2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagolun kizlar iyiki varsiniz. Muayene etti doktor nst ye fln bagladilar. Bebegin suyunda bi sikinti yok ama vajinal enfeksiyon olmus erken dogum riski oluyomus tedavi edilmesi lazimmis fitil verdi. Dogumhaneye aldilar doktor 2 hemsire fln alttan biseyler yapti doktor yola bakti. Ben zaten o atmosferi gorunce elim ayagim gitti tansiyonum dustu. Acayip korktum hala kendime gelemedim

Onunla geçmiş olsun canım....

evet canım... etrafıımda bir çok kişi aynı şeyi yaptı zaten. ayrıca sürekli pamuk kullanamayız ki..

ilk zamanlar pamuk kullanılır ama sürekli olmaz tabi.. illaki geçeceğiz ıslak mendile...

Ilk hafta ozaman pamuklu su ve sonrasi pisik kremi surulur dimi her degismede

pamuk zor olur diye temizleme pamuğu diye bişey aldım ben ebebekte de var baby&me marka.kaynatılmış ve soğutulmuş suya batırıp kullanılıomuş.sadece bez bölgesini değil her yerini temizleyebiliyosunuz.baya kullanışlı bir şeye benziyo ama kullandıkça görücez bakalım öyle mi değil mi.bana bi de mustelanın temizleme suyunu önerdiler.su kaynatmak sürekli zor olur diye onunla temizlemeyi düşünüyorum...

Son düzenleme:
Canım ya üzme kendini lütfen bu Nasıl bir insan ya eğer pis bulduysa işine temizlesin sana yardım etsin. Senin bu döneminde yanına gelip kalan insan misafirliğe gelmez yardıma gelir eğer insansa... Ki sen bu evladı ne kadar zor elde ettin o günlerini düşün lütfen tutundumu acaba diye sabahladığın günleri düşün ne kadar zor elde ettik biz bu evlatları.... Sakın ne kendini ne bebeğini üzme inan eşlerimiz neyin ne olduğunu görüyor fakat onların ellerinden gelende bu kadar sonuçta annesi atamıyorlar... Sen aileni koru evladını koru biz senin yanındayız herzaman

Saol canim. Aslinda travel sistem iyiydi. Normal bebek arabasina 600 700 verene kadr 3 lusu 890 mi neydi ama o portbebeyi kis bebegi oldgu icin pek kullanamazsnz dedi bos hali 6 kg mus. E evde nerde saklicaksin. Bide puset almistik. Bebek arabasini yaza alirim die. Ama 2lilerde de yine puset var. Bide baston tipi ama katlaninca cok yer kapliodu aman dedim bu olsun napalim kullanacak cocuk kullanır. Zor oldu karar vermesi ama baska alternatfimde yoktu. Gezdik baktik. Netten alirim diodum ama kanz daki bebek arabalarini yerinde gorunce iiki almamsz dedik kumasi filan cok kotuydu. Ii yapar canim benm annemde gardrobu odeyim dedi bide bana pijamalari o alicak benege aldi yorgan diktrdi bunlarda alsn dedim. Basta istemiyodum da snradanda nie almasnki dedim benm esimde ona alms zamannda. Kv de de kunyesini aldi onuda begendik. Ama ananeside alir diip duruolar kadin zaten verip duruo valla bu dunur olayina sinir oluom. Sen ne alirsan al digerine ne karision. Laf soyliceksende alma. Bastan istemiodm da smdi valla alsinlar diorum torun sonucta kendi grurlari

Atlattın canım çok şükür tedavine bak. Doğurcan die çok korktum.

Ne garip ne saçma insanlarla uğraşıyoz ya kimsenin bi toplu iğnesi bile lazım değil insanı sinir etmekten başka bi işe yaramıyolar

Canim ya Kıyamam cok sukur ki suyun deilmis enfeksiyon da inşallah gecer hayirlisiyla. Hamilelikte genelde oluomus ve en cok avmlerde kapiliomus insallah hemencik gecer

Atlattın canım çok şükür tedavine bak. Doğurcan die çok korktum.
çok sağolun canım ya valla bende çok korktum bide kimse yok burda bi doğursam annemin gelmesi 1 günü bulur bi eşim bi ben varım zaten ödüm patlıyo doğumdan. inşallah hepimiz gününde zamanında kolayca doğumumuzu yaparız.

Ne garip ne saçma insanlarla uğraşıyoz ya kimsenin bi toplu iğnesi bile lazım değil insanı sinir etmekten başka bi işe yaramıyolar
Aynen ole ben zaten kis bebegi die arabayi yaza ertelemstm evde de bos yere yer kaplamasn die dun aniden alicaz dediler ii dedim alinsin. Bugunde kunye çıktı. Zaten yalitimin tum masrafini babam verdi.gardrobu bebeğin bazi kiyafrtleri ki yine alicak annem dusununce 600 700 u buluo hic onu hesaplamiolar. Ne takarsa takar kimse karisamaz 2 isimli ya bizim bebis birini kisaltip yazdirdik. Ananede alirsa onada kisaltani uzun yazdirirsinz dio. Bende bisi demedim. Erkek cocugu 2 kunyeyi napicaksa. Tuhaflar ama inan alistim bazen sinir olsamda degismiolar.erkek tarafi daha cok yapar diincede herseyi erkek tarafndan beklememek lazm diolar. Sanki onlardan bisi beklioz. Hem bana calisma biz yardim ederiz en az 1 yil sen bak diolar hemde herseyde laf ediolar. Insanoglu iste nankor. Bide baska kv leri anlatio sole bole ama kendilerini 4 4luk goruolar.

İnşallah canım. Şu çantalarıda hazırlayıp koyalım kenara bari ya nolcamız belli değil. Dikkat et kendinee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…