2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oluyordur bence. cuma bende en çok onu merak ediyorum kesin almışlardır. başka ne sorayım

Orda yemegi biliyor bir iki defa anca yemek getirmistir. Madem her gun gidiyoaun her gun getir burda beraber yiyelim. Ya da kaynana düsunsün. Gel burda ye diyolar ogullarinı düsunüyolar bi.
Az once eltim aradı yemek yaptim seversiniz seninki okul cikisi gelsin gonderiyim size dedi. Insan olan boyle der.
Gel oglum ye git evdeki napar ne eder düsunmez anasi babasi.
Erzak sebze vs alirlar gonderirlee para verirler eşya alırlar. Ama her sey maddiyat degil. yemek konusunda benciller. Tek istedikleri ogullari diplerinde olsun yesin icsin.
Benimki de hiiiç yok demez hayatta.

bence çok takma sonuçta sen yokken evinden bişey alıp götrmeyecek habersiz gelip gitmezse sorun yok bence

kaynana işte biz sana diyoruz birde iyidir kaynanam diyorsun.hepsi anca oğullarını düşünür ne olacak

oluyordur bence. cuma bende en çok onu merak ediyorum kesin almışlardır. başka ne sorayım
ayy aklıma gelmedıkı benle ılgılı sorarsan anemı tasıyıcısı olan ve degerı 8 olan bır kısının hangı dogumu yapması saglıklı olur dıe sorarsan sevınırım.. bu ay kan verılecek ama korkuyorum bakalım benm dr ne dıcek
masallah bebiseee..biz de dun kuzene gittik az once geldik.. yolda fln ve de orada cok kipir kipirdi. dedim hizm oglan gezginci olcak herhalde hahaha
oyy yerım onu yaa hareketlerıyle bıle hayatlarımızı doldurdular

hocam eger rahatsızlanırsanız tekrar rapor almanız lazım,iş göremezlik raporu gb bişey..görevlendirme olayından emin değilim hocam, siz onu idarenizle görüşün.

ne demek rica ederim bu arada

bence onla normal doğumun alakası olsa dr sana söylerdi. inş aklıma gelirde sorarm cnm

sorma vallaha. daha karnimizdayken bile uyuyup uyandiklari belli.. uyanikken kipir kipir,uykuya dalinca anca ben de dalabiliyorum..simdiden gormeden ozledik ozledik.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…