2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hımm sezaryen olması bişeyi değiştirmiyo yani. Ayy ben alıp hastane cantama koycaktım annem gerek olursa heryer eczane alma dedi... Aslında pahalı bişey de değil almak mantıklı geliyor bana da

Kuzum al gitsin ya, 8-10 tl bir şey ileride elinde kalırsa en kötü bebeğe alt açma bezi yaparsın. O an telaşla kimse bir şey almak zorunda kalmasın istiyorum nedense ben.

Patates yasak canım, yağlı veya yağsız hiçbir şekilde yemeyeceksin dedi bana diyetisyen
Dün şeker takip ölçümlerini gönderdim.napıyorsun sen? Hemen diyetisyene gidilmesi gerekli dedi. Oysaki 4 5 gündür dikkat ediyorum düşmeye başlamıştı.

idil baby de o kadar süslü bişi var mı ki? ben baktım göremedim çok sadeydi ama kalitesi süper

Aynen ben de ççç
Duygusallık tavan ,ağlama zırlama isteği, göz dolmaları durduk yere.
Ellerimde uyuşma çok oluyor özellikle gece bunun dışında karpal tunel sendromu deniyormuş, var mı o da ??

o ne demeek bilmem ama kesin vardır

ben durup durup aglar oldum. keyfim zaten yok enerjim de.. dun yenidogana kiyafet giydirilen bi video izledm hickira hickira agladim.. kalkip yuksri ciktim bebisimin kiyafetlerinden sectm yanima aldim sarila sarila hem agladim hem duruldum. cok acayip cidden..

günaydın canım.benimde bulanıyor midem normalmiymiş ki.bacak sendromum yok ama bacak arası sendromu var galiba işten güçten yorulmasam da biyerlerim ağrıyor en sonunda

resmen ilk haftalara döndük. reklam, dizi, film, eşimin söylediği bir kelime herşeye ağlamaya başladım.

günaydın canım.benimde bulanıyor midem normalmiymiş ki.bacak sendromum yok ama bacak arası sendromu var galiba işten güçten yorulmasam da biyerlerim ağrıyor en sonunda
bacak arası bende de var ya. acıyo resmen. kasılmalar bi yandan. aaaayyyyy kendimi 76547895 yaşında gibi hissediyorum

idil baby de o kadar süslü bişi var mı ki? ben baktım göremedim çok sadeydi ama kalitesi süper
Yaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil sence

Eklentiler

• pr_01_391403_max.webp
    13 KB · Görüntüleme: 78
  • pr_01_390051_max.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 65
Yaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil sence
Çok güzelmiş hiç görmedim bundan ben dükjanlarda bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…