- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.321
canım toplanma o sekıldeyse bebekmıs o kasılma deıl. benmde oluyo aksamları cok. ben bebek dıe dusunuyorum.Bir anda kıpırdanıo canım bir yere dayıyo bi yerini ve göbeğim yamuluo olduğu yer şişio falan .. Bi yerde okumuştum bu kasılma işaretiymiş falan die ondan tedirgin oldum..
aynen canım valla o yüzden gözlerini açmamak önemli ama ben biraz uğraşıcam bizimki inat biraz oğlak kendisi, inş çocukta ona benzemez :)))
canım seninki kız ya ondandır belki :) kız babaya, oğlan anneye. benim tek tesellim o şimdilik :))yaa benim ki hergün konuşur kızıyla.anlıyorlar demekki ilgiyi şimdiden ay valla bakalım nasıl olcak. babasına çok düşkün olursa kıskanır mıyım acaba
bızde artık etmıyoruzsanırım eskıdık gercı ben artık arabanın sol tarafına oturmuom belkıde ondan adam cıns. araba bende kalsın derdım bırakmazdı sımdı bana araba bakıo dogum sonrası ıcın bıde otomatık. sen kullan otomatık dedım bana araba vermezdn ne oldu dıorm cesaretını topla artık annesın araba sart dedı gerek yok artık taksıler var cagrırız dedım benımkı kadın olucakmıs ters dogmus cok trıplıdır nazlıdır. ılk yıllar valla bosanmadık ya daha bısı olmaz bıze ama olmasında ben onsuz naparım Allah korusun. ama 2 yıl cok uzdu benı cok aglamısımdır da cozdum onu smdı artık kuzucugum benım dızımın dıbınden ayrılmaz trıp naz ınat yapmaz aşkikom
hiçbişi için geç degıl. hamılelıgını kullan
yoksa baska türlü olmaz
Bebek zaten , bir yerini dayıyo , korktum bu kadar sık olmazdı bide aynı zamanda bel ağrısıda olunca..neise bakcam devam ederse bi doktorumla konuşurum olmadı..canım toplanma o sekıldeyse bebekmıs o kasılma deıl. benmde oluyo aksamları cok. ben bebek dıe dusunuyorum.
ben bağlarım kendime onu.çocuklar beni hep çok sevmiştircanım seninki kız ya ondandır belki :) kız babaya, oğlan anneye. benim tek tesellim o şimdilik :))
ama kızın babaya düşkünlüğü evlenene kadar. sonra yine anneye dönüyoruz baba damadı kıskanınca anlayışsız oluyo annenin yeri başka oluyo :)
yani her halukarda anneci olacaklar
Tok devlet memurları aylık alıyor gene ayın 15 inde yatıyor. Ama biz işe başlarken bir ay peşin alıyoruz ya maaşı, bir ay erken kesilmiş gibi mi olcak kafam karışık... Yaa maaşım hiç kesilsin istemiyorumnasıl yani canım devlet memurlarıda mı öyle, toplu verseler napıyim ben onu ya her ay verseler taksitlerim var ona göre
biz iyıce ev arkadası oldukkesinlikle haklısın canım :))))
rapor alabılıyorsan kesınlıkle almalısın. dınlenme zamanı artıkkızlar yarın rapor alıcam ben ya karnım çok ağrıyor bacaklarımda iş çekilmiyor artık, aile hekiminden alayım valla alışsınlar bensizliğe artık ya resmen sancı giriyor, diyorum müdürle konuşun bir memur getirin şuraya ben gidince arkadaş zorlanıcak işler yoğun oluyor bazen ama hala duruyorlar ya
Tok devlet memurları aylık alıyor gene ayın 15 inde yatıyor. Ama biz işe başlarken bir ay peşin alıyoruz ya maaşı, bir ay erken kesilmiş gibi mi olcak kafam karışık... Yaa maaşım hiç kesilsin istemiyorum
Ya ben çok kavgacıyım.... Herşwye vıdı vıdı bi başlıyorum susturabilene aşk olsun bir de peşinden ağlıyorum sonra karnım ağrıyınca susuyorum oturuyorum.... Benim kız dırdırcı olcaksoğudum resmen tartışmak bile gelmiyor içimden :))))
biz iyıce ev arkadası olduk
şunu ben yaptım, onu da sen yap. yemegı yaparım
kaldırmak makıneye dızmek senın görevın ...
memnunum yaa halımden
mesela banyoyu o temızler genelde. sanırım bir de insanın içinde olacak. benımkı az tıtızdir
yoksa yapmayan erkek de ne yaparsan yap yapmıyor
yok artık o zaman yuvarlanarak gideriz doğumaöyle bi söylentı var
sen çikolatanı ye ara sıra tabii :=) abartmadan
şu lafı söyleyecegım aklıma gelmezdı hiç'' su içsem yarıyor''
Ya ben çok kavgacıyım.... Herşwye vıdı vıdı bi başlıyorum susturabilene aşk olsun bir de peşinden ağlıyorum sonra karnım ağrıyınca susuyorum oturuyorum.... Benim kız dırdırcı olcak
ben 1 dıye hatırlıyorumyok artık o zaman yuvarlanarak gideriz doğumaben haftada 500gr diye biliyorum
Al canım al rapor dinlen güzelce..onlar seni düşünmüosa sen hiç düşünme onlarıkızlar yarın rapor alıcam ben ya karnım çok ağrıyor bacaklarımda iş çekilmiyor artık, aile hekiminden alayım valla alışsınlar bensizliğe artık ya resmen sancı giriyor, diyorum müdürle konuşun bir memur getirin şuraya ben gidince arkadaş zorlanıcak işler yoğun oluyor bazen ama hala duruyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?