2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yavrum sakin ol. yaşlı diyordun ya kv için belki ondan ugruodur. yakın deılmı sende gıt oraya yemekle ugrasma ye orda oturun 1 saat kalkın gelin olmazmi
Bize yakin degil. Yaşlı tamam haftada bir iki hastaneye götürüyodu. Ama simdi boş yere gidjyor keyfi. Haftanin 6 gunü gorüyor ya. Ne demek ev boyaniyo gel basinda dur. Sen önce kendi evinin işlerini hallet ya. Onlardan eve firsati kalmiyor ya. Kaynimin evi kendi baksin. Iki kaynim da komsusu. Evdeler baksinlar yan taraf. Bu miye gisiyor her .oka.

esın aılesıne karsı cok sessız kalıo sanırım ses cıkaramıo böle oluncada sız kotu oluosunuz bizimde ilk yıl böyle oluodu..

Doktordn geldik şimdi, her sey yolunda çok şükür.
Ağrı için dedi ki, minyon ve ince yapilisin, bebek sigmaya çalışıyor o yüzden normal dedi. Magnezyumu ikiye cikarabilirsin dedi cok siddetli olursa.

3 hafta sonra nstye gireceksin artik dedi.

Normal dogum mu düşünüyosun dedi, evet diyince yandik dedi :) Minyon oldugum icin bebekte iri olursa yirtilma çok olurmus. Ama bebek te simdilik minyon dedi.
Cok iri bir bebek bekleme dedi, sadece kafasi haftasiyla uyumlu cikti, bucudu daha zayif. Koca kafali bir bebiş olacak sanirim
Bende zaten 2 gun gec dogdugum halde 2.800, 47 cm doğmuşum, oğlum da bana çekmiş

esın aılesıne karsı cok sessız kalıo sanırım ses cıkaramıo böle oluncada sız kotu oluosunuz bizimde ilk yıl böyle oluodu..
.okunu cikariyor ya. Yazin tatilde diye sabah babasiyla hayvanlara oglen atolyeye aksam babasiyle anasiyla akraba gezmelerine. Arada bos zamanlarda ozel soförluk yapiyodu eltileeimi cocuklarini hastanelere gezmelere carsilara goturuyodu. Biktim hepsinden biktim.
yapma ama bebegi dusun
düsunemiyorum artık hic bir sey

aaaayyy ne minnoşsunnn dr bana da sordu normal doğum yapabilir misin diye eveeett dedim.ama sonra iri bebek diyince vazgeçtim dedim

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa??
Banada karşı komşumuzun annesi dedi karnın aşağı inmiş diye. nekadar zamanın var doğurdun doğurcan gibi duruyon diyo bide hey allahım. allahtan onlara gitmeden önce aynı gün randevum vardı doktor herşey normal başaşağı dönmüş dedi kafasıdır o kafası diyorum bende sürekli Herşeyi takarsak ohoooo

maşallah canım. saglıklı olsunda cok kılolu olmasına gerek yok.. minyon ınsanlar daha rahat dogum yaparmış dıe duydum bende

bizde bir kere gördük tekrar gelin dedi dr görmek isterseniz bu gidişimizde de sakladı çünkü

ya kuaföre gittim kadınlar moralimi bozdu ya göbeğin aşağı düşmüş bebek gelebilir git yat 8. ayda doğurursan yaşamaz. 7 aylıkken yaşıyoda 8. ayda doğunca niye yaşamıyo ne diyo bunlar yaaaaa?? ametiste bunu demişlerde ona cevap verdim
eşin sessiz anladıgım kadaryla saygısızlık etmesın dıe de ses cıkarmıo ama senı ezıp üzüyor bence sakin ol aksam al karsına konus yada guzelce msj at
aaaayyy ne minnoşsunnn dr bana da sordu normal doğum yapabilir misin diye eveeett dedim.ama sonra iri bebek diyince vazgeçtim dedim
ya benımkı nıe bısı demedi. ben sordum doğum olarak ne dıosunuz ben epıdural normal dusunuorm dıe oda en guzelı normal epıduralıde tavsıye edıyoruz dedı aklım karıstı sımdı

erken diye aklına gelmemiştir cnm

Anlamaz. Ailesi sozkonusuysa. Hele annesi babası. Eve gelme dedim. Elimde olsa ben cekip gidecem dedim.

Utangaçmi olacak ne.yada yuz gorumluguumu istiyor.benimkilerde duzgun poz vermiyor.en son gittigimde sadece ellerininn resmini aldik

ay onlar çok bilir.eskiden öyle bişi vardı da halk arasında çürüttüler 8 aylık muhabbeti. artık bebekleri yaşatmak daha kolay

erken diye aklına gelmemiştir cnm
tmm ozaman :) zaten kansızlıgım var dıe de hangı dogum bana uygun olur dıe sorucaktm soramadm artık 3 unde sorarım
Utangaçmi olacak ne.yada yuz gorumluguumu istiyor.benimkilerde duzgun poz vermiyor.en son gittigimde sadece ellerininn resmini aldik
artık buyuduler ya resım karesıne sıgmıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…