2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah...benim oglaninda eli hep kafasında düşünceli olacaklar heral....

:) dusunceli veya utangac :) ama dogunca buyuk ihtimal bu pozisyonda uyur..bu da demektir ki kendini cok uyandircak kerata :)) gozune goturuo duruyor,demek bzmkiler de bunu seviyor :)

Maşallah ona annesi nekadar net cikmis hatlari.

evet masallah cok guzel pozlar yakaladik:) onceden anlastik biz onunla,kirmadi :) daha baya fotosu var cok net olan.. guzel poz verdi minik

Aayy inanmiyorummmm ya bildigin kucuk inek olmus kadincagiz ya.cok cocuk vardir belki bide ondandir

renklı doppler sanırım? nedne istedi ki?
Renkli doppler,, minyon bir bebek mi ya da gelişim sıkıntısı olabilir mi diye bakicakmis, 1320 dedi normalde 1400-1500 arası bekliyordum ama çok önemli değil dedi, sadece beyin gelişimi normal karın bir hafta, uyluk 10 gün geriden geliyormuş, bi dahaki gittiğimde 32. Hafta çalışabilirlik raporu için emin olmak istedi sanirsam, inşallah gelişimi geride kalmaz,,, bir sıkıntı cikmaz

bugun yine sansimi denedim boy-kilo soylerler mi acaba die.. yine yok! karin buyumezse,kotu giden seyler fark edersek bakariz,yoksa biz olcmuyorruz boy kilo dedi.. dedim daha demem baska bi ebeyle deniyim sansimi demistm yine olmadi

Canım çok geçmiş olsun
Neyse ki önemli bişey ypkmuş
İlaçlarını ihmal etme sakın :)

:) olsun kız künyeyi almışlar işte. Sen 1 sene evde Nasıl durcan çalışmadan duramazsın ki
Duramam canikom yaa ama yavrucugumu da nasi birakirim bilmem. Ama 6 aya kadr calismam diorum. En azndan ek gidaya gecsinde. Emcekmi vs die dussunmem. Buyuk yerde olunca eve gtmen trafige gorede degisio artik yavrum ac kaldi die stresten ezerim milleti

benim eşimde öyle ben bana bişey olunca önce onu düşünüyorum bugünde dedim gel panik yapma bişey yok bi doktora gidelim fln ben daha panik yapma derken arabaya koşuyomuş zaten doğumda napıcaz bilmiyorum :))
Sorma valla kendimden cok onu dusunuom doguma gircegim zaman napar die. gecen gece bende kotu olunca aha da gelio dedim bembeyaz oldu güldüm bana bole saka yapma dio alis dedim saka deil tipine guluorm
Aynen yaa bende kimseden bisey istemem.hele yaptik diye konusacaklarsa.annem yapiyo sagolsun kendi el emegiyle.
Valla kendi annemden bile isteyemedm hicbisi aldik basta herseyimizi. Sonra kendi dedi sunlari alicam vs die. Bunlar daha ilk aydan alicklrdi son aylara geldik tik yok bende gecen bi olaya kizdigim icin aldirttim fiyatta onemli deil dediler aldm pahalisindan :)
Ay cok enteresan.onunda bi yeme sekli vardir heralde
Kiz siz ne konusuosunuz anlamiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…