- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.901
Malesef plesanta hala rahim ağzında ama en azından bebiş henüz dönmemiş bu da benim için iyiymiş. Çünkü dönünce başıyla baskı yapıp kanamaya sebep olabiliyormuş. 4 haftayı da atlatırsan ondan sonrası sorun değil kanama olur olmaz alırız bebişi dedi. Rahim ağzı uzunluğumda 48mm imiş, bu da iyiymişdualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyorum
Çok geçmiş olsn tatlım...Rabbim sıralı doğumlar versin bu da yeni bişi olduMalesef plesanta hala rahim ağzında ama en azından bebiş henüz dönmemiş bu da benim için iyiymiş. Çünkü dönünce başıyla baskı yapıp kanamaya sebep olabiliyormuş. 4 haftayı da atlatırsan ondan sonrası sorun değil kanama olur olmaz alırız bebişi dedi. Rahim ağzı uzunluğumda 48mm imiş, bu da iyiymiş
progestan kullanıyorum hamileliğin başından beri.herşeyden şüphelenir oldum myomlarında etkisi olabilir.bilmiyorum.ben de aynıyım çok geçmiş olsun, hayırlısıyla 36 yı bi atlatsak, senin ne gibi şikayetlerin var, kullandgn ilaç var mı?
Sağol canımÇok geçmiş olsn tatlım...Rabbim sıralı doğumlar versin bu da yeni bişi oldu
Rabbim esirgesin sizi.. güzel düşün annesi herşey yolunda gidecekMalesef plesanta hala rahim ağzında ama en azından bebiş henüz dönmemiş bu da benim için iyiymiş. Çünkü dönünce başıyla baskı yapıp kanamaya sebep olabiliyormuş. 4 haftayı da atlatırsan ondan sonrası sorun değil kanama olur olmaz alırız bebişi dedi. Rahim ağzı uzunluğumda 48mm imiş, bu da iyiymiş
Bn de celeston vuruldm ve adalat kulanıyorum çok geçmiş olsnn...progestan kullanıyorum hamileliğin başından beri.herşeyden şüphelenir oldum myomlarında etkisi olabilir.bilmiyorum.
bende vurdurdum ciğer geliştirici iğneyi yarın doktorum çağırdı inşallah birşey çııkmazBn de celeston vuruldm ve adalat kulanıyorum çok geçmiş olsnn...
Çok spor geldi bana canım. Normal bi pijama takımı al olmaz mıYa kızlar bir de bişey sorucam. Lohusa gecelegi bulamıyorum, tam begendigim model cikiyor ama bedenler hep 38ten başlıyor. Ben minyon biriyim.. boyum 1.57, kilolu da degilim.. Göbek var evet ama 38 beden gecelik ustumde garip durur..
H&M de su modeli begendik esimle, beden olarak da bedenim var, sizlere de sorayım dedim.. cok mu spor kacar sizce. Aslinda tarzim tam olarak bu.. resimdeki kadar mini durmaz bende boyum kisa oldugu icin..
Penti de pudra pembesi sabahlik buldum, onla kombinlerim mesela.. Güzel olur mu sizce, lohusa geceligi arayışına devam mi?
Pijama takimi daha şık bir şey alacam, onlarda beden zaten varda, gecelik de gerekiyormuş ya, o yuzden 1 tane de gecelik lazımÇok spor geldi bana canım. Normal bi pijama takımı al olmaz mı
Ben çok beğendim normalde de rahat kullanirsin ben ilk kızımda spor bi takım pijama secmistim o yüzden bunda dantelli özel bişey olsun istedim senin ne istediğine bağlı birazYa kızlar bir de bişey sorucam. Lohusa gecelegi bulamıyorum, tam begendigim model cikiyor ama bedenler hep 38ten başlıyor. Ben minyon biriyim.. boyum 1.57, kilolu da degilim.. Göbek var evet ama 38 beden gecelik ustumde garip durur..
H&M de su modeli begendik esimle, beden olarak da bedenim var, sizlere de sorayım dedim.. cok mu spor kacar sizce. Aslinda tarzim tam olarak bu.. resimdeki kadar mini durmaz bende boyum kisa oldugu icin..
Penti de pudra pembesi sabahlik buldum, onla kombinlerim mesela.. Güzel olur mu sizce, lohusa geceligi arayışına devam mi?
Cok spor gibi canim.dogum yapmis biri icin nekadar uygun olur bilemedimYa kızlar bir de bişey sorucam. Lohusa gecelegi bulamıyorum, tam begendigim model cikiyor ama bedenler hep 38ten başlıyor. Ben minyon biriyim.. boyum 1.57, kilolu da degilim.. Göbek var evet ama 38 beden gecelik ustumde garip durur..
Evet ben spor da beğeniyorum dantelli de beğeniyorum ama dantelli olanlarda beden bulamadım henüz baya da baktım.. pijama zaten süslü sık bisey olacak belki gecelik spor olur mecburen beden bulamazsamBen çok beğendim normalde de rahat kullanirsin ben ilk kızımda spor bi takım pijama secmistim o yüzden bunda dantelli özel bişey olsun istedim senin ne istediğine bağlı biraz
Bence de spor, ben beğendim gerçi ama bulamazsam bedenimi mecburen böyle alacam sanırımCok spor gibi canim.dogum yapmis biri icin nekadar uygun olur bilemedim
Bilekleri çok dar, damaryolu açılacağı için kullanamazsın. Kısa veya yarım kollu yada bilek kısmı geniş olmalıYa kızlar bir de bişey sorucam. Lohusa gecelegi bulamıyorum, tam begendigim model cikiyor ama bedenler hep 38ten başlıyor. Ben minyon biriyim.. boyum 1.57, kilolu da degilim.. Göbek var evet ama 38 beden gecelik ustumde garip durur..
Aa evet ben o olayı tamamen unutmuşum, çok teşekkürler hatırlattığın içinBilekleri çok dar, damaryolu açılacağı için kullanamazsın. Kısa veya yarım kollu yada bilek kısmı geniş olmalı
Lohusa olmayan gecelikler mutlaka vardir yaa bedenine gore.biraz renkli olsunn canim şıkır şıkır kaç kere lohusa olacan bun hep giyersinEvet ben spor da beğeniyorum dantelli de beğeniyorum ama dantelli olanlarda beden bulamadım henüz baya da baktım.. pijama zaten süslü sık bisey olacak belki gecelik spor olur mecburen beden bulamazsam
Bence de spor, ben beğendim gerçi ama bulamazsam bedenimi mecburen böyle alacam sanırım
Annemde oyle diyor :) ben süslü gösterişli şeylerle pek rahat edemiyorm utanıyorum birazLohusa olmayan gecelikler mutlaka vardir yaa bedenine gore.biraz renkli olsunn canim şıkır şıkır kaç kere lohusa olacan bun hep giyersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?