- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.541
Oyyyy yavruma kiyamammmm.sen pesine hemen patlatirsin bitane kiz.O pozisyonları çok güzel dimi :) anca sığıyolar kızceler. Kız birini bana versene ben bakayım
Gitmesem de dert. Off off hayirlara çıksın sonumuz.Aynen gitmesemmi bile diyorum.
Bende kalan iyi ya.Her gün berabersiniZ Nasıl bakmıcan kız
Çok gecmiş olsun canımCok sagolun kizlar iyiki varsiniz. Muayene etti doktor nst ye fln bagladilar. Bebegin suyunda bi sikinti yok ama vajinal enfeksiyon olmus erken dogum riski oluyomus tedavi edilmesi lazimmis fitil verdi. Dogumhaneye aldilar doktor 2 hemsire fln alttan biseyler yapti doktor yola bakti. Ben zaten o atmosferi gorunce elim ayagim gitti tansiyonum dustu. Acayip korktum hala kendime gelemedim
Heee bende bakim merak ettim fazla merakYaa adanaya ozel bi yemek varmis şırdan ondan bahsediyoruz.oglen konusuldu.merak ettim resmini gormemle kapatmam bir oldu.ama bayagi hastalari varmis
Kiyamam ne yion icion da hickirio oglus. Benmko nadir hickirio :)İçeyim bakalım geçicekmi ya yazıkiçerde hıkıdık hıkıdık
Artik olmussun canim baksanda bakmasandaAy deme deme bakmıyommm
Ya kızlar benim oğluş bugünlerde çok hıçkırıyo geçiremiom bi türlü napayım?
Bak bakHeee bende bakim merak ettim fazla merak
Kiyamam ne yion icion da hickirio oglus. Benmko nadir hickirio :)
Ayyy baktim.canim tobe tobee o ne oleAynen canim gobegimde koca koca dalgalanmalar.bide ayni anda basladilarmi dusun.bazen uc dort yerde bi taraflarini cikariyolar.ayy cok guzell seyler yaa.sanki dogunca ozleyecekmisim gibi geliyo.zaten ultrasonda dizleri yuzune kadar cekmis gorunuyolar genelde yoksa sigmazlar yavrucaklarim.son 6 haftam en fazla direnin kizlarim
yarın seçim var ve ben daha karar veremedim oy konusunda
Aç da gòbeeene gül hıh
Ay bende anlamadim ama onun hastalari cok.benim gormeye bile midem dayanmadi.Ayyy baktim.canim tobe tobee o ne oleadanali yakin bi arkdsm var sorucam valla nedir bunun tarihcesi die
Yaa ama öyle de olmaz sanki ya ne biliyim.hiçbirini sevmiyorum ben hiçbirine oyumu vermicem :)
Yaa ama öyle de olmaz sanki ya ne biliyim.
aramadan geliyolar canım kapıyı bi açıyorum bunlar pat diye kapatasım geliyor
oy verirsem de birileri üste çıkmasın diye veririm ama yani hiçbirini sevmiyorum :) o değilde bir de sıra var oy verirken o nasıl olucak :))
Hamilelere öncelik vardır kız bence.
Benim eşim başka okulda görevli. Ya sandık başkanlıği çikmıs ama bu ben istemedim diyo beni mi yiyo rastgele verirler mi zorla mı alala. Ben de başka okulda kullancan yalnız gitcem bi devalla bizim millet sallamaz gibime geliyor hamileliği, ben sabahtan gitmicem yoğun oluyor öğleden sonra daha mantıklı sakinleşiyor :)
Ay evet ya bi tanede kızım olsun başka ne isterimOyyyy yavruma kiyamammmm.sen pesine hemen patlatirsin bitane kiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?