- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.521
Limon suyu sik ic. Bebekkende agzina bi damla sikinca hemen gecioYa kızlar benim oğluş bugünlerde çok hıçkırıyo geçiremiom bi türlü napayım?
Ne gıcıksın sen kız aynı eltilerine çekmişinkorkutt
Maşallah bebişe
Yaa adanaya ozel bi yemek varmis şırdan ondan bahsediyoruz.oglen konusuldu.merak ettim resmini gormemle kapatmam bir oldu.ama bayagi hastalari varmisSorma valla kendimden cok onu dusunuom doguma gircegim zaman napar die.gecen gece bende kotu olunca aha da gelio dedim bembeyaz oldu güldüm bana bole saka yapma dio alis dedim saka deil tipine guluorm
Valla kendi annemden bile isteyemedm hicbisi aldik basta herseyimizi. Sonra kendi dedi sunlari alicam vs die. Bunlar daha ilk aydan alicklrdi son aylara geldik tik yok bende gecen bi olaya kizdigim icin aldirttim fiyatta onemli deil dediler aldm pahalisindan :)
Kiz siz ne konusuosunuz anlamiorum
Şeyime ellio ama hıçkırırken başaşağı ya sapıkAy kiyamam buyuyor annesi.su ic belki ona etki eder
Güzel rüyalar görünüz efendim iyi geceler...Maşallah bebişe
Ne güzel bi tablo bu yaa :)
İçeyim bakalım geçicekmi ya yazıkiçerde hıkıdık hıkıdıkLimon suyu sik ic. Bebekkende agzina bi damla sikinca hemen gecio
Hahaha benim alttakide oyle arada seyime vuruyo.napsinlar yavrucaklar küççüçük yerde.birgun birinin eli cikacak artik diye korkuyom vallaha biyerimdenŞeyime ellio ama hıçkırırken başaşağı ya sapık
Ne çekecem bee kan bağım mı varNe gıcıksın sen kız aynı eltilerine çekmişin
Yaa ama çok tatlı bu minnoşEki Görüntüle 1673415 Eki Görüntüle 1673416
bu da benim oglusumeller hep yuzunde..oyle degisik mimikler yapiyor ki :) benim de yuz mimiklerim cok bellidir,cok yaparim :) bu arada burnu ve hemen alt kismi ayni babasi..cene yapisi da ben ama ebe bile babaya benzettii..babacik mi olcak nedir oglus
Üzüm üzüme baka bakaNe çekecem bee kan bağım mı var
Ay sakın çıkartmasınlar bi yerlerini kalpten giderim ben. Benim bi tane olmasına rağmen sığmıyor sen iyi dayanıyon kuzum ya. Artık tekme değilde böle burulma hissediyom ben sanki dönüyo içerde. Göbeğim inip kalkıyoHahaha benim alttakide oyle arada seyime vuruyo.napsinlar yavrucaklar küççüçük yerde.birgun birinin eli cikacak artik diye korkuyom vallaha biyerimden
Aynen canim gobegimde koca koca dalgalanmalar.bide ayni anda basladilarmi dusun.bazen uc dort yerde bi taraflarini cikariyolar.ayy cok guzell seyler yaa.sanki dogunca ozleyecekmisim gibi geliyo.zaten ultrasonda dizleri yuzune kadar cekmis gorunuyolar genelde yoksa sigmazlar yavrucaklarim.son 6 haftam en fazla direnin kizlarimAy sakın çıkartmasınlar bi yerlerini kalpten giderim ben. Benim bi tane olmasına rağmen sığmıyor sen iyi dayanıyon kuzum ya. Artık tekme değilde böle burulma hissediyom ben sanki dönüyo içerde. Göbeğim inip kalkıyo
Aynen gitmesemmi bile diyorum.yarın seçim var ve ben daha karar veremedim oy konusunda
Her gün berabersiniZ Nasıl bakmıcan kızAy deme deme bakmıyommm
O pozisyonları çok güzel dimi :) anca sığıyolar kızceler. Kız birini bana versene ben bakayımAynen canim gobegimde koca koca dalgalanmalar.bide ayni anda basladilarmi dusun.bazen uc dort yerde bi taraflarini cikariyolar.ayy cok guzell seyler yaa.sanki dogunca ozleyecekmisim gibi geliyo.zaten ultrasonda dizleri yuzune kadar cekmis gorunuyolar genelde yoksa sigmazlar yavrucaklarim.son 6 haftam en fazla direnin kizlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?