- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.921
Komple dar canım bu. geniş bi şey bak biraz altı da geniş olsunPijama takimi daha şık bir şey alacam, onlarda beden zaten varda, gecelik de gerekiyormuş ya, o yuzden 1 tane de gecelik lazım
Spor demi yaa, ben biraz daha arastirayim ozaman
Evet canim aynen serum falan takilcak kisa kollu almak lazim.benimkide pek genc isi degil ama bulunmuyo istenildigi gibi.Annemde oyle diyor :) ben süslü gösterişli şeylerle pek rahat edemiyorm utanıyorum biraz
Ben biraz daha arastiryim en iyisi, bu model zaten olmazmis yukarda arkadaş yazmış, kollar falan dar ya damar yolu falan acilirken sıkıntılı olur
Ay cok yasa sen :)Lizöz canım
Annemde de var
ordan biliyom :)
Aynen canim.cok sukurki meslegim var esiminde... kimseye muhtac olmadan herseyimiz oluyor... yapicaz yapicaz dediklerinden insan ister istemez nezaman yapcklr die dusunuo. Hamile kalmadan once kal şöyle yapariz vs diip duruodu. Bana hersey alirdi yine alio ama bole bi garip gareketleri soğuk soguk.. gecen markette birini gorduk artik oraya gidiceksb torun bakmaya dedi hic sesini cikarmadi ya bende bisi demiyorum die cekinio susuyo yada istemio cozemedim. Ama hirkalar filan ormus gulerek gosterio. Acaba benmi hamilelikten kotu görüyorum diorum. Isin icinden cikamiyorumAllaha sukur kimseye muhtac olmadan alabiliyoruz bebegimize herseyi canim. Hic takilma boyle seylere. Yapabildigimizi yapacagiz. Kimseden birsey beklememek gerek bu hayatta bekledikce biz uzulup dert ediyoruz kendimize... bu kv lerin hepsinin icinde art niyet mi olur ya. Bizde kv oldugumuzda boyle mi olcaz acaba cok merak ediyorum
Az once utu yaparken aklima geldin girip okuo yazmiomu dedim yoksa isimi var dedim isin varmis :) canim bayilttiklarinda yada belden uyusturduklarinda cisini yaptigini anlamiomussun ondan sonda takiliomus. Ama sondayida uyusukken taktirin diolar cok aciomusKızlar benim bakmadığım yer kalmadı gecelik için. Sonda niye takılcak benim çevremdekiler gecelik al deyip duruo
Cnm parçalar kucuk kucuk olduğu için çok uzun sürecek kesinlikle oturarak yap çok yorulursun hem otur hem tw ni izle yavaş yavaş yap işte... Yapacak başka kimse yokmu pekiKizlar yaa kuruyan cicisleri utuleyeyim dedim 1.5 saatte bikac parca bisi utuledim belim kasiklarim nasil agridi. Yarida biraktim esim toparladi. Nasi utu yapicaz onlari. Bole az az yaparsam 10 gune anca biter utuoturarak mi yapsam ole rahat olurmu. Esim bende yaparim gocunmam oglusumun kiyafetlerini dedi ama cekiniomda. Oturdum 20 dk sonra oğlum hareket etti korktuk.. off valla dogsunlar bian evvelde eski halimize donelim yaa
Canim oturarak yap.ben masayi oturma hizama indirdim.arkamada destek bi yastik.ayakta cok zorKizlar yaa kuruyan cicisleri utuleyeyim dedim 1.5 saatte bikac parca bisi utuledim belim kasiklarim nasil agridi. Yarida biraktim esim toparladi. Nasi utu yapicaz onlari. Bole az az yaparsam 10 gune anca biter utuoturarak mi yapsam ole rahat olurmu. Esim bende yaparim gocunmam oglusumun kiyafetlerini dedi ama cekiniomda. Oturdum 20 dk sonra oğlum hareket etti korktuk.. off valla dogsunlar bian evvelde eski halimize donelim yaa
Canim bende arada oldu.kalsiyum eksikligindende oluyo.doktorunla konus.erken dogumla ne alakasi varmis.hic arastirmadim ama pek bi baglanti kuramadim28 haftalik hamileyim arkadaşlar dış etlerimde kanama ve biraz şişme oluyo internetten baktım erken doğum falan yazıyo tedirgin oldum benim gibi olan var mı
Yawru ne yaptın bişi aldınmı sen bugün bakimCanim bende arada oldu.kalsiyum eksikligindende oluyo.doktorunla konus.erken dogumla ne alakasi varmis.hic arastirmadim ama pek bi baglanti kuramadim
fırcalayınca kanıyor. boşver okuma öyle seylerı28 haftalik hamileyim arkadaşlar dış etlerimde kanama ve biraz şişme oluyo internetten baktım erken doğum falan yazıyo tedirgin oldum benim gibi olan var mı
Cnm parçalar kucuk kucuk olduğu için çok uzun sürecek kesinlikle oturarak yap çok yorulursun hem otur hem tw ni izle yavaş yavaş yap işte... Yapacak başka kimse yokmu peki
Oyle yapayim bari yaa boyle cok zor. Belim hala gecmedi kasiklarima kdr agri yayildi adet agirisi gbi. Cimcim kimse yok canm burda. Evde olsam gundz yavas yavas yaparmda aksamdan aksama zor oluo. Esim bende yaparim dedi artik dönüşümlü yapariz. Bende diodum cumaya kdr bitririm yada cuma sabahtan bitiririm evinsilip supurup dr a ole giderim ama hala kendimi eskisi gbi saniomCanim oturarak yap.ben masayi oturma hizama indirdim.arkamada destek bi yastik.ayakta cok zor
Canim int e hic bakma hamilelikte dis eti kanamasi vs olur die en basindan dr um demisti. Int de hemen cocugu allah korusun dusurtuolar hic moralini bozma sut icemiosan peynir yogurt tuket ama tuket muhakkakInternete yazdım cnm öyle yazıyo evet kalsiyum eksikliğinden olabilir süt ten tiksindim içemiyorum ama öyle yazınca erken doğum falan korktum biraz cumartesi kontrolde soracak yine doktorum a bana da saçma geldi
Anladım canım bez bağlarız bizde ne gerek var onu takıp canımızı yaktırmaya.Az once utu yaparken aklima geldin girip okuo yazmiomu dedim yoksa isimi var dedim isin varmis :) canim bayilttiklarinda yada belden uyusturduklarinda cisini yaptigini anlamiomussun ondan sonda takiliomus. Ama sondayida uyusukken taktirin diolar cok aciomus
Can'ım küçük küçükler zaten oturduğun yerde yavaş yavaş ütüle zorlama belini o bel lazımmmmmKizlar yaa kuruyan cicisleri utuleyeyim dedim 1.5 saatte bikac parca bisi utuledim belim kasiklarim nasil agridi. Yarida biraktim esim toparladi. Nasi utu yapicaz onlari. Bole az az yaparsam 10 gune anca biter utuoturarak mi yapsam ole rahat olurmu. Esim bende yaparim gocunmam oglusumun kiyafetlerini dedi ama cekiniomda. Oturdum 20 dk sonra oğlum hareket etti korktuk.. off valla dogsunlar bian evvelde eski halimize donelim yaa
Hiç acele etme yavaş yavaş seve seve yap :) bende sözde bugun birsürü şey yapacaktım ama gel görki sadece uyku setini yıkayabildim yemek şu bu derken başkada bişi yapamadım 2 gündür dolabı silecem beşiği falan silemedim daha pis pis havalandırıyorum :)Oyle yapayim bari yaa boyle cok zor. Belim hala gecmedi kasiklarima kdr agri yayildi adet agirisi gbi. Cimcim kimse yok canm burda. Evde olsam gundz yavas yavas yaparmda aksamdan aksama zor oluo. Esim bende yaparim dedi artik dönüşümlü yapariz. Bende diodum cumaya kdr bitririm yada cuma sabahtan bitiririm evinsilip supurup dr a ole giderim ama hala kendimi eskisi gbi saniomhayaller ve gercekler
Canim int e hic bakma hamilelikte dis eti kanamasi vs olur die en basindan dr um demisti. Int de hemen cocugu allah korusun dusurtuolar hic moralini bozma sut icemiosan peynir yogurt tuket ama tuket muhakkak
bende lizözümü koydumAy cok yasa sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?