2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen insan mısın
Kocan napıyo?
Bebek doğunca napcan?
Hiç mi dinlenemeyeceksin? ben olsam ağlardım herhalde canım benim

Sen insan mısın
Kocan napıyo?
Bebek doğunca napcan?
Hiç mi dinlenemeyeceksin? ben olsam ağlardım herhalde canım benim
Olurmu kuzu kocamda çalışıyo aynı sektördeyiz o mermer satıyo yurtdışına ben hizmet satıyorum. Mutluyum ben 6 ayım kaldı 15 gün daha çalışıp evde oturucam bende. Bugün marketten bişiler aldım torbaya oturarak koydum ve kalkamadım yerimden. Bebişler büyüdü iyice ya.

Kızlarrrrrrrrrrr aranızda öğretmen olup 37. Haftaya kadar çalışmak isteyen var mı?
Dayanabiliyor musunuz ? Sürekli ayaktayim sınıflar 35 kişi çok sinirleniyorum bebişim etkilenir mi ?
Bu hafta artık yoruldugumu hissediyorum
Öte yandan 37 haftaya kadar calismazsam bebiş 2 aylikken çalışmak daha zor gelecek
Sizler de durum nasıl ?

Dogru diyosunda canim bütüngün bankada canim cikiyo.aksama pilim bitiyor artik
Ay banka işi çok zor ya bi milyon insanın derdi biter mi? Ben daralıyorum bankalarda. Gişeler ne kalabalık oluyo. Biz 5.30 da bankalar kapanıyor biliyoruz ama o gün benim kobici 7 de aradı gel kredin hazır imzala diye. Dedim napıon bu saatte orda E anca çıkıyoruz diyo. Allah kolaylık versin. En nefret ettiğim şey özellikle para saymaktır

temmelli vermiş öyle dedi kadın
Ben de okudum okudum be düşününce orada kaldığı süre zarfında kalsın demek istedi diye düşündüm. Sanki kayınvaliden de gözümde iyi bi kadın gibi canlandı ama sanki birileri bişeyleri yanlış ifade edip diğerleri de yanlış anlamış gibi. Çok takılmamaya çalış şimdilik. Kv gidince tartışarak diil de annen böyle böyle dedi doğrumu neden gibi bi konuşursun istersen ama bence de şimdi hiç ne surat as ne bişi de

Ben ilk çocuğumda hatayı yaptım. Dayanılacak gibi değil. Bu defa 32. HAFTADA ayrılıcam.

Ayyyy rabbim yardım etsin sanaaaaa okurken yoruldum vallahiiiiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…