- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.421
Yatma kız hareket et biraz yürüyüş çok iyi geliyomuş bebişlereNapim yavrukuş ,karpuz gibi yatiyorum
Amin canım hepimizin bebişi önce sağlıcakla gelsinde gerisi herşey olur giderallah yardimcin olsun insallah canim. bebisinin de yuzune baksin daha rahat para kazan..
Sen insan mısınCanım benim kendini benim yerime koysana. Kendi işimi yapıyorum 2 mühendis çalıştırıom onların maaşları sigortaları yemekleri. İş alıp koşturmazsam masrafları Nasıl karşılıcam. Özel sektördeyim iş almadığım an ofisi kapatmak zorundayım. Göbeğim çok olmadığı için müşteriler bilmio hamile olduğumu. İşlerim kışın yavaşlıo. Kredi çektim 5 yıllık onu kapatmam lazım ki nefes alıp bebişimi büyüteyim. 2 köpeğim var özel mama yiyolar :) babama harçlık yolluyorum oda benim elime bakıo. Ltd ştim var zaten devlet paramın yarısına ortak. Ofis kira doğalgaz elektrik faturası derken aylık 10.000 tl giderim var zaten. İş alıyorum bitirince ödemeleri anca alıyorum. Şimdi söle bana sen benim yerimde olsan naparsın ciddi cvp ver ama
Yatma kız hareket et biraz yürüyüş çok iyi geliyomuş bebişlere
Olurmu kuzu kocamda çalışıyo aynı sektördeyiz o mermer satıyo yurtdışına ben hizmet satıyorum. Mutluyum ben 6 ayım kaldı 15 gün daha çalışıp evde oturucam bende. Bugün marketten bişiler aldım torbaya oturarak koydum ve kalkamadım yerimden. Bebişler büyüdü iyice ya.Sen insan mısın
Kocan napıyo?
Bebek doğunca napcan?
Hiç mi dinlenemeyeceksin? ben olsam ağlardım herhaldecanım benim
Darlanma kuzummm bu tempoya alıştığım için evde duramıyorum ben böle çok mutluyum :)
Ay banka işi çok zor ya bi milyon insanın derdi biter mi? Ben daralıyorum bankalarda. Gişeler ne kalabalık oluyo. Biz 5.30 da bankalar kapanıyor biliyoruz ama o gün benim kobici 7 de aradı gel kredin hazır imzala diye. Dedim napıon bu saatte orda E anca çıkıyoruz diyo. Allah kolaylık versin. En nefret ettiğim şey özellikle para saymaktırDogru diyosunda canim bütüngün bankada canim cikiyo.aksama pilim bitiyor artik
Alla alla tekmeledimi acaba kızGöğüs kemigimde yanma var agriyoda
Kızlar akıntılarınız nasıl ya benim ki beyaz kremsi kokusuz geliyor sizinkiler nasıl günde 4 kere falan geliyor bu şekilde
Reflü diye düşünüyorum ama bilemedim gaviskon içtim azcık geçti ama tam değilAlla alla tekmeledimi acaba kız
Ben de okudum okudum be düşününce orada kaldığı süre zarfında kalsın demek istedi diye düşündüm. Sanki kayınvaliden de gözümde iyi bi kadın gibi canlandı ama sanki birileri bişeyleri yanlış ifade edip diğerleri de yanlış anlamış gibi. Çok takılmamaya çalış şimdilik. Kv gidince tartışarak diil de annen böyle böyle dedi doğrumu neden gibi bi konuşursun istersen ama bence de şimdi hiç ne surat as ne bişi detemmelli vermiş öyle dedi kadın
Ben ilk çocuğumda hatayı yaptım. Dayanılacak gibi değil. Bu defa 32. HAFTADA ayrılıcam.Kızlarrrrrrrrrrr aranızda öğretmen olup 37. Haftaya kadar çalışmak isteyen var mı?
Dayanabiliyor musunuz ? Sürekli ayaktayim sınıflar 35 kişi çok sinirleniyorum bebişim etkilenir mi ?
Bu hafta artık yoruldugumu hissediyorum
Öte yandan 37 haftaya kadar calismazsam bebiş 2 aylikken çalışmak daha zor gelecek
Sizler de durum nasıl ?
Ağrı diyosun ama yanma olsa tamamda. Du bakalım geçcek miReflü diye düşünüyorum ama bilemedim gaviskon içtim azcık geçti ama tam değil
Canım benim kendini benim yerime koysana. Kendi işimi yapıyorum 2 mühendis çalıştırıom onların maaşları sigortaları yemekleri. İş alıp koşturmazsam masrafları Nasıl karşılıcam. Özel sektördeyim iş almadığım an ofisi kapatmak zorundayım. Göbeğim çok olmadığı için müşteriler bilmio hamile olduğumu. İşlerim kışın yavaşlıo. Kredi çektim 5 yıllık onu kapatmam lazım ki nefes alıp bebişimi büyüteyim. 2 köpeğim var özel mama yiyolar :) babama harçlık yolluyorum oda benim elime bakıo. Ltd ştim var zaten devlet paramın yarısına ortak. Ofis kira doğalgaz elektrik faturası derken aylık 10.000 tl giderim var zaten. İş alıyorum bitirince ödemeleri anca alıyorum. Şimdi söle bana sen benim yerimde olsan naparsın ciddi cvp ver ama
Neden hata yaptığını düşündün ?Ben ilk çocuğumda hatayı yaptım. Dayanılacak gibi değil. Bu defa 32. HAFTADA ayrılıcam.
Çok zordu benim için. 32 den sonra daha da ağırlaşıyorsun ve daha çpk yoruluyorsun. Dinlenemeden sezeryana alındım. O da ayrı bir dert oldu.Neden hata yaptığını düşündün ?
Rapor alabilecekmisin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?