- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.401
Sen nerdesin ya merak ettik seniKızlar akıntılarınız nasıl ya benim ki beyaz kremsi kokusuz geliyor sizinkiler nasıl günde 4 kere falan geliyor bu şekilde
cnm raporluydum yattım evde netimde yok sizlere haber veremedimSen nerdesin ya merak ettik seni
ben intihar ederdimCanım benim kendini benim yerime koysana. Kendi işimi yapıyorum 2 mühendis çalıştırıom onların maaşları sigortaları yemekleri. İş alıp koşturmazsam masrafları Nasıl karşılıcam. Özel sektördeyim iş almadığım an ofisi kapatmak zorundayım. Göbeğim çok olmadığı için müşteriler bilmio hamile olduğumu. İşlerim kışın yavaşlıo. Kredi çektim 5 yıllık onu kapatmam lazım ki nefes alıp bebişimi büyüteyim. 2 köpeğim var özel mama yiyolar :) babama harçlık yolluyorum oda benim elime bakıo. Ltd ştim var zaten devlet paramın yarısına ortak. Ofis kira doğalgaz elektrik faturası derken aylık 10.000 tl giderim var zaten. İş alıyorum bitirince ödemeleri anca alıyorum. Şimdi söle bana sen benim yerimde olsan naparsın ciddi cvp ver ama
Ben çok merak ettim ya doktora gidiom dedin gidiş o gidiş. Ne dedi doktorcnm raporluydum yattım evde netimde yok sizlere haber veremedim
ewvet benimde öyle bazen ıslaklığını hissediyorum çok geldiğindeAaa ne gune ertelenmis ki bakim bari
Benmkide ole canim bazen az bzen cok gelio
Offfffff offffffffCanım benim kendini benim yerime koysana. Kendi işimi yapıyorum 2 mühendis çalıştırıom onların maaşları sigortaları yemekleri. İş alıp koşturmazsam masrafları Nasıl karşılıcam. Özel sektördeyim iş almadığım an ofisi kapatmak zorundayım. Göbeğim çok olmadığı için müşteriler bilmio hamile olduğumu. İşlerim kışın yavaşlıo. Kredi çektim 5 yıllık onu kapatmam lazım ki nefes alıp bebişimi büyüteyim. 2 köpeğim var özel mama yiyolar :) babama harçlık yolluyorum oda benim elime bakıo. Ltd ştim var zaten devlet paramın yarısına ortak. Ofis kira doğalgaz elektrik faturası derken aylık 10.000 tl giderim var zaten. İş alıyorum bitirince ödemeleri anca alıyorum. Şimdi söle bana sen benim yerimde olsan naparsın ciddi cvp ver ama
doktor ilişki mi oldu dedi hayır dedim.. açıklık yok sancı yok .. kendini yorma dikkat et dedi.. bi daha olursa tekrar gel dedi. bi dahada olmadı çok şükür..Ben çok merak ettim ya doktora gidiom dedin gidiş o gidiş. Ne dedi doktor
Sabahları günaydın derdim bugün yoğunluktan günaydın bile diyemedim size . Nutella kavanozunun içine girdim
Aman Can'ım benim nerde hareket orda bereketdoktor ilişki mi oldu dedi hayır dedim.. açıklık yok sancı yok .. kendini yorma dikkat et dedi.. bi daha olursa tekrar gel dedi. bi dahada olmadı çok şükür..bebekte de bi sıkıntı yok..ama çok hareketli bazen niye bu kadar hareketli diye korkuyorum
Yok kız yok olduğu falan yok. Öğün atlıyorum sanıyorum ondan düşüyo arada :)Eeee noldu şekerin birden yokmu oldu fundamental:)
Sen napıyosun elanın anasııııııEeee noldu şekerin birden yokmu oldu fundamental:)
Canım benim kendini benim yerime koysana. Kendi işimi yapıyorum 2 mühendis çalıştırıom onların maaşları sigortaları yemekleri. İş alıp koşturmazsam masrafları Nasıl karşılıcam. Özel sektördeyim iş almadığım an ofisi kapatmak zorundayım. Göbeğim çok olmadığı için müşteriler bilmio hamile olduğumu. İşlerim kışın yavaşlıo. Kredi çektim 5 yıllık onu kapatmam lazım ki nefes alıp bebişimi büyüteyim. 2 köpeğim var özel mama yiyolar :) babama harçlık yolluyorum oda benim elime bakıo. Ltd ştim var zaten devlet paramın yarısına ortak. Ofis kira doğalgaz elektrik faturası derken aylık 10.000 tl giderim var zaten. İş alıyorum bitirince ödemeleri anca alıyorum. Şimdi söle bana sen benim yerimde olsan naparsın ciddi cvp ver ama
Sen napıyosun elanın anasıııııı
Yok kız yok olduğu falan yok. Öğün atlıyorum sanıyorum ondan düşüyo arada :)
Canım benim kendini benim yerime koysana. Kendi işimi yapıyorum 2 mühendis çalıştırıom onların maaşları sigortaları yemekleri. İş alıp koşturmazsam masrafları Nasıl karşılıcam. Özel sektördeyim iş almadığım an ofisi kapatmak zorundayım. Göbeğim çok olmadığı için müşteriler bilmio hamile olduğumu. İşlerim kışın yavaşlıo. Kredi çektim 5 yıllık onu kapatmam lazım ki nefes alıp bebişimi büyüteyim. 2 köpeğim var özel mama yiyolar :) babama harçlık yolluyorum oda benim elime bakıo. Ltd ştim var zaten devlet paramın yarısına ortak. Ofis kira doğalgaz elektrik faturası derken aylık 10.000 tl giderim var zaten. İş alıyorum bitirince ödemeleri anca alıyorum. Şimdi söle bana sen benim yerimde olsan naparsın ciddi cvp ver ama
O BENDEDE VAR normal .. kasılma değildir.Arkadaslar asagi yukari ayni haftalardayiz..bebegimin tekmesi falandegilde boyle hareket etmeye donmeye calisiyomus gibi hareketlerini hissediyorum sert bi sekilde yan yatiyorum sanki rahatsiz oluyo karnimin bi tarafindan cikicakmis gibi sanki yoksa kasilma boyle biseyde ben mi anlamiyorum
Darlanma kuzummm bu tempoya alıştığım için evde duramıyorum ben böle çok mutluyum :)Allahima darlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?