2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimkiler dötümün dibinde hiç gelmeseler çok memnun olacam aslında canım 37 ye kadar çalışabilirsin.. yasal olarak yasak.. 37 da gelsinler temizlik falan yaptırırsın bence

Canım benim kayınvalidemin huyu suyu maşallah iyi 33 haftalığım şuan 35 haftalıkken gelecek 37-38 gibi bebek sezeryanla doğacak öncesinde çağırdım bilerek iyi dinlenmek istiyorum son haftalarda.

Canım benim kayınvalidemin huyu suyu maşallah iyi 33 haftalığım şuan 35 haftalıkken gelecek 37-38 gibi bebek sezeryanla doğacak öncesinde çağırdım bilerek iyi dinlenmek istiyorum son haftalarda.
ayy bende dınlenmek ıstıyorum görmcem de gelıcek 18 ı gıbı ama cocukla daha ıı mıı olur yoksa dahamı cok yorulurum bılmıyorum. onlar gelıcne oturamıyorum ben ne kadar otur deselerde ama bı yandan ıstıyorumda bana cok destek oluo manevı olarak artık basa gelen cekılecek

Kızlar ya sağlıklı olsunlar da bu ogluşm niye yüzünü göstermiyo bize bikac saniye görebildim yanakları tombik kurban olurum nasıl duygulandım. Sabredecez dogduğunda görürüm inşallah sağlıkla. Ama keşke elimde bi ultrason fotosu olsaydı. Ayrıntılıda bile bi defa gösterdi daha küçüktü o zaman. Başka doktora da gittim onda da göremedik.
Onca acı çektiriyor da gül cemalini de gösterse ya sıpa
Pipisini de 5.ay zorla göstermişti.

ay yok kız ne 2. ismi olmaz asla olmazz dedelik bişe yapmamış ta isim sözkonusu olunca mı dede oluyolar

kız olsaydı anamın ismini koyalım derdi bu seferde

Allah korumuş onlara Cevdet nah cevdet
Yapsın dedelik.... Mesela ihtiyaçlarını karşılasın.... Doğum hediyesini bankaya yatırsın.... İsmi konulunca mı dedelik oluyormuş... Bence sadece egolarını tatmin ediyorlar. Eşini sakın yalnız kimlik çıkartmaya gönderme.... Koymadık deyip...bi kimlik gelir ki cevdet bebek karşında iki isime ikna etmeye çalış. Atıyorum melih cvdet olsun. Sen melih dersin. Zaren bi tk dedesi cevdet der.

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Aynı gerizekalılığı banada kuaförde demişlerdi. Bende ebemisiniz diye sordum.kadın bozulmuştu. Eskiden myleydi falan dedi. Bende teknoloji gelişti dedim...ama dua etsin saçına yapışmadım. Bi b...k..a yaramazlar işleri güçleri ona buna laf yorum yapmak. 28 geçtikten sonra risk yok.bebişler yaşar.

Canım mobilyalar iki üç su silinmedikçe bir haftada havalansa kokuyor gene. Önce silip arındırmak lazım boyadan sonra havalandırıp. Bir kez daha silince toz yüzünden gidiyor hiç koku kalmıyor.

ben düşük tehlikem varken kanamalı hamilelik geçirmeme rağmen kimse bana sen çalışma biz destek çıkarız demediyse (değil ki bebek için bankaya para yatırmak) onlara da 2. isim olsa dahi o duyguyu yaşatmam asla....

Benim eşim de bi süpriz yapıp baska isim yazdirabilirim dedi bi kez. Nasilsa ben cıkarcam sen yatiyo olacan dedi. Sana dava açarım dedim. Kalakaldı. Yaparım biliyor.

Doğumda da yanında k.v mi olucak. Yoksa biraz duracak sonra sen annenlemi yola devam edeceksin. Öyle olacaksa biraz erken gelir evini derler toplar. Derin temizliğini yapar.

Mecbur biraraya gelecek ikisinde torunu. Tek başlarınayken rahatsan. Doğumda ilk hafta beraber dururlar sonra birer hafta birer hafta paylaştırırsın canım. Zaten öğrenmiş olursun herşeyi.

Ay bu erkekleri anlamak çok zor durduk yere olay yaratıyorlar.... Sana çocuk veriyorum daha ne istiyorsun.... Buldun bunuyorsun....be adam yani

kaynanamda kız olsun dıe namazlarında dua edıodu kendı adını koydurmak ıcın. gzklı ne hayrını gorduysem 8. aydayım 8 kere gelmemıstır. halagelcem demıomu krıze gırıyorum. ben kayınbabamn adını koyucam ama ruyamda gordugum ıcın olucak ta 2 ısım olacagı ıcın ya ıkısını bır soylıcem yada tek. cok sukurkı kayınbabam cok ıyıdır. kızı gbı sever bagrına basar gelır sacımı oksar.. tekrar tekrar sorar kızım bı sıkıntın varmı bak ben yasadıgım surece sen hıcbısıyı dusunme der. öbürü hemen fırlar dondan cıkan gibi bız ne zaman yasıcaz benı nezaman yasatcaksın hamıleyken benle bukadar ılgılenmedın der... zaten onun derdı o.. esımde bana cok ılgılı 2 de bır dua et oglum senı anlıo kızımınkı öküzdü agrısı olurdu e noluo derdı öküz der durur. bende en sonunda dedım allah razı olsn oglundan ben onun hakkını odeyemem ama oda benmkını odeyemez. bız cok sıkıntı cektık sızın haberınz olmadı dedım. e ne sıkıntı cektın kı sen dıo sana yansımak zorunda deıl kendıme kalsın cektıgım sıkıntılar. en basıtı kızın sana 1.5 saat uzaaklıkta dıe dert yanıosun ben ulke dısına cıktım burdan pay bıc dedım.. oda bana evlenmeseydın dedı. ozaman sende kızını vermeseydın dedım. bıdaha kapadı cenesını.. o karı benı cekemıo. ama ıyı oldugunda da oyle bı ıyıkı anlatamam o konuda da hakkını yıyemem. ama hamılelıgımde fesatlandı öyle hıssedıyorum. yada benım gozum acıldı..

Benim eşim de bi süpriz yapıp baska isim yazdirabilirim dedi bi kez. Nasilsa ben cıkarcam sen yatiyo olacan dedi. Sana dava açarım dedim. Kalakaldı. Yaparım biliyor.
Nasıl yapıcakmış ki kapı süsleri, bebek şekerler, herşey hazır olacak.... İnsanın içine kurt düşüyor

Mecbur biraraya gelecek ikisinde torunu. Tek başlarınayken rahatsan. Doğumda ilk hafta beraber dururlar sonra birer hafta birer hafta paylaştırırsın canım. Zaten öğrenmiş olursun herşeyi.
bende öyle düşünüyorum canım. doğumda gelıcekler bıde beklemek ıcın olurlarmı bılmıyorum görümcem olucakta e annemde olucak bılmem kv olurmu. kayınbabamı yalnz bırakmamak ıcın belkı olmaz. artık 3 4 hafta sıkıcam dısımı. zaten ay sonu gorumce ıster ıstemez gıdıcek kv de de gıder eger ben ıı olursam anneme sende gıdersın dedım. esım babalık ıznını ve yıllık ıznını kullanıcak toplam 40 gun o yeter bana fazla ınsana grek yok. bide alışmısım yalnızlıga ınan kımseyı ıstemıyorum

Ay simdi dogurunca kv gelecek, iyi niyetle bile bisey soylese de, batacak, batinca hir cikartirmiyim acaba, bugune kadar hic cikarmadimda iyyy herseyi ben biliyorum diye evde dolanmasi bile geriyo suan... Lohusayken dusunemiyorum... Kendi annem varken bile kalayim bende dermi acaba

Amin canim.
Evet ya sururyormus biraz koku olayı. Ama ilk gune gore azaldi baya yin de.
Evet canim araştırıyorum bende yeni doktoru. Antalya'daýım ben

Kızlar ya sinirden elim ayağım titriyor yeminle yüreğim sıkışıyor artık.
Eşimin okulu anasına yakın. Her akşam oraya uğruyor abartısız her akşam. Yarim saat de olsa. Önce takmıyodum ama artık zoruma gidiyor ben yemek yapıyorum ekmek alacak bazen bi saatten fazla aç aç onu bekliyorum. Arada yiyip geliyor hatta. Şimdi yine mesaj attı aksam annemlerw ugrayacam yemeğe bekleme diye. Dün de ugradın hayirdır dedim. Boya yapiyolar gel kontrol et dedi annem diyo.
Evw bi dolap yaptıracak kac aydır ertwliyor bi ayna taktiracak bir aydır duruyor. Dedim kendi evinin işlerini bırak her aksam annene git. Yeter artik gelme eve oraya yerles. Haklisin diyor. Cildiriyorum bu lafına da ya. Kayjnbabam da her gittiğinde burda kal yemeğe otur falan diyor sonra gidersin eve. Hic mi düşunmez her gun geliyo karisi evde hamile yemek zamani bisey lazimdir belki. Delirdim ya. Biktim. Off

yavrum sakin ol. yaşlı diyordun ya kv için belki ondan ugruodur. yakın deılmı sende gıt oraya yemekle ugrasma ye orda oturun 1 saat kalkın gelin olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…