- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.181
bende devlette yaptırıcam fazla para vermeye gerek yokcanım özellikle mikrobik testleri yaptır rubella toxoplazma cmv gibi.... ben doktora gittiğimde benden kan ve bu mikrobik testleri istedi... devlette beş kuruş ödemeden yaptırdım
Kuru kayısı dene bir de üzerine de ılık su iç bakalım bir de bu şekilde deneBenim gibi kabızlık sorun çeken varmı tuvalete girmek istemiyorum. Erik demissiniz cırcırlikla Hic bi alakası yok 2kilo erik yediğimde olduu ayni
Kızlaaarrrr duydukkii duydukkiii
Allahımm harika bişi yaaa :)) nasıl atıo minicik kalbi bebeğiminn , bu arada kese elips şekline gelmiş artık yuvarlak şekilde değil bu ii bişimiş
Allahım hepinize bu duyguyu nasip etsinnn
dogru diyosun Allah gostermesin ama normal taze kana donerse baska bir doktora mutlaka git. Simdilik gozlemle, seninki yerlesme kanamasi sanirsam :)Dikkatle gözlemleyeyim, kafama yatmazsa başka doktora da gideyim diyorum. İlk ve deneyimsiz olmak ne zormuş
Do
dogru diyosun Allah gostermesin ama normal taze kana donerse baska bir doktora mutlaka git. Simdilik gozlemle, seninki yerlesme kanamasi sanirsam :)
Aiyyyyy Allah bize de nasip etsin :) 6+3 oldum bende duyarmiyim acabaaaa :) cok sukur canimm :) darisi basimizaKızlaaarrrr duydukkii duydukkiii
Allahımm harika bişi yaaa :)) nasıl atıo minicik kalbi bebeğiminn , bu arada kese elips şekline gelmiş artık yuvarlak şekilde değil bu ii bişimiş
Allahım hepinize bu duyguyu nasip etsinnn
Çok normal düşündüklerin canım ben de kizimda bu kaygıları çok yaşadım yapabilir miyim nasıl olucak falan zaman çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile nasıl büyüdüğünü dün 5 yaşına girdim kızım zaman nasıl geçti belli değil tadını çıkar hamileliğin doğduktan sonra bebeğinin sonra insan unutuyorKızlar ben anne olmaktan korkuyorum.Yapabilirmiyim diye Allahın gücüne gitmesin çok şükür aratmadan verdi pıt pıtımı bana. bu korkuyu yaşayan sadece ben miyim. hiç birşey eskisi gibi olmayacak. vs.. bir sürü şey geçiyor aklımdan
Kızlar ben anne olmaktan korkuyorum.Yapabilirmiyim diye Allahın gücüne gitmesin çok şükür aratmadan verdi pıt pıtımı bana. bu korkuyu yaşayan sadece ben miyim. hiç birşey eskisi gibi olmayacak. vs.. bir sürü şey geçiyor aklımdan
Herkesin belli korkulari var mutlaka.. Ama basa cikamayacagim seyler degil.. Ben daha cok Anne olamamaktan korktugum icin suan tatili bile ertelemek hosuma gidiyor..Kızlar ben anne olmaktan korkuyorum.Yapabilirmiyim diye Allahın gücüne gitmesin çok şükür aratmadan verdi pıt pıtımı bana. bu korkuyu yaşayan sadece ben miyim. hiç birşey eskisi gibi olmayacak. vs.. bir sürü şey geçiyor aklımdan
Hepiciğinize teşekkür eserimm kızlarrAiyyyyy Allah bize de nasip etsin :) 6+3 oldum bende duyarmiyim acabaaaa :) cok sukur canimm :) darisi basimiza
sanırım 7 yıl kendi istediğim gibi yaşadığım için korkum var eşim hiç karışmadı istediğim gibi gezdim dolaştım eşimlede çok güzel vakit geçirdik hiç sıkılmadık birbirimizden.Artık bir bebek yapmalıyız bizimde olsun dediğimiz anda olunca belkide hazırlıksız yakalandım. :) pıtpıtım hemen gelmek istedi Allahım yokluğunu göstermesin onu kaybetmek istemiyorum o benim pıtpıtım :)Herkesin belli korkulari var mutlaka.. Ama basa cikamayacagim seyler degil.. Ben daha cok Anne olamamaktan korktugum icin suan tatili bile ertelemek hosuma gidiyor..
bencede herşey için endişe duyuyorum ve artık bu endişeler evlatlarımız için ölene kadar devam edecekBen henüz kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama bu duyguların ve endişeleerin olması normalmiş.
Benim bir arkadaşım annelik hep içinde bir endişe taşımaktır demişti, doğruymuş.
maşallah kızına .Ağrılarım olmasa çıkaracağım tadını da kasık ağrıları hiç hoş değilÇok normal düşündüklerin canım ben de kizimda bu kaygıları çok yaşadım yapabilir miyim nasıl olucak falan zaman çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile nasıl büyüdüğünü dün 5 yaşına girdim kızım zaman nasıl geçti belli değil tadını çıkar hamileliğin doğduktan sonra bebeğinin sonra insan unutuyor
Onlarda geçer inşallah canım benim kizimda bir ay kadar kanamam olmuştu o da geçti çok şükür sonrasında rahat bir hamilelik yaşadım. ....Şimdiki hamileligimde fazla bir belirtim yok göğüs sızı lari dışında ben de ikinci olmasına rağmen endişeliyim hatta bu sefer endişelerime daha fazlamaşallah kızına .Ağrılarım olmasa çıkaracağım tadını da kasık ağrıları hiç hoş değil
Hayırlı olsun cnm ,Ben de cuma günü yaptırdımda 47 çıkmiştı Beta dün ise 225 olmuş doktor bida yaptırmaya gerek yok güzel yükselmiş dedi haftaya Perşembe de ultrasona girecembenim ilk betam 16.72 ydi. İkinci betam 4 gün sonra 67 oldu. Doktor gebelik sağlıklı ilerliyor gibi dedi. sen de doktora gidince zaten tekrar beta yapılır.
Gebesin yani. Bebişlerimiz yakın gelişimde inşallah.
Sana da hayırlı olsun. Ben belki betayı cuma günü tekrar ederim daha karar vermedim.Hayırlı olsun cnm ,Ben de cuma günü yaptırdımda 47 çıkmiştı Beta dün ise 225 olmuş doktor bida yaptırmaya gerek yok güzel yükselmiş dedi haftaya Perşembe de ultrasona girecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?