iyisi aventmıs. sütü sagarken masaj yapıyormusBen de bu modeli aldım, kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun, tavsiyeler üzerine dayanamadım, bol bol sutumuz olur inş. Stoklariz da,,,,
Kac kilo aldin seninle ayniyiz kacla baslamistinbenim kilo alımım durdu
Yani ne kadar canım deselerde, kızım oldu deselerde kendi annelerimizin hissettiği gibii cız etmiyor içleri.... O yüzden üzülme hiç eşini tembihle zaten gitmezde ben yalnız kalamam ya acil bişiy olursa diye iş güç temizlik lazımdır.onları yaparak güzel vakit geçirebilir,sıkılmadan ....
Benim de anbem geldiğinde suyumu bile ayağıma getirdi. İlla anne değil kaynana olduğunu belli edecek. Her zaman böyle bu kadın hiç vicdanı yok.Aman yok kizim mizim palavra..bizim ki de kimse gelmiyor evi temizlencekmis diye anneme dert yandi dusunannem ki hayatta laf sokmaz vala lafini yarida kesti o kdr kizdi.bu halimle ise gidiyorum diye bi annem bi kocacim uzuluyor zaten
Tamam canim bir aksilik olmazsa on gun sonra mobilyalarla birlikte gelicek atarim fotosunuBende pudra pembe arasi bi renk vardi onu sectim yatak odama koymayi dusunuyorum bakalim. Gelince fotolari at canim bakalim nasil olucak :))
51 -52 ile başladımKac kilo aldin seninle ayniyiz kacla baslamistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?