2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa adanaya ozel bi yemek varmis şırdan ondan bahsediyoruz.oglen konusuldu.merak ettim resmini gormemle kapatmam bir oldu.ama bayagi hastalari varmis

Hahaha benim alttakide oyle arada seyime vuruyo.napsinlar yavrucaklar küççüçük yerde.birgun birinin eli cikacak artik diye korkuyom vallaha biyerimden
Ay sakın çıkartmasınlar bi yerlerini kalpten giderim ben. Benim bi tane olmasına rağmen sığmıyor sen iyi dayanıyon kuzum ya. Artık tekme değilde böle burulma hissediyom ben sanki dönüyo içerde. Göbeğim inip kalkıyo

Aynen canim gobegimde koca koca dalgalanmalar.bide ayni anda basladilarmi dusun.bazen uc dort yerde bi taraflarini cikariyolar.ayy cok guzell seyler yaa.sanki dogunca ozleyecekmisim gibi geliyo.zaten ultrasonda dizleri yuzune kadar cekmis gorunuyolar genelde yoksa sigmazlar yavrucaklarim.son 6 haftam en fazla direnin kizlarim

O pozisyonları çok güzel dimi :) anca sığıyolar kızceler. Kız birini bana versene ben bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…