2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yani ne kadar canım deselerde, kızım oldu deselerde kendi annelerimizin hissettiği gibii cız etmiyor içleri.... O yüzden üzülme hiç eşini tembihle zaten gitmezde ben yalnız kalamam ya acil bişiy olursa diye iş güç temizlik lazımdır.onları yaparak güzel vakit geçirebilir,sıkılmadan ....

kaynana adayiyiz biz de ama iste napalim onlar da bize boyle haksizlik yapmasinlar.. ki kiymetlimn annesi hani :)) yoksa biz masum kizlariz aaa

Dogurduklari cocuklari sevmesini biliyoruz ama Ssss sakin hincinizi bizim kizlardan almayasiniz sonra bilmez miyim normalde icimizde hep iyilik var ama insani zorluyorlar ya onlar da.kv beklenir mi alisveris icin kendim yaparim o almasin bisey konusur sonra

oyle oyle,1 corap alir sonra dolabi doldurdum der hahaha

Aman yok kizim mizim palavra..bizim ki de kimse gelmiyor evi temizlencekmis diye anneme dert yandi dusun annem ki hayatta laf sokmaz vala lafini yarida kesti o kdr kizdi.bu halimle ise gidiyorum diye bi annem bi kocacim uzuluyor zaten

Ben de bu modeli aldım, kullanan tüm arkadaşlarım çok memnun, tavsiyeler üzerine dayanamadım, bol bol sutumuz olur inş. Stoklariz da,,,,
en iyisi aventmıs. sütü sagarken masaj yapıyormus
diğerleri gibi meme başlığı sert degıl, silıkonlu yumusak bişi var.
inşallah

Aman yok kizim mizim palavra..bizim ki de kimse gelmiyor evi temizlencekmis diye anneme dert yandi dusun annem ki hayatta laf sokmaz vala lafini yarida kesti o kdr kizdi.bu halimle ise gidiyorum diye bi annem bi kocacim uzuluyor zaten
Benim de anbem geldiğinde suyumu bile ayağıma getirdi. İlla anne değil kaynana olduğunu belli edecek. Her zaman böyle bu kadın hiç vicdanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…