2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel anlatmışşın. Sankii o anları yaşadım))

Progestan kuruluk yapar canım. Hamile kalmak için spermlere zarar vermeyen kayganlaştırıcı jeller var preseed gibi mesela. Onlardan kullanabilirsin.

İyi demiş canım.... Haklısında çat kapı gelinmez ki öyle... Belki evde değilsiniz,belki başka arkadaşlarınız var misafir baskına gelir gibi.... Yarın öbür gün bebeğiniz gelecek... İnsan birazcık birbirine vakit ayırmak ister öyle ikideb,r bitmezler kapında...

ya kızlar bıtane zeynep vardı arkadas doguda yasıyodu nezamandır yazmıyo , nıckı neydı hatırlayan var mı?
Zeyneb21 galiba canım hakkaten iyidir inşallah ya

varya bende bıktım bu konuda, ne pişirsem pişire pişire yemek kalmadı nettekiler de birbirinin aynı :))
Haşlama yapcam poff ugraşamam zaten kocama küsüm

ben bu gidişle taakvim alcam eve, takvımın üstünde ne yazıyorsa onu yapacam
Ne yazıyorsa mı

Bebişimiz napıyor? Merak ediyoruz sizi

bayag bi tulum aldımda mont istiyorum h&m de bedenı kalmamıs belkı orda bulurum dedım , kapı süsü ıcınde ılk kata bakıyım ozaman sagol tatlım

Bebeğim yenidoğan montu bulmak çok zor :))

Canım istersen tasarımını yapar atarım ben, matbaadan çıktılarını alırsın. Matbaalarda tasarımı için saatine en kötü yer 50$ alıyor :) Ben bir iki güzel söze bir süzülmüşsün sen kilo mu verdin demen yeterli :))))

Bende isterim o tasarimdan ama ismine tam olarak karar verdigimizde olur mu canim sen zaten cok zayifsin sonucta bebek var karnimizda azicikta karnimiz olacak tabi

Kizlar siz bu bebek icin alinan badyleri uzun kollu mu aliyorsunuz sadece kisa kolluda aldiniz mi ayrica 0-3 aylik ne kadar alalim 3-6 aylik ne kadar

Bende isterim o tasarimdan ama ismine tam olarak karar verdigimizde olur mu canim sen zaten cok zayifsin sonucta bebek var karnimizda azicikta karnimiz olacak tabi

Ay koparttın beni
Yaparım tabii ki canım :) İsmine karar verdiğinizde söylersin :))))) Heh şöyle yaa tabii ki hamilelikten şiştik hep biz

Kizlar siz bu bebek icin alinan badyleri uzun kollu mu aliyorsunuz sadece kisa kolluda aldiniz mi ayrica 0-3 aylik ne kadar alalim 3-6 aylik ne kadar

Canım bu havada bile o kadar zor kuruyor ki 2 gündür anca kurutabildim ben bir de ütülenecek bebek kıyafeti olduğu için 3 günde anca temizleniyor kıyafet öyle düşün.

6 aya kadar bence uzun kollu alınmalı bebeğe, kısa kollu fiyatı çok çok uygun olmadıkça alma derim.
Bende nerden baksan 0-3 aylık 10-15 tane body var düz olanlardan. Anne sütü oluyor çünkü ilk zamanlar beceriksiz olacağımız için.

40 gün bebek çıkartılmaz diyolar ama e aşı zamanı olunca mecbur çıkartcaz dimi
Çıkar canım, o hurafeler eskidenmiş ben bi 20 gün dururum evde... Ama kış olacağı için gidecek pek de bir yer yok, ama ev gezmesine gidilebilir.yada bir lokantaya falan.... Çıkmak lazım zaten bunalıma girer insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…