2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kullanılmıyor mu yorgan ılk aylar?

Evet canım, çok ağır örtüler kullanmayın diyorlar çok incecik bir yorgan olabilir belki ama genelde battaniye örtülüyor ilk aylarda, bebeğin yüzüne kapanabilir gece ve Allah korusun boğulmasına sebebiyet verebilir diye çok iyi değil diyolar..

kız sen nerelerdesınnnn aksam aklıma geldın. ızne ayrıldınmı
Tayini çıktı eşimin canım bende eş durumunu istedim evi taşıdık geldik yerleştim hala benim tayin gelmedi rapor alıp duruyorum bu hafta son raporu aldım. Haftaya mecburen geri dönmem gerek 5 haftayı erteleme yapıcam. Allahtan 2 saat yol daha uzağa gitmiş olsak ne yapardım bilmiyorum bu hafta tayin çıkar diye bekliyorum bakalım çıkmazsa 20 gün iznimi yazdırıp gelicem. Aşırı derecede mide yanmam var ejderha gibi ağzımdan ateş çıkacak yakında yanıyorummm diye dolaşıyorum evde oglumda daha geç başlamıştı onun dışında şükür tansiyon sorunum olmadı bunda oğluma göre dah rahatım. Sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik. En son 6,5 kilo almıştım her gören aa karnın buyumemis çocuk gelişmemiş mi diyor sinirimi oynatıyor evden çıkmıyorum bende

bildiğim iyi oldu. kullanacaktım ben

hayırlı olsun.
toplamda kac kilo aldın pekı?

Eninde sonunda biri delecek kolunu nasıl gidiyor hamilelik isme karar verdiniz mi

Evet o duyguyu bende çok yaşıyorum. Geçen çocuma yaratık gibi dedi.... Dalgalanıyor ya gobeğim... Ayyy noluyor diyor.... Ben de küsüyorum çocuma niye öle diyorsun diye. Hem çok güzel hem de bazen korkuyorum öyle bir oynuyor ki, bir ordan oraya.... İçimi karıştırıyor sanki. Gece yaptığında kızıyorum ona şimdi uyu kızım sen diye... Laf dinler gibi o da uyuyorayyy canım ya birşey diycem malum seninde kız olacak... Şu instagramda falan görüyorum kız bebişlerde böyle kocaman ama agır olmayan saç bantları var.... Onları nerden alıyorlar. Mağazadakiler hiç tarz değiller.

Anlatır mıyım hiç aramızda

hadı gecmıs olsn canım. su devlet bı cıns hamıle hamıle ugrastırıoalr senı allah yardımcın olsun. bende cok sukur yok mıde yanması. bende gecen ay toplamda 8 kg almstm ama bu ay 10 olur heralde masallah herseyı ıster oldum yuvarlanıp gıdıyoruz artık ıse gelmek zor oluo ama daynıcaz napalım bebetler ıcın :) bosver sen onları salak slk konusuolar ıste laf olsun torba dolsun... bızım tanıdıgnda hıc yoktu son ayında kımse hamıle olgunu anlamıodu ama gayette saglıklı bı kız dunyaya getrdı mıllet cok konusuo salla

Eninde sonunda biri delecek kolunu nasıl gidiyor hamilelik isme karar verdiniz mi
benım iğne korkum yok canım. sadece bıktım kan vermekten. en son yaptırdıgım kadın berbat acıttı ve sonra orası morardı.
yapamadı zaten. bir de bılmıs bılmıs '' aglama sakın iğne olunurken'' dedı.
ben de güldüm '' neden aglayayım anlayamadım'' dedım.
-aglayan cok kişi var dedi.
banane yahu mılletten
öylelerı kan almamalı, inan öncekınde yenı biri vardı o almıstı. o daha ıyı almıstı o derece. zaten bır daha gıdersem oraya o kadının yüzüne söyluycem '' sen alma'' dıcem

hamılelık, idare eder işte . isim söylemeyeyım canım
burada en son bı olay olmustu, isim misim vermeyın baki olanlar
senın nasıl gıdıyor?

ben alınmıyorum ne derse desın
bana da bazen yaratık gibi gelıyor cunku.

netten alınıyor onlar :=) ınstagramda veya facede tasarım sayfaları var, orada yapıp satıyorlar

evet aynen öyle, ilk aylar battaniye örtülür genelde

Haftasıyla uyumlu şükür kızım mahalle doktorlariyla ilgilenmiyorum. Sağlık bakanlığında eş durumu ayda iki kere kurul toplanıyor seçim yüzünden geçen hafta kaldı bu hafta kesin çıkacağını söylediler bakalım. Doğum için ailemin yanına gideceğim daha erken gitsem eşim yalnız kalacak geç gitsem doğum ne zaman olacak belli olmaz yollarda doğurmayım sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…