- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.161
Hımm sezaryen olması bişeyi değiştirmiyo yani. Ayy ben alıp hastane cantama koycaktım annem gerek olursa heryer eczane alma dedi... Aslında pahalı bişey de değil almak mantıklı geliyor bana da
Dün şeker takip ölçümlerini gönderdim.napıyorsun sen? Hemen diyetisyene gidilmesi gerekli dedi. Oysaki 4 5 gündür dikkat ediyorum düşmeye başlamıştı.Patates yasak canım, yağlı veya yağsız hiçbir şekilde yemeyeceksin dedi bana diyetisyen
bu web sayfası kullanılamıyor diyor. o zaman 2015 aralık ve 2016 ocak anneleri dimiiii. arıyorum hemennnn
Aynen canım yaa boş yere milleti telaşa sokmaya gerek yok...Kuzum al gitsin ya, 8-10 tl bir şey ileride elinde kalırsa en kötü bebeğe alt açma bezi yaparsın. O an telaşla kimse bir şey almak zorunda kalmasın istiyorum nedense ben.
tmmdır oldu saollll :)
idil baby de o kadar süslü bişi var mı ki? ben baktım göremedim çok sadeydi ama kalitesi süperYok canim 30 da yikadi gordumde.program uzundu bide devir yuksekdi onla alakali olabilir belki cokda anlamiyorm ama.kiri pisi yok sonucta cok uzun yikamaya gerek yok.dogduklarinda bike pek bi kiri olmayacak kaka ve sut disinda.dedigin gibi organik oldugunu sanmiyorum bende.zatende cok pisman oldum.kiz cocuguna daha cicicli bicili bisey lazim.idil babyde begendim bi tane onu alacam yeniden
güüüünaaaayyyydıııııınnnn. ben şu facebooktaki gruba katıldım ama doğru yere mi katıldım bilmiyorummm.
mide bulantılarım başladı çok hafif olduğu için etkilemiyoda. mide yanmalarım çoğaldı. huysuz bacak sendromum bütün hızıyla devam ediyor ve sanki yeni hamileymişim gibi çoooook duygusalımonun dışında hareketliyim işten güçten yorulmuyorum ama psikolojik olarak git gide kötüye gidiyo gibi hissediyorum. varmı benim gibi olaaaaan
o ne demeek bilmem ama kesin vardırAynen ben de ççç
Duygusallık tavan ,ağlama zırlama isteği, göz dolmalarıdurduk yere.
Ellerimde uyuşma çok oluyor özellikle gece bunun dışında karpal tunel sendromu deniyormuş, var mı o da ??
bence de en iyisi seni takip eden dr sormak çünkü herkesin durumu farklıBenim tsh gebelikte yuksek çıktı ilaç kullanıyorum düşük olması için. normalde değerlerim normaldi.
En iyisi hastaneye gittiğimde ben doktoruma bi danaşayım kafam karıştı
bence de en iyisi seni takip eden dr sormak çünkü herkesin durumu farklıBenim tsh gebelikte yuksek çıktı ilaç kullanıyorum düşük olması için. normalde değerlerim normaldi.
En iyisi hastaneye gittiğimde ben doktoruma bi danaşayım kafam karıştı
o ne demeek bilmem ama kesin vardır
günaydın canım.benimde bulanıyor midem normalmiymiş ki.bacak sendromum yok ama bacak arası sendromu var galibagüüüünaaaayyyydıııııınnnn. ben şu facebooktaki gruba katıldım ama doğru yere mi katıldım bilmiyorummm.
mide bulantılarım başladı çok hafif olduğu için etkilemiyoda. mide yanmalarım çoğaldı. huysuz bacak sendromum bütün hızıyla devam ediyor ve sanki yeni hamileymişim gibi çoooook duygusalımonun dışında hareketliyim işten güçten yorulmuyorum ama psikolojik olarak git gide kötüye gidiyo gibi hissediyorum. varmı benim gibi olaaaaan
resmen ilk haftalara döndük. reklam, dizi, film, eşimin söylediği bir kelime herşeye ağlamaya başladım.ben durup durup aglar oldum. keyfim zaten yok enerjim de.. dun yenidogana kiyafet giydirilen bi video izledm hickira hickira agladim.. kalkip yuksri ciktim bebisimin kiyafetlerinden sectm yanima aldim sarila sarila hem agladim hem duruldum. cok acayip cidden..
bacak arası bende de var ya. acıyo resmen. kasılmalar bi yandan. aaaayyyyy kendimi 76547895 yaşında gibi hissediyorumgünaydın canım.benimde bulanıyor midem normalmiymiş ki.bacak sendromum yok ama bacak arası sendromu var galibaişten güçten yorulmasam da biyerlerim ağrıyor en sonunda
Yaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil senceidil baby de o kadar süslü bişi var mı ki? ben baktım göremedim çok sadeydi ama kalitesi süper
Çok güzelmiş hiç görmedim bundan ben dükjanlarda bayıldım :)Yaa cokda istedigim gibi yok ama en guzel o geldi bana.sapkasinda gulleri var dur yukluyorum asagiya ana battaniyesi olanin sadece krem rengi varmis.bende battaniyesiz olani alip nohut battaniye kullanirim dedim kendimce.nasil sence
Açılmadı ben de linki ki kaldırdılar acaba....Kızlaaar bu arada facebook'da 2016 Ocak anneleri diye bir grup buldum, katılın siz de mutlaka, çok güzel sohbetler oluyor, hem birbirimizi daha yakından tanımış oluruz..
https://www.kadinlarkulubu.com/1657347847868270/
Yaa bende internet sitesinde gordum.20 li takimlari var onlarda cok guzel ama cok pahaliii.Çok güzelmiş hiç görmedim bundan ben dükjanlarda bayıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?