2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsn tatlım...

inşallah canım önden fitil verdi doktor ilk defa böyle bişey kullanıcam bakalım
Canim ilk zamanlar kanamam olunca progestan kullanmstm eziyetti resmen icim kalkiodu. Ama olsun. Ahh gurbet ahh. Benmkilerde 1 saat uzakliktalar. Basima bisi gelse esimde sogukkanli deil napar bilmem. Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah

:) olsun kız künyeyi almışlar işte. Sen 1 sene evde Nasıl durcan çalışmadan duramazsın ki

Canim ilk zamanlar kanamam olunca progestan kullanmstm eziyetti resmen icim kalkiodu. Ama olsun. Ahh gurbet ahh. Benmkilerde 1 saat uzakliktalar. Basima bisi gelse esimde sogukkanli deil napar bilmem. Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah
benim eşimde öyle ben bana bişey olunca önce onu düşünüyorum bugünde dedim gel panik yapma bişey yok bi doktora gidelim fln ben daha panik yapma derken arabaya koşuyomuş zaten doğumda napıcaz bilmiyorum :))

çok geçmiş olsun canım fitili aksatma sakın. Erken gelmesinler ya bu Ocak bebekleri ne sabırsız

Kaynım oglunu evlendircek kız tarafı dünya kadar altın eşya vs istemiş. Kaynımın gıkı çıkmadı alacak hepsini.
Eşim de dedi ben evlenirken burnumdan getirdi dünyanin pazarlığını yaptı eksik aldırdı her şeyi. Ağzına etsinler.
Çok zoruma gidiyor sanki aldıkları altınlar bana mı geldi anama mı gitti. Kendi kardeşlerini bile kıskandılar babalarına az altın aldırdılar. Haram olsun hakkımı helal etmiyorum. Çok sinirlendim. belki de kıskandım

gecmis olsun tatlim.dikkstli iyi bak kendine ki seni cok yipratmasn enfeksiyon.. insanin elinde dgl iste olsa hic hasta olur muyuz valla bnm d tansiyonum duscek dayanamicam gbi gelio o an..dun kotu olunca fln bnu hisseder oldum ama hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…