- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.341
Ben de hiç bilmiyorum ki ilk işe başladığımda para yatmıştı hemen deli gibi mutlu olmuştum.... Şimdi onu çalışmadık diye geri alırsalar üç ay almış olacağız. Benim virde 40 gün yıllık iznim var omuda kullanıcam 6 hafta falan yapıyor.... Sonra fakirlik iznibiz seninle burda ne planlar yapıyorduk 37 ye kadar çalışırız diye.... Ama nerde valla 37 ye kadar dayanabileni ayakta alkışlayacağım artık kolay bişi zannediyordum.yok canım kesmesinler, o bir ay emeklilkte son maaşı almıcaz diye biliyorum canım, eğer şimdi yaparlarsa çok ayıp ederler
amınnnnnnnnnnnnaz trip erkeklere hiç yakıştıramamal kız artık boşver gurur yapma.allah korusun allah başımızdan eksik etmesin onları
benmkıde dayıo canım bugun sık sık bıde ayagımı kolumu gobek delıgımın ustunu ıttırıp duruo canım acıo ama mutluda edıo benı :)Bebek zaten , bir yerini dayıyo , korktum bu kadar sık olmazdı bide aynı zamanda bel ağrısıda olunca..neise bakcam devam ederse bi doktorumla konuşurum olmadı..
canm bosver almasınlar memur ne dusunuosun mecbur alıcaklar. eşimde senın gıbı okdr yogunkı yırttı kendını bırını alın dıe en sonnda dedıler 3 personel alınacak yanına. bugun odasında sureklı uyuklayan ıs yapmayan adamı alıp baska odaya koymuslar ıslerı yurusun aksatmasn dıe de yanına yardımcı vermısler bıde taseron o adam. esıme deıdm yapma ne yapıosn bırak ne hallerı varsa gorsunler. sen memursun atsalar atamazlar. adama bı yardımcı veremedıler koca gun uyuyana yardımcı verdıler adaletsız dunyakızlar yarın rapor alıcam ben ya karnım çok ağrıyor bacaklarımda iş çekilmiyor artık, aile hekiminden alayım valla alışsınlar bensizliğe artık ya resmen sancı giriyor, diyorum müdürle konuşun bir memur getirin şuraya ben gidince arkadaş zorlanıcak işler yoğun oluyor bazen ama hala duruyorlar ya
Kıytırık bir alet mi aşk olsun kırıldım şimdikızlar, saglık ocagı benı aramıstı gıtmedım daha
var mı benım gıbı olan? kan alacaklar, bebegın kalp atısına bakacaklarmıs kıytırık bı cıhazla
doktoruma gıderken de yıne aclık tokluk göturmem lazım.
baslıycam heee. şeker yuklemesı yapılmadı o yuzden her ay aclık-tokluga bakılacakmıs.
Evett dünya kadar eşya olmuş. Annemler almış ben almışım. Kayınvaldem dün geldi bi dünya o almışbende az sey aldık dııp dııp adamın basının etını yedım. aksam etıket keserken bayılcaktım gozum doydu dedım gorcez dedıhıc doyduguna ınanmıo. kısa denk gelıo ya sankı cıkıp alamıcakmısım gbı gelıo. bıde calısmıcam ya alamazsak dıe de korkuyrum oda kızıo bana :)
İşgüzarlık işte.... Hanım beni işte görsün....Baya kizdm kuzum bide benim kizdgm yazlklarimi toplamamislar hatta katlamamislar kisliklarmi hurctan cikarmamslar neden iç camasrlarmi alt tarafı bi cekmece
yalovadayım canım ılık buralar :)) ama sağlık olarak yün mü daha iyi sence
kız sen nerelerdesınnnn aksam aklıma geldın. ızne ayrıldınmıKıytırık bir alet mi aşk olsun kırıldım şimdigit çocuğunu dinlesene kızım ya ne güzel ben çalışırken hergün dinliyordum şimdi 3 haftadır duymuyorum hiç sesini neyseki kaydettim arada açıp dinliyorum kızımı
gıcık oldum ondan öyle dıyorum sen alınma yahuKıytırık bir alet mi aşk olsun kırıldım şimdigit çocuğunu dinlesene kızım ya ne güzel ben çalışırken hergün dinliyordum şimdi 3 haftadır duymuyorum hiç sesini neyseki kaydettim arada açıp dinliyorum kızımı
bende de bazen oluyor. biraz bekle geçmezse ararsınKızlarr yaa yaklaşık 15dkdır bebeğim sağ tarafımda toplanıo bu kötü bişi mi ?? Belim de de ağrı varrrdoktorumu arasam mı
ben onlarıda aldım normalde 6 aydan sonra ama 3 aylıkken hareketlenıolar verırım elıne yada önüne koyarım dedım. 2 tanede dıs kasıyıcısı varEvett dünya kadar eşya olmuş. Annemler almış ben almışım. Kayınvaldem dün geldi bi dünya o almışAma gene bir eksik buldum.. Çıngırağımız yok. Onu ne zaman kullanıyoruz lazım olacak birşey daha buldum
Ay çok güldüm ya ofistekiler kendine gel noluo dedibenımkıde gece 4 te ayak kasıomus uyanmıs. bende deprem oluo sandım basladım yuksek sesle dua okumaya noluo askım dedı korktu oda ben doguruom sanmısdedım deprem oluo kac yok askm ayagımı kasıom dedı hay allahım dedım yanı aklımı aldın. snra dondu fosur fosur uyudu ben 7 ye kdr uyuyamadm snra uyumusum 8 e ceyrek kala zor kalktım
oyyy oyyy oyyyy süpperr güle güle kullansın yakısıklıTeyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)
İşte .... Ama erkekler bebeklerinin yüzünü görünce baba olur derler.... Bu gerçek birşey. Anlayamıyorlar çünkü. Karnım oynayınca bakıyor ıy ıy ıy nasıl birşey bu böyle mahvetti içeriyi diyip duruyorcanım en iyisi içinde kalmıcak :))
kullanılmıyor mu yorgan ılk aylar?Canım çok küçükken yorgan örtülmemesi gerek diye biliyorum ben, sadece battaniye örtülüyor, yastık fln da kullanılmıyor ilk 2 sene.. sen bu sene için mi düşünüyorsun yorganı?
kızzzzzzzzz anlatma sakın onlaraAy çok güldüm ya ofistekiler kendine gel noluo dedi
çok guzelTeyzeleri oğluşumun uyku seti nasıl olmuş :)
Benim yookkk Şimdi onunda bir sürü detayı vardır. Onu nerden alacağız yada hangilerinden alacağız.ben onlarıda aldım normalde 6 aydan sonra ama 3 aylıkken hareketlenıolar verırım elıne yada önüne koyarım dedım. 2 tanede dıs kasıyıcısı var
Anlatır mıyım hiç aramızdakızzzzzzzzz anlatma sakın onlarabende her okudugumda guluyorum gözümün onune gelıo o a
İşte .... Ama erkekler bebeklerinin yüzünü görünce baba olur derler.... Bu gerçek birşey. Anlayamıyorlar çünkü. Karnım oynayınca bakıyor ıy ıy ıy nasıl birşey bu böyle mahvetti içeriyi diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?