2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kadin sizin evde kalmiyormu zaten.evin anahtarini vermesinde ben bi sikinti goremedim kadin belki biyere gider gelir diye kendindede dursun diye vermistir.benim kizkardesim yanimda simdi.bizde yedek anahtarimizi verdik bulunsun diye.bence sikinti yapacagin bi durum degil gibi ama sen bilirsin

Canim benimde kuyruk sokumu kemigim cok agriyordu magnorm magnezyum iciyorum ondan sonra bayagi gecti rahatladim sen magnezyum kullaniyormusun doktoruna bir danis istersen
Kullanmiyorum canm sorayim ozaman dr uma
Canim burda gercekten iliskler cok guzel herkesi cok seviyorum biraz bakamasam merak ediyorum keske yuzyuzede tanisabulsek biyerdr toplanio

Canm dis agrisini gecen ay cektim hicbi disci yapmadi dr kagt yazdi ona rağmen hastanenin discisi burun kivirdi yaptrmadm karanfille gecirdim bugunde sizladi yine ama attim karanfil uyustu gecti disciler yapmiolar
Allah yardimcin olsn insallah karanfil ise yarar

Annişler düşünsenize şu anda içimizde etli butlu bebişler var :))
33 haftalık doğan bebişlermiş bunlar:) Baya baya bebek bunlar ya. Mıncırmak istiyorummmmm bebişimi artık :)
Ayyy inanmıyorum ben hala saydam bisi hayal ediyordum yavrum benm yaa bezi bile buyuk gelmis

temmelli vermiş öyle dedi kadın

Kızlar akıntılarınız nasıl ya benim ki beyaz kremsi kokusuz geliyor sizinkiler nasıl günde 4 kere falan geliyor bu şekilde

Kendine izin versene canım çok kosturuyosun
Canım benim kendini benim yerime koysana. Kendi işimi yapıyorum 2 mühendis çalıştırıom onların maaşları sigortaları yemekleri. İş alıp koşturmazsam masrafları Nasıl karşılıcam. Özel sektördeyim iş almadığım an ofisi kapatmak zorundayım. Göbeğim çok olmadığı için müşteriler bilmio hamile olduğumu. İşlerim kışın yavaşlıo. Kredi çektim 5 yıllık onu kapatmam lazım ki nefes alıp bebişimi büyüteyim. 2 köpeğim var özel mama yiyolar :) babama harçlık yolluyorum oda benim elime bakıo. Ltd ştim var zaten devlet paramın yarısına ortak. Ofis kira doğalgaz elektrik faturası derken aylık 10.000 tl giderim var zaten. İş alıyorum bitirince ödemeleri anca alıyorum. Şimdi söle bana sen benim yerimde olsan naparsın ciddi cvp ver ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…