2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım üzme kendini dinlen sen. Hep kızdığımıla kalıyoz olan bize ve bebişlere oluyor.

aynen oyle zaten olan bize oluyor da bosverilcek seyler olmuyor ztn hassasiz..eh desen aglicam ama bunu anlayanin olmali..

Canım dikkat et, yormasaydin kendini keşke, bir de tartışmışsın
Ne güzel çoğu şeyi halletmissin, odasını yerlestirirken dikkat et ama, yorma kendini fazla

hic istemem de boyle olmasini elimden bise gelmiyor malesef. ama evt hallettk uc bes parca kalmis yine ki..

Kis bebekleri olacagi icin sicak tutacak sekilde giyindirmek lazim dogru diyorsun sikildikca cikartiriz napalim biz onlemimizi alalimda usumesin bebisler

Karışık aldım ben, uzun kollu da bulunsun, yarım kollu da bence. 0-3 aylik kac tane lazım bende bilemiyorum :/ 10 tane falan var suan için.. hiç bri fikrim yok günde kac kez değiştirecez, hrmrn kirlenir mi..
10 tane yeterli olur herhalde canim bende karisik alayim en iyisi uzun kollulari degistirmek zor oluyormus ama usumesin diye uzun kolluda almak lazim

Ben de geçen merak etmiştim ama soran olmamıştı altına da bi kat patiklilerden mi giydireceğiz? Yani iki takım gibi giydireceğiz çocuklara. Benimbebiş minyon ama yinede aldıklarım genelde 0-3 gibi ama içinde yüzsün de istemiyorum bu hafta biraz yenidoğana yöneleyim dedim:):):)

10 tane yeterli olur herhalde canim bende karisik alayim en iyisi uzun kollulari degistirmek zor oluyormus ama usumesin diye uzun kolluda almak lazim
Bazi tulumlarin kol kısmı dar oluyor mesela, onların içine bir de uzun kollu giydirmeyelim bence, o tarz tulumlarin içine yarım kol yeter, zaten hep yatacaklarmis, ince yelek, penye battaniye falan baya yeterli olur bence.
Doktorum kendimize ne giyiyorsak bebeğe de 1 kat fazlası demişti

Evet tecrubeli annelerin fikirleri bu yonde:) ben patiksizde aldim icine giydirmek icin.bende cok buyuk seyleri sevmiyorum.alla alla ne kdr ki belli mi simdiden minyon olacagi :) yenidogan cok almamak lazm yine de

Evet tulumlarin icine kisa kol rahat oluyormus oyle dediler banada mantkli geldi..

Evet tecrubeli annelerin fikirleri bu yonde:) ben patiksizde aldim icine giydirmek icin.bende cok buyuk seyleri sevmiyorum.alla alla ne kdr ki belli mi simdiden minyon olacagi :) yenidogan cok almamak lazm yine de
Yanii tabiki de belli olmaz ama haftasına göre kilonun hep alt sırınında:) zaten ben ve eşim de minyonuz:) sağlıkla gelsin de minnak minnak giydirp oynicaz artık:):)

Kızlar Merhaba uzun zaman oldu girmeyeli umarım herkes iyidir
Size birşey soracağım 28.haftada bebiş kiloları kaçtı ? Başıma ilginc bir olay geldi de ???

Akşam akşam aksiyon yaşadım yaaaa akşam yemeğinde turşu yememle başladı herşey ve tansiyonum yükseldi eşime tansiyomu ölç dedim evde telaşla tansiyon aletini ararken ben iyice gittim sonra tansiyon aletini aldı gelirken sen ayağıma tarak kemiğimin üzerine düşür zaten kendimden geçmişim tansiyonum 14-10 çıktı ayağıma buz koyduk öylece yatıyorum umarım birşey olmamıştır yaaa Acıyor önce arkaya hareket ettirince

Benim 29 da 1500 geldi Nasıl bir olay yasadın kız
Tam 28+0 da gittim devlet hastanesine
Doktor 1500 gr dedi gelişimi haftasiyla uyumlu dedi sonra nst ye yolladı orda bi çift sira bekliyodu aynı doktora görünmüşüz tesadüf son adet tarihimiz bile aynı :) doktor ona bebeğiniz kilolu demiş yedikerine dikkat et hamurisi yeme falan bisürü şey söylemiş .hemen sordum tabi bebiş kaç kilo dedim 1300 gr dedi :) ee bana 1500 gr normal dedi ona çok kilolu demiş kafamda deli sorular ???

Boyu farklıdır diğer ölçümleri yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…