- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.361
kullanılmıyor mu yorgan ılk aylar?
Tayini çıktı eşimin canım bende eş durumunu istedim evi taşıdık geldik yerleştim hala benim tayin gelmedi rapor alıp duruyorum bu hafta son raporu aldım. Haftaya mecburen geri dönmem gerek 5 haftayı erteleme yapıcam. Allahtan 2 saat yol daha uzağa gitmiş olsak ne yapardım bilmiyorum bu hafta tayin çıkar diye bekliyorum bakalım çıkmazsa 20 gün iznimi yazdırıp gelicem. Aşırı derecede mide yanmam var ejderha gibi ağzımdan ateş çıkacak yakında yanıyorummm diye dolaşıyorum evdekız sen nerelerdesınnnn aksam aklıma geldın. ızne ayrıldınmı
bildiğim iyi oldu. kullanacaktım benEvet canım, çok ağır örtüler kullanmayın diyorlar çok incecik bir yorgan olabilir belki ama genelde battaniye örtülüyor ilk aylarda, bebeğin yüzüne kapanabilir gece ve Allah korusun boğulmasına sebebiyet verebilir diye çok iyi değil diyolar..
hayırlı olsun.Tayini çıktı eşimin canım bende eş durumunu istedim evi taşıdık geldik yerleştim hala benim tayin gelmedi rapor alıp duruyorum bu hafta son raporu aldım. Haftaya mecburen geri dönmem gerek 5 haftayı erteleme yapıcam. Allahtan 2 saat yol daha uzağa gitmiş olsak ne yapardım bilmiyorum bu hafta tayin çıkar diye bekliyorum bakalım çıkmazsa 20 gün iznimi yazdırıp gelicem. Aşırı derecede mide yanmam var ejderha gibi ağzımdan ateş çıkacak yakında yanıyorummm diye dolaşıyorum evdeoglumda daha geç başlamıştı onun dışında şükür tansiyon sorunum olmadı bunda oğluma göre dah rahatım. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik. En son 6,5 kilo almıştım her gören aa karnın buyumemis çocuk gelişmemiş mi diyor sinirimi oynatıyor evden çıkmıyorum bende
hayııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrben 1 dıye hatırlıyorum
yuvarlanarak gıdecegımız kesın canım
Eninde sonunda biri delecek kolunugıcık oldum ondan öyle dıyorum sen alınma yahu
ayy canım valla delık desık oldum yaa.. kanı en son baska bı yerde aldırmıstım, inan kötü iğne yaptı pıslık kadın. sogudum ıyıce ıgneden. gıdınce iğne olucam ya ondan ıstemıyorum artık
hareket edıyor ya o yetıyor bana
tamam aglama. ben yuvarlancam sadecehayııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet o duyguyu bende çok yaşıyorum. Geçen çocuma yaratık gibi dedi.... Dalgalanıyor ya gobeğim... Ayyy noluyor diyor.... Ben de küsüyorum çocuma niye öle diyorsun diye. Hem çok güzel hem de bazen korkuyorum öyle bir oynuyor ki, bir ordan oraya.... İçimi karıştırıyor sanki. Gece yaptığında kızıyorum ona şimdi uyu kızım sen diye... Laf dinler gibi o da uyuyorayyy canım ya birşey diycem malum seninde kız olacak... Şu instagramda falan görüyorum kız bebişlerde böyle kocaman ama agır olmayan saç bantları var.... Onları nerden alıyorlar. Mağazadakiler hiç tarz değiller.benımkı de korkuyor oynayınca
ben de korkuyorum gercı.
allahın mucızesı nasıl bişi dimi.. 2 tane cinsiyemız var şuan, 2 kalbimiz. 2 insanız :=)
böyle düşünce garip oluyor
biz insan, erkekler insan evladı
3 hafta önce 6,5 kiloydu şimdide olsa olsa 8-9 olabilir canım. Bunda almadım gerçi oglumda 17 kilo aldım toplam ama 10 kilosu ödemdihayırlı olsun.
toplamda kac kilo aldın pekı?
Anlatır mıyım hiç aramızda
hadı gecmıs olsn canım. su devlet bı cıns hamıle hamıle ugrastırıoalr senı allah yardımcın olsun. bende cok sukur yok mıde yanması. bende gecen ay toplamda 8 kg almstm ama bu ay 10 olur heralde masallah herseyı ıster oldumTayini çıktı eşimin canım bende eş durumunu istedim evi taşıdık geldik yerleştim hala benim tayin gelmedi rapor alıp duruyorum bu hafta son raporu aldım. Haftaya mecburen geri dönmem gerek 5 haftayı erteleme yapıcam. Allahtan 2 saat yol daha uzağa gitmiş olsak ne yapardım bilmiyorum bu hafta tayin çıkar diye bekliyorum bakalım çıkmazsa 20 gün iznimi yazdırıp gelicem. Aşırı derecede mide yanmam var ejderha gibi ağzımdan ateş çıkacak yakında yanıyorummm diye dolaşıyorum evdeoglumda daha geç başlamıştı onun dışında şükür tansiyon sorunum olmadı bunda oğluma göre dah rahatım. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik. En son 6,5 kilo almıştım her gören aa karnın buyumemis çocuk gelişmemiş mi diyor sinirimi oynatıyor evden çıkmıyorum bende
benım iğne korkum yok canım. sadece bıktım kan vermekten. en son yaptırdıgım kadın berbat acıttı ve sonra orası morardı.Eninde sonunda biri delecek kolununasıl gidiyor hamilelik isme karar verdiniz mi
çok güzel. sağlıcakla yatsın kuzucukTeyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)
benım toplam 16,53 hafta önce 6,5 kiloydu şimdide olsa olsa 8-9 olabilir canım. Bunda almadım gerçi oglumda 17 kilo aldım toplam ama 10 kilosu ödemdi
ben alınmıyorum ne derse desınEvet o duyguyu bende çok yaşıyorum. Geçen çocuma yaratık gibi dedi.... Dalgalanıyor ya gobeğim... Ayyy noluyor diyor.... Ben de küsüyorum çocuma niye öle diyorsun diye. Hem çok güzel hem de bazen korkuyorum öyle bir oynuyor ki, bir ordan oraya.... İçimi karıştırıyor sanki. Gece yaptığında kızıyorum ona şimdi uyu kızım sen diye... Laf dinler gibi o da uyuyorayyy canım ya birşey diycem malum seninde kız olacak... Şu instagramda falan görüyorum kız bebişlerde böyle kocaman ama agır olmayan saç bantları var.... Onları nerden alıyorlar. Mağazadakiler hiç tarz değiller.
evet aynen öyle, ilk aylar battaniye örtülür geneldeEvet canım, çok ağır örtüler kullanmayın diyorlar çok incecik bir yorgan olabilir belki ama genelde battaniye örtülüyor ilk aylarda, bebeğin yüzüne kapanabilir gece ve Allah korusun boğulmasına sebebiyet verebilir diye çok iyi değil diyolar..
bildiğim iyi oldu. kullanacaktım ben
aynen. daha neler öğrenecegızValla ben de bilmiyordum, tecrübeli annelerden öğrendim, daha çoook şey var öğreneceğimiz
Haftasıyla uyumlu şükür kızım mahalle doktorlariyla ilgilenmiyorum. Sağlık bakanlığında eş durumu ayda iki kere kurul toplanıyor seçim yüzünden geçen hafta kaldı bu hafta kesin çıkacağını söylediler bakalım. Doğum için ailemin yanına gideceğim daha erken gitsem eşim yalnız kalacak geç gitsem doğum ne zaman olacak belli olmaz yollarda doğurmayım sonra.
hadı gecmıs olsn canım. su devlet bı cıns hamıle hamıle ugrastırıoalr senı allah yardımcın olsun. bende cok sukur yok mıde yanması. bende gecen ay toplamda 8 kg almstm ama bu ay 10 olur heralde masallah herseyı ıster oldumyuvarlanıp gıdıyoruz artık ıse gelmek zor oluo ama daynıcaz napalım bebetler ıcın :) bosver sen onları salak slk konusuolar ıste laf olsun torba dolsun... bızım tanıdıgnda hıc yoktu son ayında kımse hamıle olgunu anlamıodu ama gayette saglıklı bı kız dunyaya getrdı mıllet cok konusuo salla
meyve çok yıyorum. e meyve yemezsem ekmek yıyecegım
meyve daha ıyıdır. saat bası açıkıyorum ve yemezsem mıdem bulanıyor
işte sorun orda. yıyemedıgım zaman hıcbır zaman olmadıBoşver canım yaa, sen yiyemediğin günlerin acısını çıkart, emzirirken vericez kiloları İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?