2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen, sadece insan ilk basta takiyor biraz acaba yetersix mi besleniyor falan diye.
bende hep oyle dusunuodum ama bu ay asallah ılk defa ılerı cıktı. bıde bızımkı 2 hafta gec dollenmeydı hep gerıden gelıodu son 2 aydır yakalamıstı bu ayda gecmıs sevınıo ınsan ole olunca ama saglıklı olmaları hereyden onemlı
ay onlar çok bilir.eskiden öyle bişi vardı da halk arasında çürüttüler 8 aylık muhabbeti. artık bebekleri yaşatmak daha kolay
kesınlıkle.. artık ıgneler vs hersey var yeter ki ALLAH yasıcak desın

Canım işine karışmak istemem ama yanımda çalışan babalardan ve lohusalık yaşayan babalardan bildiğim kadarıyla eşin ilk etapta sadece babalık iznini kullansın... Yıllık izninizi sonraya saklayın. Sonra 20 30 gün sonra millet gidince ...çekirdek aile çok daha mutlu olabilirsiniz... Erkekler çok geriliyorlar.... Kalabalık olunca.... Çocuguna da istediği gibi ilgi gösteremiycek,bunalıcak.... Beklemek için bir kişi yanında dursun yeter maaşle beklemeye gerek yok. Doğumunda haber verilir gelirler.... İlk gece eşinle kal hastanede ben anlaşmayı şimdiden yaptımeşim duracak yanımda çekirdek aile olarak işk gecemiz beraber olsun. sonra annem kayınvaldem kayınpeder kızkardeşim hepbereber oluruz. Kayınpeder max 3. Günü gider kayınvaldem bir hafta duracak . Ida sonra dönecek mevlüt okunduğunda gene gelirim dedi. Annem duracak yanımda. Kız kardeşim kafasına göre takılır. İlk bir iki kalır sonra arada gene uğrar. Ama eşim üç 4 günde işe gidecek. Ben git dedim. Gitsin daha iyi çünkü biraz kişi sayımız artınca devreleri karışıyor onun

bencede sezeryancı o dr okuyunca o geldı aklıma.. bende bı resım var neresı oldugnu cozemedık acıkcası
ben 4 kg olmasından korkuyorum normal doğum açısından dediğimde bişey olmaz ya nolcak dedi 2.800 olsa hayatta sezeryan yapmaz.bacağıni bile seviyorum bakıp onu ısırdığımı düşünüyorum

Anlamaz. Ailesi sozkonusuysa. Hele annesi babası. Eve gelme dedim. Elimde olsa ben cekip gidecem dedim.
Senin şu aile konusu açılınca bana daral geliyo kendi eşimi görüyorum sanki. Biz iki aileden de ayrı şehirde yaşıyoruz benimki de geçen diyoki kardeşim okulu bitirsin ona burda iş bulcam annemleri de buraya getircem bi arsa alcam ev yapcam yaşayıp gidelim hep birlikte! Kalp atışlarım hızlandı resmen sinirden ama bişey demedim inşallah öyle bişey olmaz diye dua ediyorum şuan için.

tmm ozaman :) zaten kansızlıgım var dıe de hangı dogum bana uygun olur dıe sorucaktm soramadm artık 3 unde sorarım

artık buyuduler ya resım karesıne sıgmıolar
Ayy yerim hepsini bennn.buyusunlerde sigmasinlar artik.eninde sonunda gorecezde kendilerine hatira kalsin diye istiyorum canim

aa hıc oyle dusunmemıstım bende eşime diyim ılk gece kal sen dıye ama annemide onlarla evde yalnız bırakmak ıstemem :) bı bu konuyu ıyıce dusuneyım ben olmadı 10 gün alır sonra gıder calısır bıdaha 10 gun alır... kv gorumcede benm tas catlasın 1 hafta kalır snra donerler.. kardesmn yıllık ıznınden 3 gn kalms 1 gun mevlut ıcın kullanıcam demıstı oda 2 gun kalır. abım babam gelın gelıp donerler sanırım evım zaten kucuk oyle herkese yetecek yerım yok. sıkıştırsam yeterde ugrasamam zaten lohusa olucam her yerden bı ses coluk cocuk... bıde bızım gelın yegene cok bagrır bagrarak konusur ses tonunu ayarlayamaz onu hıc ıstemıyorum 2 cocuk olunca kavga cıkar bıde bızımkı ayyy yazzarken bıle darlandım en iisi annem kalsın bana o yeter

Ayy yerim hepsini bennn.buyusunlerde sigmasinlar artik.eninde sonunda gorecezde kendilerine hatira kalsin diye istiyorum canim
bende canm. gecen esım vıdeo cekmıstı bunda cekmedı keske cekseydın dedım göz açıp kapadı su yuttu minik cenesıyle onları hayal de unuturuz allah ızın verırse gercegınde gorucez ama o hallerıde olsn ıstıyor ınsan

Felakeeeeeetttttttt

Canım mobilyalar iki üç su silinmedikçe bir haftadalansa kokuyor gene. Önce silip arındırmak lazım boyadan sonra havalandırıp. Bir kez daha silince toz yüzünden gidiyor hiç koku kalmıyor.
Sagol canim bizde geldigi gun sildik tekrar silicem bende sivi arap sabunuyla siliyorum sildikce gidecek demek kokusu

ben 4 kg olmasından korkuyorum normal doğum açısından dediğimde bişey olmaz ya nolcak dedi 2.800 olsa hayatta sezeryan yapmaz.bacağıni bile seviyorum bakıp onu ısırdığımı düşünüyorum
oyyy bıngıl bıngıl ısırrrrrrr onun bacaklarını annesııııı bende esıme dedım bızımkı sımdıden 2kg ya doguma kdr 4kg olursa valla cıkaramam bak dedım güldü

Anlamaz. Ailesi sozkonusuysa. Hele annesi babası. Eve gelme dedim. Elimde olsa ben cekip gidecem dedim.
Kız evlenmeden önce bana sorsaydın ben anlatırdım sana urfalılarıbu yaşadıkların hep aynı annem de yaşadı. Malesef ki hemşeriyiz annem sallamıyordu artık ama ben hep hatırlıyorum küçükken babmda önce annesine gider karnını doyurudu sonra eve gelirdi,.,, herşeyde ortaktı. Pazarı oraya yapar babaannem bölüştürür bize yollardı.... O yörenin adeti böyle galiba.

oyyy bıngıl bıngıl ısırrrrrrr onun bacaklarını annesııııı bende esıme dedım bızımkı sımdıden 2kg ya doguma kdr 4kg olursa valla cıkaramam bak dedım güldü

aynen bizimki de 2 yi geçti şimdiden bu ay bir, son ay bir almış olsa bile 4 ü buluyor yok abi ben çıkartamam.göbeği kessin orayı keseceğine

aynen bizimki de 2 yi geçti şimdiden bu ay bir, son ay bir almış olsa bile 4 ü buluyor yok abi ben çıkartamam.göbeği kessin orayı keseceğine
1 ayda alıolarmıymıs kız 1 kg eger oyleyse yandık :) sen cuma gıdınce bakarsın bakım kac kg daha almıs. su alttakı yazılarda 3 4 gundr 2kg yazıo hep artıs olmadı acaba kılo alımı olmuomu dıye dusundum

Aynen bak bu karışıklığın içinde eşinin izinlerini ziyan etme... Sen sinir olacan illaki bişiylere ona söyleyen yada söyleneceksin.... O da of puf gidecek sürekli uyuyacak. Yada sıkılacak.... Babalığın tadı 40. Nız çıkınca çok güzel olur. Hem akşamlarıda zaten yanınızda olcak babanız. yani kimse istemez lohusayken koloni halinde yaşamayı ama her iki tarafında ilk torunu,gelene gelme denmez. Bir de çok heyecanlılar,kırılsınlar üzülsünler istemiyorum.

bizim 2. torun annemlerde o hevesı goruyorumda kv de de aman dıger torun kıskanmasn dıe o heyecanı goremıom. bıde kendı kızı deıl ya ondan dıe dusunuyrum. 10 gunden snra gıtsın barı.. bunalmasın. gercı o oglende gelır eve ben evdeyken ısı yakın esımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…