- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.021
allah korusun evet çoğunda sarılık oluyomuş. banada senin annen lazım. komşuluk teklifin hala geçerli mi :) ben bu cahillikle nasıl anne olacam çok merak ediyom. ben bu pompayı ilk hastanede süt gelmezse kullanılır sanıyodum. o zaman ben evde fışkırtırım eşimde leğene doldurur
neyi bağlıyolar kız anlamadım :) eşinnnn çok güzel söylemiş ama ya. benimkide tadına bakarım diyo pislikkk. bizim derdimiz ne onların derdi ne :))Gel bacım gel komşuluk nek i evimi açarımİki bebişe de bakar ne olacak :)))
Sana eksik anlatmışlar bebişim doğumda bağlıyorlar bu alete bebiğin kalp atışlarınada bakıyorAllah seni ne yapmasın ya deli
Benim eşimde pislik yapıyor fiyatını duyunca, ne gerek var ben de aynı işi görürdüm diyor yedi kafasına tokmağı
neyi bağlıyolar kız anlamadım :) eşinnnn çok güzel söylemiş ama ya. benimkide tadına bakarım diyo pislikkk. bizim derdimiz ne onların derdi ne :))
Aaa süper fiyat canım yaa ben bulamadım bi yarın bakıcam artık :)Aayy evet yaaa pijamalar cok pahali ben aldim bi tane kisa kollu hamile pijamasi 15tl pembe rengide yanliz sabahligi yok onuda uydurucam birde gecelik alicam yeter heralde
Aynennnmasaj mı
Al al kuzumm çok sevdim ben zaten ya bu yada avent kullanıo çoğu insan aventin fiyatı fazla yüksek oyüzden bunu aldım indirimdeydi 169a almıştım sanırım sen kaça buldun?Alıyorum o zaman kuzum, forumda birkaç kişi daha bunu aldı sanırım.
Bebişim ben evde olacağım halde alıyorum, annem bana yakın oturduğu için, bebişe fazlasıyla bakacak en azından bebişi bırakıp azıcık hava almak istediğimde. Sağıp anneme bırakabilirim sütleri. Bir de arkadaşım demişti, göğüse ne kadar çok emme sinyali gelirse o kadar sütü artıyormuş annelerin. Allah göstermesin bir de yenidoğan bebeklerin neredeyse %90'ı yenidoğan sarılık hastalığına yakalanıp hastaneye yatırılıyor 1-2 gün boyunca süt sağıp götürmen gerekiyor. İhtiyaç anında yanımda olsun istiyorum. Kız sen zaten bakıcı tutacaksın, al bence uygun fiyatlı bu ürün. Sağıp bırakırsın kadına, işini gücünü halledersin rahat rahat.
Al al kuzumm çok sevdim ben zaten ya bu yada avent kullanıo çoğu insan aventin fiyatı fazla yüksek oyüzden bunu aldım indirimdeydi 169a almıştım sanırım sen kaça buldun?
209 yazıyo bi yerde :)Al al kuzumm çok sevdim ben zaten ya bu yada avent kullanıo çoğu insan aventin fiyatı fazla yüksek oyüzden bunu aldım indirimdeydi 169a almıştım sanırım sen kaça buldun?
Hatırlıorum canımm yaa..bide Kuzum herkes bir olmuo 5 ay önce arkadaşım doğum yaptı normali bekledi açılma falan olmayınca mecburen sezeryan oldu akiamına ayağa kalktı ve ne kilosu kaldı ne zorluk çekti oyüzden korkma hiç .. Normal doğum tabiki rahattır ama banada mesela alttaki dikişler korkunç gelio..ne bileim göremiosun falan ama sezeryanda bişide hissetmiosun 5dkda doğuo bebek :)Valla bende korkuyorum her iki doğumdan da, görümcem sezeryan oldu, çok ah vah ediyordu bebişi bile zor emziriyordu
Ben hatırlıyor musun rahminden parça aldırmıştım yara gibi bir şey vardı. Doğuma yakın tekrar smear yapılacak gene o ascus virüsü çıkarsa benimki de zorunlu sezeryan olacakHakkımızda hayırlısı neyse o olsun minnnoşum hiç can sıkmaya değmez. Geçen baby shower da gelen kadınların hepsi sezeryan ol, manyak mısın diyorlardı içime de bir su serpilmedi değil hani
Sen hep annelütfenden alışveriş yapıosun kuzum herşey var sanırım orda bende bi bakaımAnnelutfen de 199 tl hediyeli diyor bebeğim neyse artık hediyesi
Hatırlıorum canımm yaa..bide Kuzum herkes bir olmuo 5 ay önce arkadaşım doğum yaptı normali bekledi açılma falan olmayınca mecburen sezeryan oldu akiamına ayağa kalktı ve ne kilosu kaldı ne zorluk çekti oyüzden korkma hiç .. Normal doğum tabiki rahattır ama banada mesela alttaki dikişler korkunç gelio..ne bileim göremiosun falan ama sezeryanda bişide hissetmiosun 5dkda doğuo bebek :)
Ayy bu arada nasıldı baby shower foto attınmı ben kaçırdım sanırım attıysab o sayfaları
E-bebekte indirimdeydi bu emzirme haftasında ozmn almıştmmm..209 yazıyo bi yerde :)
Ay ne güzel darısı bsşımızaKızlaaarrr korkmayın doğumdannn herksin aynı olmaz ama dün gece arkadaşım doğum yapmışşş :))
Hafiften sancım var die gidio hastaneye nstdeykeb ıkınma hissi gelmeye başlamış eveler çatına bakalım demişler pantolonunu çıkarırken suyu gelmiş ebe bi bakmış kafası görünüo 20dk içinde doğurmuş :)) 3.750gr :))
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh
Ayyyy bayıldımmmm :))Valla bebeğim, Rabbbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin. Çok şartlandırmak istemiyorum kendimi :)))
Al bebişim koydum fotoları :)
İnşalllahhh canımmm :)Ay ne güzel darısı bsşımıza
İnşallah bizim de böyle kplay olyr doğumlarımız :)
Canım çok güzel görünüyor herşeyValla bebeğim, Rabbbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin. Çok şartlandırmak istemiyorum kendimi :)))
Al bebişim koydum fotoları :)
Sen hep annelütfenden alışveriş yapıosun kuzum herşey var sanırım orda bende bi bakaımgerçi eksik bişeyim kalmadı pek bnm :) hediye diyince cezbedio dimii
Canım dediğin gibi fiyatlarBende bi gecelik aldım öle çok abartı deil normal bişi doğumdan hemen sonra giymek için, kan olcak eet eltimden biliorumzaten sezeryan olcaksa pijama giymek zor olabilir gecelik daha mantıklı gbi.. Pijamayı nasıl aldınız kızlar lohusa pijaması diyince fiyat 150lerde.. Normal bişi ama büyük beden alsak olmaz mı ki?
Ayyyy bayıldımmmm :))
Hem sana hem hazırlıklarına hem evine hepsi ayrı ayrı harika bebeğimmm
Canım çok güzel görünüyor herşey
Sen de Özendim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?