- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #4.161
hiç bir fikrim yok testleri elime verdi bunları yaptır önemli dedi ben daha yaptırmadım önümüzdeki hafta yaptırıcamBu t
Bu teStleri neye gore istediler benden sadece bi tupnkan bide idrar istedi doktor acaba saglik ocaginda verdim diemi acaba
olabilir canım ben özel levente gidiyorum şebnem hanım muayne 79tl danışmadaki kızla tartıştık ilk gitmemde ben bi daha gelmem dedim ama doktoru çok beğendim :) doğuma kadar oradayım galibabende benden istenilen testlerin çok tuttuğunu düşünmüştüm.140 tl :) sizinkiler bir hayli uçuk fiyatlar .gittiğiniz hastaneye göre fiyatlar çok değişiyor
ben bursadayımolabilir canım ben özel levente gidiyorum şebnem hanım muayne 79tl danışmadaki kızla tartıştık ilk gitmemde ben bi daha gelmem dedim ama doktoru çok beğendim :) doğuma kadar oradayım galiba
özel hastaneler birazda fazla fazla istiyorlar testleri :) yarın ikinci kez doktora gidiyorum ve çok heycanlıyım. Kalp atışı ne zaman duyulur acababen bursadayım
::::) bakalım daha ne testler istiyecekler bizden
canım özellikle mikrobik testleri yaptır rubella toxoplazma cmv gibi.... ben doktora gittiğimde benden kan ve bu mikrobik testleri istedi... devlette beş kuruş ödemeden yaptırdımhiç bir fikrim yok testleri elime verdi bunları yaptır önemli dedi ben daha yaptırmadım önümüzdeki hafta yaptırıcam
günde tek alıyorsan yatmadan önce iç istersen canım uykuyla bu sorunu aşarsın gibi geliyorYaaaa benim bu midemi bulandiran folikasit anacim. İcmedigimde cok iyiyim ictigimde midem. Bulaniyoo((
Bide oyle deneyeyim :/günde tek alıyorsan yatmadan önce iç istersen canım uykuyla bu sorunu aşarsın gibi geliyor
benim ilk betam 16.72 ydi. İkinci betam 4 gün sonra 67 oldu. Doktor gebelik sağlıklı ilerliyor gibi dedi. sen de doktora gidince zaten tekrar beta yapılır.Merhaba kizlar benim adetim gecikti test yaptim kanda beta hcg 62.97 cikti sizce de hamilemiyim lutfen biri bisi desin yarin doktor randevum var
DevleTte bu testleri yaptrmak icin doktrdan sirami aliosun yoksa hastanede danismadan direk basvurup yapabiliomusun canmcanım özellikle mikrobik testleri yaptır rubella toxoplazma cmv gibi.... ben doktora gittiğimde benden kan ve bu mikrobik testleri istedi... devlette beş kuruş ödemeden yaptırdım
Ben bugün gittim. Bir gün önce gittim. Sadece kesemizi gördük. 2 haziranda kalp atışı için gidicem.umarım ikisii de görürsün canım bende cuma gidiyorum 6+0 da... bana referans olacaksın
Cnm bende camasır selesini az az koyup asılıyorum bi makinayı 3 seferde goturup asıyorum düşün yani :) büyük supurgeyi açmıyorum senin gibi el süpürgesiyle ve hiç baskısız yinede karnım kasığım çok ağrı oluyorcimcim16 ben kan verdgm gun baya dipbucak temuzlik yapmstim ama pskolojikmi bilmem kan testinfe cikip hamilesin dendigi an hafif ev isi yapıyorum esim zaten yaptirmio o supuruo silio haftasnuda annem geldi o yapti ben toz olursa kucuk supurgeyle bi geziyorum ama ole agir temizlik yapinca hemen agrin oluo ve akintim artio masallah sana. Hele camasir selesni kaldiranmom kaldirinca gobegme bicak saplanio sanki
Vermemesi cok normal bence. Dusuk riskin yokmus cok sukur. Gereksiz kimyasal almamis olursun :)Selamlar arkadaşlar
Dün doktora gittim şükür değerim artmış, sanırım geç döllenme olmuş.
Bende iki gündür kahverengi akıntı var. Progesteron tahlilim de normal çıktı. Gebeliğin ilk zamanları implantasyon kanaması denilen bu durum yaşanır normal. Ama taze kana dönerse riskli dedi.
Doktor progestan da vermedi.Çok kafama takıldı, risksiz hamilelikte bile veriliyormuş önlem olarak. Bazı yerlerde de çok da etkili olmadığı yazıyor.
Başka doktora da mı gitsem?
ben ayın 30 da gidicem kalp atışları için bende çok merak ediyorum kalp atışını duyabilecekmiyim diyeözel hastaneler birazda fazla fazla istiyorlar testleri :) yarın ikinci kez doktora gidiyorum ve çok heycanlıyım. Kalp atışı ne zaman duyulur acaba
Vermemesi cok normal bence. Dusuk riskin yokmus cok sukur. Gereksiz kimyasal almamis olursun :)
Benim gibi kabızlık sorun çeken varmı tuvalete girmek istemiyorum. Erik demissiniz cırcırlikla Hic bi alakası yok 2kilo erik yediğimde olduu ayni
Gozunaydin canım darısı bize inşallahKızlaaarrrr duydukkii duydukkiii
Allahımm harika bişi yaaa :)) nasıl atıo minicik kalbi bebeğiminn , bu arada kese elips şekline gelmiş artık yuvarlak şekilde değil bu ii bişimiş
Allahım hepinize bu duyguyu nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?