2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Siz demi sporcusunuz ne sporu yapıyorsunuz

Senin kaynanada canim gurultu var icraat yok.hep askida birakiyor herseyi
aynen herseyı yapıo alıo da ıste tek bısı gorduk
O da bi şey Canım benimki hiç alırım yaparım demiyor
Eşim de annem yapar deyip duruyor. Son dk yapıyo bunlar her şeyi.
esımde oyle dıo ama kv bısı demıo kara kara dusunuo bende sesımı cıkarmıom esım dıınce belkı benm ıstemedgmı dusunuodur bılmıyorum kı

Kız kalp atışı hızlı olur hıçkırık okadar hızlı olmuo bende kalp atışını hissediom diyenleri anlayamıorum hiç hissetmedim :))
benmkı ole okdr hızlı değildi canm o zaman hıçkırıktı o bende kalbı hıssedemedım henuz. ama fotolara gore sırtı popousu zaten karnımıza doğru donuk hıssedılırmıkı kalp atısı

ben yarın kadın doğuma perşembe günü göğüse gitcem bende çok sıkışıyorum bazen ilacı çekemeyecek kadar öksürüğüm oluyor
mutlaka git canım bebeği çok etkiliyo nefes alamamak. hatta bugün doktor ultrasonda bakarken bana sigaramı içiyosun dedi hayatımda hiç içmedim astımımı söyledim fısfıslarını düzenli kullan dedi. hiçbir zararı yok fısfısların ciğere gidiyo dedi ama nefes alamamak bebeği çok etkiliyo. o yüzden ihmal etme.

ay doktor ultrasonda ne gördü ki acaba bende korkuyorum bebişi etkilemekten

hadi gözün aydın canım. bosver sen mılletı agzı olan konusuo ayarını da kaçırıyor... gelsın gelsın sac ıyıdır guzel guzel toklar bantlar takarsınız annesııııı
Kuzum benide 31+6da çağırdı 32+1 de gitcektm o gün gelirsen o 1-2gün eksik yatar paran dedi..sen bi konuş doktorunla
aaa öylemi.. ama randevu yokturkı persembeye de ben calısabılır raporu alıcam etkı eder mıkı yıne..

benmkı ole okdr hızlı değildi canm o zaman hıçkırıktı o bende kalbı hıssedemedım henuz. ama fotolara gore sırtı popousu zaten karnımıza doğru donuk hıssedılırmıkı kalp atısı
Hiç bilmiorumki ama zor ya bence kalp atışını hissetmek hıçkırıktır muhtemelen .. Benimki bazen gece bi uyanıorum hıçkırıo oluo sabahlarıda öle :))

Bilmiorumki kuzum bende çalışabilir raporu alıcam , ik bana 32+0da raporu bize vermen gerekio demişti..31+6 da gtcem 32+0da iş yerine teslim edicemm..

Vardır bebeğim, giriş katta iç çamaşırcılar pijamacılar falan var bakarsın oraya. Keşke işim olmasa da ben de gelebilsem

O zaman çok çok normal...
Benimde göbeğim aşağıda duruyor ama hiiiççç aklıma kötü şeyler getirmiyorum, kızım orayı seviyor demek ki boşver millete kulak asma bundan sonra da...
Ayyy heyecan yaptım cuma bende gitcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…