- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.361
İki yıl içerisinde iki kerede alabiliyorsun. Yani önce 6 ay alıp sonra tekrar alabilirsinacaba ben nolur nolmaz diye 2 yıllık alsam sonra 6 ay dolunca dönsem :) mesela 6 aylık alınca sıkıntı çıktı diyelim onu uzatabiliyorum dimi, yoksa nolur nolmaz diye en baştan iki yıl mı alsam.
yorumu düzenledim tekrar okuyunca daha iyi anladım canım :))
Tavsiyelerden en çok bunu tuttum. Kesinlikle bunu yapO zaman mesaj at haberim var anan gitsin göstercem gunünü de
Aman alektacim nutella yüzünden Dr bana bir ton fırça attı şekeri yükseltiyor mus çok çok seviyorum ama mecbur yemicemBana nutella demeyin uleeeennnnn biraz evvel kafamı kavanozdan zor kaldırdım ve şu an çok pişmanım
Neden vermiş ? Once onun cevabını bulmak lazım. Belki yemek yapsın sen işterindeyken diyedir. ÖğrEn önce deerim...kızlar size bir şey soracağım benim için önemli bir konu
eşim benden habersiz annesine bizim evin anahtarını vermiş anneside bana söyledi ben almadım kızım ihtiyacım yok falan diye benim sinir olduğum evlendiğimizde aynı olayı yaşadık ve kavga ettik bende benden habersiz böyle şeyler yapamazsın demiştim aynı olay bir daha oldu kayınvalidem evde olduğu için konuşamıyoruzda oda haberim olduğunu bilmiyor ama sinirden kuduruyorum resmen ateş fışkırıyor başımdan ne yapıyım iyi davransam bana hakaret gibi kötü davransam annesine ayıp geliyor sizin fikriniz nedir ?
Tabiki iki yıllık al, sıkılınca dönersin...hihi biraz devrik duvruk yazıyorum,acaba ben nolur nolmaz diye 2 yıllık alsam sonra 6 ay dolunca dönsem :) mesela 6 aylık alınca sıkıntı çıktı diyelim onu uzatabiliyorum dimi, yoksa nolur nolmaz diye en baştan iki yıl mı alsam.
yorumu düzenledim tekrar okuyunca daha iyi anladım canım :))
Şhirdışındanmı geliyor k.vev büyük değil annesi duyabilir yada anlar bir şey dediğimi kadın ayda yılda bir geliyor huzursuz etmekte istemiyoırum
çalışmıyorum izinliyim canım :) yedek anahtarı ben verdim evden çıkıcağım diye bende nedenini merak ediyorum açıkçasıNeden vermiş ? Once onun cevabını bulmak lazım. Belki yemek yapsın sen işterindeyken diyedir. ÖğrEn önce deerim...
uzak ama değil aynı şehirdeyizŞhirdışındanmı geliyor k.v
çalışmıyorum izinliyim canım :) yedek anahtarı ben verdim evden çıkıcağım diye bende nedenini merak ediyorum açıkçası
Bence kötü niyet yoktur. Acil birşey olur diye sende kalaın ya anne demiştir. Okadar detay düşündüğünü sanmıyorum eşinin... O yüzden sen de hiç sinirlenme.... Hem bir yakınızda evinizin yedek anahtarı da bulunması iyidir,bazen dalgınlıkla anahtar evde kalaviliyor,bişiy oluyor o zamanlarda iyi oluyor. Tabi sen eşini de ,k.v de daha iyi tanırsın.öyle değil ben evdeyim raporluyum 10 gün ben çağırdım hatta eve kadını zaten anahtarı ben verdim ona dışarı çıkmam gerekti diye o sende kalsın demiş
Erkek çocukları annelerini kıskanırmış.. belki tesadüf bilmiyorum ama bizimki yabancı erkek sesi duyduğunda hiç tekmelemez.. tekmeliyorsa bile o an keserBenimki de kocam bana yanaşınca sancı veriyor içerde elektroşok
Hayır bana niye veriyor yani canı yanan ben oluyorum burda. Yoksa babayı mı paylaşamıyo sıpa
6ayın içine de rahat girer mi acaba nasıl olur kiBende ne dusundum bilmiorum ama galiba 6 ay aldim
Fl canm benimki galiba 2 cm kadar geriden gelio 38 di cuma gunuKızlar bebişin boyu için hangi değeri 7 ile çarpıyorduk.
Bilmiyorumki yanlis aldim galiba olmazsa degistirim bir an once ☺☺☺☺6ayın içine de rahat girer mi acaba nasıl olur ki
Eet canım oyüzden aldım benOnlar yenidoganda giydiriliyor mu?
Cok hosuma gidiyodu aldim ama cevremdekiler giymez falan diyodu hepOnlar yenidoganda giydiriliyor mu?
Boyuna takılma önemli olan kilosu ve her ay gelişim göstermesiFl canm benimki galiba 2 cm kadar geriden gelio 38 di cuma gunu
Sabahları günaydın derdim bugün yoğunluktan günaydın bile diyemedim size . Nutella kavanozunun içine girdim
Çok büyük durmuosa değiştirme canım ama büyükse 0-3ay al benceBilmiyorumki yanlis aldim galiba olmazsa degistirim bir an once ☺☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?