- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.381
Kendine izin versene canım çok kosturuyosunSabahları günaydın derdim bugün yoğunluktan günaydın bile diyemedim size . Nutella kavanozunun içine girdim
Kilosunun masallahi var ama boy biraz kafama takildi haklisin ama saol ☺☺☺☺Boyuna takılma önemli olan kilosu ve her ay gelişim göstermesi
Gozume normal gorunuyo canm cok buyuk degil ☺☺☺Çok büyük durmuosa değiştirme canım ama büyükse 0-3ay al bence
Canim kadin sizin evde kalmiyormu zaten.evin anahtarini vermesinde ben bi sikinti goremedim kadin belki biyere gider gelir diye kendindede dursun diye vermistir.benim kizkardesim yanimda simdi.bizde yedek anahtarimizi verdik bulunsun diye.bence sikinti yapacagin bi durum degil gibi ama sen bilirsinkızlar size bir şey soracağım benim için önemli bir konu
eşim benden habersiz annesine bizim evin anahtarını vermiş anneside bana söyledi ben almadım kızım ihtiyacım yok falan diye benim sinir olduğum evlendiğimizde aynı olayı yaşadık ve kavga ettik bende benden habersiz böyle şeyler yapamazsın demiştim aynı olay bir daha oldu kayınvalidem evde olduğu için konuşamıyoruzda oda haberim olduğunu bilmiyor ama sinirden kuduruyorum resmen ateş fışkırıyor başımdan ne yapıyım iyi davransam bana hakaret gibi kötü davransam annesine ayıp geliyor sizin fikriniz nedir ?
Sabahları günaydın derdim bugün yoğunluktan günaydın bile diyemedim size . Nutella kavanozunun içine girdim
Kullanmiyorum canm sorayim ozaman dr umaCanim benimde kuyruk sokumu kemigim cok agriyordu magnorm magnezyum iciyorum ondan sonra bayagi gecti rahatladim sen magnezyum kullaniyormusun doktoruna bir danis istersen
Canim burda gercekten iliskler cok guzel herkesi cok seviyorum biraz bakamasam merak ediyorum keske yuzyuzede tanisabulsek biyerdr toplanioKızlar çok teşekkür ederim ya.. iş yerinden kimse arayıp geçmiş olsun demedi. kimse sormadı..ki 350 kişilik fabrikada şefim.. farkedilmemem mümkün değil.. ama burda gerçek dostluklar edinmişiz Allahın izniyle..
Canm dis agrisini gecen ay cektim hicbi disci yapmadi dr kagt yazdi ona rağmen hastanenin discisi burun kivirdi yaptrmadm karanfille gecirdim bugunde sizladi yine ama attim karanfil uyustu gecti disciler yapmiolarKızlar merhaba bugün çok kötü uyandım, sağ üst çenemdeki azı dişim apse yapmış, hem yüzüm şiş hemde çok fena ağrıyor   dişçiye gittim ben bişey yapamam kadın doğumcu antibiyotik yazsın mutlaka yoksa bebeği etkiler dedi  Drma gittim o da bi tehlike olmadığına dair yazı Yazdı,dişçiye sevk etti.tekrar dişçiye gittim yine müdahele edemem dedi,başka bi dişçiye gittim o da aynını dedi ne yapabilirim sizce ölecem ağrıdan, var mı böyle şikayeti olan ya da duyan? 
Ayyy inanmıyorum ben hala saydam bisi hayal ediyordum yavrum benm yaa bezi bile buyuk gelmisAnnişler düşünsenize şu anda içimizde etli butlu bebişler var :))
33 haftalık doğan bebişlermiş bunlar:) Baya baya bebek bunlar ya. Mıncırmak istiyorummmmm bebişimi artık :)
şuan annesi ben o oturuyoruz o yüzden nasıl desem bilemedim
Canim yarin gece sular 24 saat gidio haberin varmi.buskinin sitesine bak istersenbenim kızda aynısı aşağı tarafı bırkalıyor.myomlarımı mıncırıyo ittiriuor.çocuğum şimdiden sinir hastası oldu myomlar yüzünden
Canım öpretmen miydin sen ?
Tabiki iki yıllık al, sıkılınca dönersin...hihi biraz devrik duvruk yazıyorum,
temmelli vermiş öyle dedi kadınCanim kadin sizin evde kalmiyormu zaten.evin anahtarini vermesinde ben bi sikinti goremedim kadin belki biyere gider gelir diye kendindede dursun diye vermistir.benim kizkardesim yanimda simdi.bizde yedek anahtarimizi verdik bulunsun diye.bence sikinti yapacagin bi durum degil gibi ama sen bilirsin
İki yıl içerisinde iki kerede alabiliyorsun. Yani önce 6 ay alıp sonra tekrar alabilirsin
Boşver ozmn değiştirme :)))Gozume normal gorunuyo canm cok buyuk degil ☺☺☺
yeni açıklama yapmışlar.teknik bir arızaan dolayı ertelenmişCanim yarin gece sular 24 saat gidio haberin varmi.buskinin sitesine bak istersen
Aaa ne gune ertelenmis ki bakim bariyeni açıklama yapmışlar.teknik bir arızaan dolayı ertelenmiş
Benmkide ole canim bazen az bzen cok gelioKızlar akıntılarınız nasıl ya benim ki beyaz kremsi kokusuz geliyor sizinkiler nasıl günde 4 kere falan geliyor bu şekilde
Canım benim kendini benim yerime koysana. Kendi işimi yapıyorum 2 mühendis çalıştırıom onların maaşları sigortaları yemekleri. İş alıp koşturmazsam masrafları Nasıl karşılıcam. Özel sektördeyim iş almadığım an ofisi kapatmak zorundayım. Göbeğim çok olmadığı için müşteriler bilmio hamile olduğumu. İşlerim kışın yavaşlıo. Kredi çektim 5 yıllık onu kapatmam lazım ki nefes alıp bebişimi büyüteyim. 2 köpeğim var özel mama yiyolar :) babama harçlık yolluyorum oda benim elime bakıo. Ltd ştim var zaten devlet paramın yarısına ortak. Ofis kira doğalgaz elektrik faturası derken aylık 10.000 tl giderim var zaten. İş alıyorum bitirince ödemeleri anca alıyorum. Şimdi söle bana sen benim yerimde olsan naparsın ciddi cvp ver amaKendine izin versene canım çok kosturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?