2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyorum
Malesef plesanta hala rahim ağzında ama en azından bebiş henüz dönmemiş bu da benim için iyiymiş. Çünkü dönünce başıyla baskı yapıp kanamaya sebep olabiliyormuş. 4 haftayı da atlatırsan ondan sonrası sorun değil kanama olur olmaz alırız bebişi dedi. Rahim ağzı uzunluğumda 48mm imiş, bu da iyiymiş

Iyi aksamlar kizlar, sayfalar ne kadar hizli ilerlemis oyle, en son gece bakmistim.. Okuyamadim sayfalari umarim herkes iyidir
Biz butun gun disardaydik.. Oldum yorgunluktan..
Bebek susu esyalari satan bir magaza buldum, 2 saate yakin sirf orda oyalanmisim

Duz hastane cikisi tulum aldim, ona guzel fiyonklar aldim lacivert. Onlari yapicam bir ara..
Bebek magneti icin parcalari aldim.. Hazir alacaktim kendim yapacam onlari da arkadasimla.
Cok zevkli ya bebek seyleri bakmak :)

Ben buzdolabi icin magnet yapmayi dusunuyorum, bir de badem sekeri kesesi.. Ayri ayri 2 parca yani.. Arkadasim sekerleri magnetlerle bir yapalim dedi ama bilemedim..

Eklentiler

• image.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 108
Çok geçmiş olsn tatlım...Rabbim sıralı doğumlar versin bu da yeni bişi oldu

Rabbim esirgesin sizi.. güzel düşün annesi herşey yolunda gidecek

Ya kızlar bir de bişey sorucam. Lohusa gecelegi bulamıyorum, tam begendigim model cikiyor ama bedenler hep 38ten başlıyor. Ben minyon biriyim.. boyum 1.57, kilolu da degilim.. Göbek var evet ama 38 beden gecelik ustumde garip durur..
H&M de su modeli begendik esimle, beden olarak da bedenim var, sizlere de sorayım dedim.. cok mu spor kacar sizce. Aslinda tarzim tam olarak bu.. resimdeki kadar mini durmaz bende boyum kisa oldugu icin..
Penti de pudra pembesi sabahlik buldum, onla kombinlerim mesela.. Güzel olur mu sizce, lohusa geceligi arayışına devam mi?

Çok spor geldi bana canım. Normal bi pijama takımı al olmaz mı

Ben çok beğendim normalde de rahat kullanirsin ben ilk kızımda spor bi takım pijama secmistim o yüzden bunda dantelli özel bişey olsun istedim senin ne istediğine bağlı biraz

Cok spor gibi canim.dogum yapmis biri icin nekadar uygun olur bilemedim

Ben çok beğendim normalde de rahat kullanirsin ben ilk kızımda spor bi takım pijama secmistim o yüzden bunda dantelli özel bişey olsun istedim senin ne istediğine bağlı biraz
Evet ben spor da beğeniyorum dantelli de beğeniyorum ama dantelli olanlarda beden bulamadım henüz baya da baktım.. pijama zaten süslü sık bisey olacak belki gecelik spor olur mecburen beden bulamazsam

Cok spor gibi canim.dogum yapmis biri icin nekadar uygun olur bilemedim
Bence de spor, ben beğendim gerçi ama bulamazsam bedenimi mecburen böyle alacam sanırım

Bilekleri çok dar, damaryolu açılacağı için kullanamazsın. Kısa veya yarım kollu yada bilek kısmı geniş olmalı

Lohusa olmayan gecelikler mutlaka vardir yaa bedenine gore.biraz renkli olsunn canim şıkır şıkır kaç kere lohusa olacan bun hep giyersin

Lohusa olmayan gecelikler mutlaka vardir yaa bedenine gore.biraz renkli olsunn canim şıkır şıkır kaç kere lohusa olacan bun hep giyersin
Annemde oyle diyor :) ben süslü gösterişli şeylerle pek rahat edemiyorm utanıyorum biraz
Ben biraz daha arastiryim en iyisi, bu model zaten olmazmis yukarda arkadaş yazmış, kollar falan dar ya damar yolu falan acilirken sıkıntılı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…