2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İki yıl içerisinde iki kerede alabiliyorsun. Yani önce 6 ay alıp sonra tekrar alabilirsin

Neden vermiş ? Once onun cevabını bulmak lazım. Belki yemek yapsın sen işterindeyken diyedir. ÖğrEn önce deerim...

Tabiki iki yıllık al, sıkılınca dönersin...hihi biraz devrik duvruk yazıyorum,

çalışmıyorum izinliyim canım :) yedek anahtarı ben verdim evden çıkıcağım diye bende nedenini merak ediyorum açıkçası

sen sakinles sonra sor esine yapmasak mi boyle diye ya da niye yaptin diye. cunku kafalarna gore cvp veriolar bazen bizim ruh halimizi dusunmeden. sonra uzulen aglayan biz oluyoruz. kendini de yipratma hic cnm bebeğini de dusun rahatsz olursun fln alimallah..

öyle değil ben evdeyim raporluyum 10 gün ben çağırdım hatta eve kadını zaten anahtarı ben verdim ona dışarı çıkmam gerekti diye o sende kalsın demiş
Bence kötü niyet yoktur. Acil birşey olur diye sende kalaın ya anne demiştir. Okadar detay düşündüğünü sanmıyorum eşinin... O yüzden sen de hiç sinirlenme.... Hem bir yakınızda evinizin yedek anahtarı da bulunması iyidir,bazen dalgınlıkla anahtar evde kalaviliyor,bişiy oluyor o zamanlarda iyi oluyor. Tabi sen eşini de ,k.v de daha iyi tanırsın.

Benimki de kocam bana yanaşınca sancı veriyor içerde elektroşok
Hayır bana niye veriyor yani canı yanan ben oluyorum burda. Yoksa babayı mı paylaşamıyo sıpa
Erkek çocukları annelerini kıskanırmış.. belki tesadüf bilmiyorum ama bizimki yabancı erkek sesi duyduğunda hiç tekmelemez.. tekmeliyorsa bile o an keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…