- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.341
Kızlar bu takımdan almak isteyen birisi vardı hatırlamıyorum kimdi ama sakın almayın. Öyle bir boyası aktı ki sanırsın ki 5-6 kere giydirdim..
işte öyle yapmak istiyorum ama sinirdende kuduruyorumKuzum madem kadın ayda yılda bir geliyor, hizmetin de kusur etme. Kadının da boş yere canı sıkılmasın. Kayın validen gittikten sonra koy tavrını fazlasıyla.
Bende ne dusundum bilmiorum ama galiba 6 ay aldimBen 0-3ay aldım canımm zaten ocaktan mart-nisana kadar giyse yeter snra sıcak olur
birazdan çıldıracağım tel mesaj mı atsam
O zaman mesaj at haberim var anan gitsin göstercem gunünü deev büyük değil annesi duyabilir yada anlar bir şey dediğimi kadın ayda yılda bir geliyor huzursuz etmekte istemiyoırum
Hayir anneme de vermem ben. Hadi verdim eşime söylerim danışırım durduk yere gizli saklı neden veriyor?Ben olsam ben dehoş karşılamazdım, ama biraz da şöyle düşünmek lazım. Siz kendi annenize evinizin anahtarını vermez misiniz? Bazen bencilce davranabiliyoruz biz gelinler
Ufakmış daha kız az daha mayalansın içerdeAnnişler düşünsenize şu anda içimizde etli butlu bebişler var :))
33 haftalık doğan bebişlermiş bunlar:) Baya baya bebek bunlar ya. Mıncırmak istiyorummmmm bebişimi artık :)
Canım öpretmen miydin sen ?acaba ben nolur nolmaz diye 2 yıllık alsam sonra 6 ay dolunca dönsem :) mesela 6 aylık alınca sıkıntı çıktı diyelim onu uzatabiliyorum dimi, yoksa nolur nolmaz diye en baştan iki yıl mı alsam.
yorumu düzenledim tekrar okuyunca daha iyi anladım canım :))
Kiz abartma nolmus anahtari verdiyse.sende calisiyorsan evde kimse yokken napcak kadin diye vermistir.markete cikar falan..işte öyle yapmak istiyorum ama sinirdende kuduruyorum
Onlar yenidoganda giydiriliyor mu?Aldim bende ebebekten bayiliyorum cunku onlara ama hala bedende kararsizim sen kac ay aldin canm
Cnm benim gecen sizladi disim.kendi dis dr um yapiyim dedi. Kadin dogumcumda yaptir dedi.esim ikna olmadi bikac dis hekimini aradi hastaneninkini de.. biz yapmayiz demisler.bikac gun beklesin belki gecer hamilelktendir belki de demisler.ertesi gun gecti.kadin dogumcuma sordum.boyle boyle yapmadilar disimi sen onay verdin dedim.dayanilcak gibiyse sabret dedi..Kızlar merhaba bugün çok kötü uyandım, sağ üst çenemdeki azı dişim apse yapmış, hem yüzüm şiş hemde çok fena ağrıyor   dişçiye gittim ben bişey yapamam kadın doğumcu antibiyotik yazsın mutlaka yoksa bebeği etkiler dedi  Drma gittim o da bi tehlike olmadığına dair yazı Yazdı,dişçiye sevk etti.tekrar dişçiye gittim yine müdahele edemem dedi,başka bi dişçiye gittim o da aynını dedi ne yapabilirim sizce ölecem ağrıdan, var mı böyle şikayeti olan ya da duyan? 
Annişler düşünsenize şu anda içimizde etli butlu bebişler var :))
33 haftalık doğan bebişlermiş bunlar:) Baya baya bebek bunlar ya. Mıncırmak istiyorummmmm bebişimi artık :)
Canım kayınvaliden varsa sakın bir şey deme çünkü kayınvaliden de madem anahtarı almamışta sana bunu niye sana gelip diyor çok saçma o sana oğlum bana öyle düştün o şekilde güveniyor demeye getirmiş valla ben senin yer de olsam hiç bu konuda sinirlenmemiş gb davranıp o gidince eşimle konuşurdum... Ki bende Zaman'ında aynı şeyi yaşadım fakat benim kayınvalidem anahtarı aldı üstelik kocam benim yanımda verdi doğrumu yaptığın dedim k.validem gidince evet doğru bu ev onun evi sayılır babamdan kaldı bu ev bana dolayısı annemin dedi hiç bir şey diyemedim öylece kaldım sonuçta tartışsamda olan olmuştu ne değiştirebilecektim ki bide kendini hamile hamile sinir edecektim k.validem anahtarı alıp gitmişti kendi evine bileşuan annesi ben o oturuyoruz o yüzden nasıl desem bilemedim
bu evin her kuruşu benim babasından kalsada benim ama bu asla böyle kalamaz. ben bu kadar sinirliyken o yan gelip gevşek gevşek muhabbet edemez bir yolunu bulacağım....Canım kayınvaliden varsa sakın bir şey deme çünkü kayınvaliden de madem anahtarı almamışta sana bunu niye sana gelip diyor çok saçma o sana oğlum bana öyle düştün o şekilde güveniyor demeye getirmiş valla ben senin yer de olsam hiç bu konuda sinirlenmemiş gb davranıp o gidince eşimle konuşurdum... Ki bende Zaman'ında aynı şeyi yaşadım fakat benim kayınvalidem anahtarı aldı üstelik kocam benim yanımda verdi doğrumu yaptığın dedim k.validem gidince evet doğru bu ev onun evi sayılır babamdan kaldı bu ev bana dolayısı annemin dedi hiç bir şey diyemedim öylece kaldım sonuçta tartışsamda olan olmuştu ne değiştirebilecektim ki bide kendini hamile hamile sinir edecektim k.validem anahtarı alıp gitmişti kendi evine bile
benim kızda aynısı aşağı tarafı bırkalıyor.myomlarımı mıncırıyo ittiriuor.çocuğum şimdiden sinir hastası oldu myomlar yüzündenBiz de oynuyoz şimdi oğluşumla dönüp duruyo annesinin fıtığını tekmeliyo
Ben korkuyorum bu çocuk nerde tehlikeli bi şey var orayı kurcalıyo rahim kanalımi da çok kurcalıyo
Doğunca üff olan her şeyi kurcalar
Amaaaan sağlıklı olsun da napalım anayız koşturcaz peş sıra
öyle değil ben evdeyim raporluyum 10 gün ben çağırdım hatta eve kadını zaten anahtarı ben verdim ona dışarı çıkmam gerekti diye o sende kalsın demişKiz abartma nolmus anahtari verdiyse.sende calisiyorsan evde kimse yokken napcak kadin diye vermistir.markete cikar falan..
Bana nutella demeyin uleeeennnnn biraz evvel kafamı kavanozdan zor kaldırdım ve şu an çok pişmanım@ametist80 nerde gız nutellaya gömüldüydü en son
ben vermem annemede anahtar birde izin alırım böyle böyle veriyim mi diye gel gelelim daha önce bu konuda kavga ettikBen olsam ben dehoş karşılamazdım, ama biraz da şöyle düşünmek lazım. Siz kendi annenize evinizin anahtarını vermez misiniz? Bazen bencilce davranabiliyoruz biz gelinler
aynen diş hekimleri pek taraf değiller sanki, şahsen bende çekiniyorum antibiyotik almaya ama bebişe bişey olursa diye de korkuyorumCnm benim gecen sizladi disim.kendi dis dr um yapiyim dedi. Kadin dogumcumda yaptir dedi.esim ikna olmadi bikac dis hekimini aradi hastaneninkini de.. biz yapmayiz demisler.bikac gun beklesin belki gecer hamilelktendir belki de demisler.ertesi gun gecti.kadin dogumcuma sordum.boyle boyle yapmadilar disimi sen onay verdin dedim.dayanilcak gibiyse sabret dedi..
demek lazım aslında :)) gebertçem seni diyimO zaman mesaj at haberim var anan gitsin göstercem gunünü de
Hayir anneme de vermem ben. Hadi verdim eşime söylerim danışırım durduk yere gizli saklı neden veriyor?
Ufakmış daha kız az daha mayalansın içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?