- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.841
maşallah. her seyın yolunda olması güzel
Siz demi sporcusunuz ne sporu yapıyorsunuzsorma tatlım ben 1.70im baba 1.95 ee sporcu anne babadan bu performansı bekliyorduk :) bi de haftalardir moralim bozuk en son kontrolde plasentanin ucu asagida deyince ve millet hep göbeğin aşağıda deyip durunca kurdum da kurdum..çok şükür hersey yolunda. Saclarimizi da normal ultrasonda gördü Karaböcek geliyo şimdiden böyle sacliysa yandin dedi :)
ben yarın kadın doğuma perşembe günü göğüse gitcem bende çok sıkışıyorum bazen ilacı çekemeyecek kadar öksürüğüm oluyorevet canım astım var hatta göğüsede gittim bugün nefes darlığı çekiyorum ilacımın dozunu arttırdı
doktor dısında kımseyı takmamak lazım.Çok şükür haftalardir kendimizi yiyip bitirdik :/ yok göbeğim asagidaymis yok bu erken doğuma neden olurmus yok doğum pozisyonuna geçmişmişmiş ..millet felaket tellali mübarek
aynen herseyı yapıo alıo da ıste tek bısı gordukSenin kaynanada canim gurultu var icraat yok.hep askida birakiyor herseyi
esımde oyle dıo ama kv bısı demıo kara kara dusunuo bende sesımı cıkarmıom esım dıınce belkı benm ıstemedgmı dusunuodur bılmıyorum kıO da bi şey Canım benimki hiç alırım yaparım demiyor
Eşim de annem yapar deyip duruyor. Son dk yapıyo bunlar her şeyi.
karı koca eski voleybolcuyuz..ben 5 yıldır Dalgıçlık yapıyorum :) eşim antrenör ben Beden Eğitimi öğretmeniyimSiz demi sporcusunuz ne sporu yapıyorsunuz
Takmiyorum ama insan ister istemez etkileniyo :/doktor dısında kımseyı takmamak lazım.
millet çok biliyor :=)
bundan sonra doktor duymadıgın bir şeyi başkası söylerse takmaTakmiyorum ama insan ister istemez etkileniyo :/
Çok haklısın canimmmbundan sonra doktor duymadıgın bir şeyi başkası söylerse takma
bebişler etkılenıyor çünkü.
benim annemin eski gecelikleri var kalın epey hepinize paylaşabilirimhemde dantelli fistolu
benmkı ole okdr hızlı değildi canm o zaman hıçkırıktı oKız kalp atışı hızlı olur hıçkırık okadar hızlı olmuo bende kalp atışını hissediom diyenleri anlayamıorum hiç hissetmedim :))
mutlaka git canım bebeği çok etkiliyo nefes alamamak. hatta bugün doktor ultrasonda bakarken bana sigaramı içiyosun dedi hayatımda hiç içmedim astımımı söyledim fısfıslarını düzenli kullan dedi. hiçbir zararı yok fısfısların ciğere gidiyo dedi ama nefes alamamak bebeği çok etkiliyo. o yüzden ihmal etme.ben yarın kadın doğuma perşembe günü göğüse gitcem bende çok sıkışıyorum bazen ilacı çekemeyecek kadar öksürüğüm oluyor
ay doktor ultrasonda ne gördü ki acabamutlaka git canım bebeği çok etkiliyo nefes alamamak. hatta bugün doktor ultrasonda bakarken bana sigaramı içiyosun dedi hayatımda hiç içmedim astımımı söyledim fısfıslarını düzenli kullan dedi. hiçbir zararı yok fısfısların ciğere gidiyo dedi ama nefes alamamak bebeği çok etkiliyo. o yüzden ihmal etme.
Bende voleybolcuydum artık eski oldu eşimde cimnastikçi ikimizde antrenörlük yapıyoruz marmaradan mı mezunsunuz?karı koca eski voleybolcuyuz..ben 5 yıldır Dalgıçlık yapıyorum :) eşim antrenör ben Beden Eğitimi öğretmeniyim
hadi gözün aydın canım. bosver sen mılletı agzı olan konusuo ayarını da kaçırıyor... gelsın gelsın sac ıyıdır guzel guzel toklar bantlar takarsınız annesııııısorma tatlım ben 1.70im baba 1.95 ee sporcu anne babadan bu performansı bekliyorduk :) bi de haftalardir moralim bozuk en son kontrolde plasentanin ucu asagida deyince ve millet hep göbeğin aşağıda deyip durunca kurdum da kurdum..çok şükür hersey yolunda. Saclarimizi da normal ultrasonda gördü Karaböcek geliyo şimdiden böyle sacliysa yandin dedi :)
aaa öylemi.. ama randevu yokturkı persembeye deKuzum benide 31+6da çağırdı 32+1 de gitcektm o gün gelirsen o 1-2gün eksik yatar paran dedi..sen bi konuş doktorunla
Hiç bilmiorumki ama zor ya bence kalp atışını hissetmekbenmkı ole okdr hızlı değildi canm o zaman hıçkırıktı obende kalbı hıssedemedım henuz. ama fotolara gore sırtı popousu zaten karnımıza doğru donuk hıssedılırmıkı kalp atısı
Bilmiorumki kuzum bende çalışabilir raporu alıcam , ik bana 32+0da raporu bize vermen gerekio demişti..31+6 da gtcem 32+0da iş yerine teslim edicemm..hadi gözün aydın canım. bosver sen mılletı agzı olan konusuo ayarını da kaçırıyor... gelsın gelsın sac ıyıdır guzel guzel toklar bantlar takarsınız annesııııı
aaa öylemi.. ama randevu yokturkı persembeye deben calısabılır raporu alıcam etkı eder mıkı yıne..
Bende voleybolcuydum artık eski oldu eşimde cimnastikçi ikimizde antrenörlük yapıyoruz marmaradan mı mezunsunuz?
aynen ,,byerde okudum 28. haftadan sonra ağlayabılıyolarmıs fln ,nasıl oluyor bende anlamadım
ya canım ne sorucam sana bu cumartesı muhtemelen emınonune gıdıcemde lohusa atleti sütyeni flnda bulabılırmıyım havuzluhanda?
O zaman çok çok normal...sorma tatlım ben 1.70im baba 1.95 ee sporcu anne babadan bu performansı bekliyorduk :) bi de haftalardir moralim bozuk en son kontrolde plasentanin ucu asagida deyince ve millet hep göbeğin aşağıda deyip durunca kurdum da kurdum..çok şükür hersey yolunda. Saclarimizi da normal ultrasonda gördü Karaböcek geliyo şimdiden böyle sacliysa yandin dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?