- 31 Ekim 2015
- 240
- 473
- 18
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.481
Çok geçmiş olsn tatlım...Cok sagolun kizlar iyiki varsiniz. Muayene etti doktor nst ye fln bagladilar. Bebegin suyunda bi sikinti yok ama vajinal enfeksiyon olmus erken dogum riski oluyomus tedavi edilmesi lazimmis fitil verdi. Dogumhaneye aldilar doktor 2 hemsire fln alttan biseyler yapti doktor yola bakti. Ben zaten o atmosferi gorunce elim ayagim gitti tansiyonum dustu. Acayip korktum hala kendime gelemedim
Canim ilk zamanlar kanamam olunca progestan kullanmstm eziyetti resmen icim kalkiodu. Ama olsun. Ahh gurbet ahh. Benmkilerde 1 saat uzakliktalar. Basima bisi gelse esimde sogukkanli deil napar bilmem. Allah hepimizin yardimcisi olsn insallahinşallah canım önden fitil verdi doktor ilk defa böyle bişey kullanıcam bakalım
:) olsun kız künyeyi almışlar işte. Sen 1 sene evde Nasıl durcan çalışmadan duramazsın kiAynen ole ben zaten kis bebegi die arabayi yaza ertelemstm evde de bos yere yer kaplamasn die dun aniden alicaz dediler ii dedim alinsin. Bugunde kunye çıktı. Zaten yalitimin tum masrafini babam verdi.gardrobu bebeğin bazi kiyafrtleri ki yine alicak annem dusununce 600 700 u buluo hic onu hesaplamiolar. Ne takarsa takar kimse karisamaz 2 isimli ya bizim bebis birini kisaltip yazdirdik. Ananede alirsa onada kisaltani uzun yazdirirsinz dio. Bende bisi demedim. Erkek cocugu 2 kunyeyi napicaksa. Tuhaflar ama inan alistim bazen sinir olsamda degismiolar.erkek tarafi daha cok yapar diincede herseyi erkek tarafndan beklememek lazm diolar. Sanki onlardan bisi beklioz. Hem bana calisma biz yardim ederiz en az 1 yil sen bak diolar hemde herseyde laf ediolar. Insanoglu iste nankor. Bide baska kv leri anlatio sole bole ama kendilerini 4 4luk goruolar.
Hepsi cok tatli, saglikla guzel gunlerde giysin bebisEki Görüntüle 1673342 Aldıklarımin hepsi bu kadar bir de nevresim takımı diktirdim hepsi bu.....
bencede valla artık 7 aydan sonra herşeyi hazırlamak lazım allah korusunİnşallah canım. Şu çantalarıda hazırlayıp koyalım kenara bari ya nolcamız belli değil. Dikkat et kendinee.
benim eşimde öyle ben bana bişey olunca önce onu düşünüyorumCanim ilk zamanlar kanamam olunca progestan kullanmstm eziyetti resmen icim kalkiodu. Ama olsun. Ahh gurbet ahh. Benmkilerde 1 saat uzakliktalar. Basima bisi gelse esimde sogukkanli deil napar bilmem. Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah
Teşekkür ederim canım ....inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebekleri....Hepsi cok tatli, saglikla guzel gunlerde giysin bebis
Aynen yaa bende kimseden bisey istemem.hele yaptik diye konusacaklarsa.annem yapiyo sagolsun kendi el emegiyle.Ne garip ne saçma insanlarla uğraşıyoz ya kimsenin bi toplu iğnesi bile lazım değil insanı sinir etmekten başka bi işe yaramıyolar
çok geçmiş olsun canım fitili aksatma sakın. Erken gelmesinler ya bu Ocak bebekleri ne sabırsızCok sagolun kizlar iyiki varsiniz. Muayene etti doktor nst ye fln bagladilar. Bebegin suyunda bi sikinti yok ama vajinal enfeksiyon olmus erken dogum riski oluyomus tedavi edilmesi lazimmis fitil verdi. Dogumhaneye aldilar doktor 2 hemsire fln alttan biseyler yapti doktor yola bakti. Ben zaten o atmosferi gorunce elim ayagim gitti tansiyonum dustu. Acayip korktum hala kendime gelemedim
Tobe tobe niyeeki fantazimi yapiyo
Ay cok enteresan.onunda bi yeme sekli vardir heraldehaha yookk..utaniyormus ondan
çok sağolun canım ya valla bende çok korktum bide kimse yok burda bi doğursam annemin gelmesi 1 günü bulur bi eşim bi ben varım zaten ödüm patlıyo doğumdan. inşallah hepimiz gününde zamanında kolayca doğumumuzu yaparız.
Ay cok enteresan.onunda bi yeme sekli vardir heralde
Maşallah...benim oglaninda eli hep kafasında düşünceli olacaklar heral....Eki Görüntüle 1673415 Eki Görüntüle 1673416
bu da benim oglusumeller hep yuzunde..oyle degisik mimikler yapiyor ki :) benim de yuz mimiklerim cok bellidir,cok yaparim :) bu arada burnu ve hemen alt kismi ayni babasi..cene yapisi da ben ama ebe bile babaya benzettii..babacik mi olcak nedir oglus
sen adanalilarin yiyisini gorme o halde :) hehe var var ucundan tutuyosun ya..ayhh neyse bi tuhaf oldum haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?