2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu takımdan almak isteyen birisi vardı hatırlamıyorum kimdi ama sakın almayın. Öyle bir boyası aktı ki sanırsın ki 5-6 kere giydirdim..

ben de bundan almıştım çok beğenerek.renkleri hep birbirine girmiş siyahı solmuş falan.artık evde falan giydircem kimse görmeyince napiim çok üzüldüm ama

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-19-21-09-55.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 86
ev büyük değil annesi duyabilir yada anlar bir şey dediğimi kadın ayda yılda bir geliyor huzursuz etmekte istemiyoırum
O zaman mesaj at haberim var anan gitsin göstercem gunünü de
Ben olsam ben dehoş karşılamazdım, ama biraz da şöyle düşünmek lazım. Siz kendi annenize evinizin anahtarını vermez misiniz? Bazen bencilce davranabiliyoruz biz gelinler
Hayir anneme de vermem ben. Hadi verdim eşime söylerim danışırım durduk yere gizli saklı neden veriyor?
Annişler düşünsenize şu anda içimizde etli butlu bebişler var :))
33 haftalık doğan bebişlermiş bunlar:) Baya baya bebek bunlar ya. Mıncırmak istiyorummmmm bebişimi artık :)
Ufakmış daha kız az daha mayalansın içerde

Cnm benim gecen sizladi disim.kendi dis dr um yapiyim dedi. Kadin dogumcumda yaptir dedi.esim ikna olmadi bikac dis hekimini aradi hastaneninkini de.. biz yapmayiz demisler.bikac gun beklesin belki gecer hamilelktendir belki de demisler.ertesi gun gecti.kadin dogumcuma sordum.boyle boyle yapmadilar disimi sen onay verdin dedim.dayanilcak gibiyse sabret dedi..

şuan annesi ben o oturuyoruz o yüzden nasıl desem bilemedim
Canım kayınvaliden varsa sakın bir şey deme çünkü kayınvaliden de madem anahtarı almamışta sana bunu niye sana gelip diyor çok saçma o sana oğlum bana öyle düştün o şekilde güveniyor demeye getirmiş valla ben senin yer de olsam hiç bu konuda sinirlenmemiş gb davranıp o gidince eşimle konuşurdum... Ki bende Zaman'ında aynı şeyi yaşadım fakat benim kayınvalidem anahtarı aldı üstelik kocam benim yanımda verdi doğrumu yaptığın dedim k.validem gidince evet doğru bu ev onun evi sayılır babamdan kaldı bu ev bana dolayısı annemin dedi hiç bir şey diyemedim öylece kaldım sonuçta tartışsamda olan olmuştu ne değiştirebilecektim ki bide kendini hamile hamile sinir edecektim k.validem anahtarı alıp gitmişti kendi evine bile

bu evin her kuruşu benim babasından kalsada benim ama bu asla böyle kalamaz. ben bu kadar sinirliyken o yan gelip gevşek gevşek muhabbet edemez bir yolunu bulacağım....

benim kızda aynısı aşağı tarafı bırkalıyor.myomlarımı mıncırıyo ittiriuor.çocuğum şimdiden sinir hastası oldu myomlar yüzünden

aynen diş hekimleri pek taraf değiller sanki, şahsen bende çekiniyorum antibiyotik almaya ama bebişe bişey olursa diye de korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…