2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dun bebegin odasini boyadik,bugun de baya bi alisverisini yaptik..alincak kucuk seyler kaldi onlar da cook basit olan seyler.yarindan itibaren mobilyalarni fln kurmaya baslariz,sonra kiyafetlerni yikarm katarm fln..

ama haricinde bu sbh kahvalti sonrasi ikeaya gttk,oldum oldum dirildim..ilk kez boyle agrim oldu..adet sancisi,bel agrisi ve karnima soldan vuruyordu oturdum yurudum ama nasil dualarla dayanmaya calistim.. dun kavga ettk baya agladm rhatsizlandm belki de vucudum tepki verdi..ardindan o agrinin uzerne bi dr basim dondu gozlerm karardi.. dusunun 1 saate yakin bu halde dolandim oglumun esylarni birakip gidemedim..bugun ona ozel gunumuzdu cunku.. nyse en son hastalar icn olan bolume goturduler beni biseer ictm dinlendim azbise kendime geldim.. sanirm sanci yokladi bugun cidden cok asiri kotu oldm ama dua salavat cidden dayanma gucu oldu..simdi kirgin kirgin yatiyorum

Canım, dikkat et kendine hem yorgunluk hem tartışmanın içinde bulmuşsun kendini. Oğluşunda tepki vermiş artık. Çok ciddi koruman lazım artık kendini dış etkenlere karşı. 20 kadın toplanır gelir eşinin kulaklarını çekeriz üzmesin seni. Bol bol dinlen meyve tüket vitamin almaya bak, çok geçmiş olsun...

sagol canim,bu halde bu kadar uzulmek gelmedi cidden..dun bekliyordum esasen ama bugun oldu..o anlar aklimdan neler neler gecti 2 saat boyunca :/ evdeyim zaten dinlenicem dedigin gibi..

Kizlar siz bu bebek icin alinan badyleri uzun kollu mu aliyorsunuz sadece kisa kolluda aldiniz mi ayrica 0-3 aylik ne kadar alalim 3-6 aylik ne kadar

Tulumlarin icine uzun kollu giydirmek zor oluyormus.3-6 uzun kollu almistim ama 0-3 kisa kollu biraz daha alicam.3-6 ay 8 adet felan aldim ben simdilik sonra yine alriz cussesine gore :) 0-3 tende toplam 10 tane olsa simdilik yeter diyorum.gerekirse yine aliriz.birde tulumlarin icine tek altta almak lazim dediler.usurmus.tek tulum kisin zor.

Canım üzme kendini dinlen sen. Hep kızdığımıla kalıyoz olan bize ve bebişlere oluyor.

Benim fikrim hastanenin kendi suslemesi yonunde

Canım dikkat et, yormasaydin kendini keşke, bir de tartışmışsın
Ne güzel çoğu şeyi halletmissin, odasını yerlestirirken dikkat et ama, yorma kendini fazla

Tamam canim bunu da yazdim aklima 0-3 aylik uzun kollu almak en iyisi sonucta kisin ortasinda dogacaklar fazla almakta fayda var

Kizlar siz bu bebek icin alinan badyleri uzun kollu mu aliyorsunuz sadece kisa kolluda aldiniz mi ayrica 0-3 aylik ne kadar alalim 3-6 aylik ne kadar
Karışık aldım ben, uzun kollu da bulunsun, yarım kollu da bence. 0-3 aylik kac tane lazım bende bilemiyorum :/ 10 tane falan var suan için.. hiç bri fikrim yok günde kac kez değiştirecez, hrmrn kirlenir mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…