2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1 ayda alıolarmıymıs kız 1 kg eger oyleyse yandık :) sen cuma gıdınce bakarsın bakım kac kg daha almıs. su alttakı yazılarda 3 4 gundr 2kg yazıo hep artıs olmadı acaba kılo alımı olmuomu dıye dusundum

oluyordur bence. cuma bende en çok onu merak ediyorum :KK70: kesin almışlardır.:21: başka ne sorayım

Kız evlenmeden önce bana sorsaydın ben anlatırdım sana urfalılarıbu yaşadıkların hep aynı annem de yaşadı. Malesef ki hemşeriyiz annem sallamıyordu artık ama ben hep hatırlıyorum küçükken babmda önce annesine gider karnını doyurudu sonra eve gelirdi,.,, herşeyde ortaktı. Pazarı oraya yapar babaannem bölüştürür bize yollardı.... O yörenin adeti böyle galiba.
Orda yemegi biliyor bir iki defa anca yemek getirmistir. Madem her gun gidiyoaun her gun getir burda beraber yiyelim. Ya da kaynana düsunsün. Gel burda ye diyolar ogullarinı düsunüyolar bi.
Az once eltim aradı yemek yaptim seversiniz seninki okul cikisi gelsin gonderiyim size dedi. Insan olan boyle der.
Gel oglum ye git evdeki napar ne eder düsunmez anasi babasi.
Erzak sebze vs alirlar gonderirlee para verirler eşya alırlar. Ama her sey maddiyat degil. yemek konusunda benciller. Tek istedikleri ogullari diplerinde olsun yesin icsin.
Benimki de hiiiç yok demez hayatta.

kızlar size bir şey soracağım benim için önemli bir konu
eşim benden habersiz annesine bizim evin anahtarını vermiş anneside bana söyledi ben almadım kızım ihtiyacım yok falan diye benim sinir olduğum evlendiğimizde aynı olayı yaşadık ve kavga ettik bende benden habersiz böyle şeyler yapamazsın demiştim aynı olay bir daha oldu kayınvalidem evde olduğu için konuşamıyoruzda oda haberim olduğunu bilmiyor ama sinirden kuduruyorum resmen ateş fışkırıyor başımdan ne yapıyım iyi davransam bana hakaret gibi kötü davransam annesine ayıp geliyor sizin fikriniz nedir ?
bence çok takma sonuçta sen yokken evinden bişey alıp götrmeyecek habersiz gelip gitmezse sorun yok bence

Orda yemegi biliyor bir iki defa anca yemek getirmistir. Madem her gun gidiyoaun her gun getir burda beraber yiyelim. Ya da kaynana düsunsün. Gel burda ye diyolar ogullarinı düsunüyolar bi.
Az once eltim aradı yemek yaptim seversiniz seninki okul cikisi gelsin gonderiyim size dedi. Insan olan boyle der.
Gel oglum ye git evdeki napar ne eder düsunmez anasi babasi.
Erzak sebze vs alirlar gonderirlee para verirler eşya alırlar. Ama her sey maddiyat degil. yemek konusunda benciller. Tek istedikleri ogullari diplerinde olsun yesin icsin.
Benimki de hiiiç yok demez hayatta.
kaynana işte biz sana diyoruz birde iyidir kaynanam diyorsun.hepsi anca oğullarını düşünür ne olacak :mad:

oluyordur bence. cuma bende en çok onu merak ediyorum :KK70: kesin almışlardır.:21: başka ne sorayım
ayy aklıma gelmedıkı :D benle ılgılı sorarsan anemı tasıyıcısı olan ve degerı 8 olan bır kısının hangı dogumu yapması saglıklı olur dıe sorarsan sevınırım.. bu ay kan verılecek ama korkuyorum bakalım benm dr ne dıcek :(
:anneadayı::KK200: masallah bebiseee..biz de dun kuzene gittik az once geldik.. yolda fln ve de orada cok kipir kipirdi. dedim hizm oglan gezginci olcak herhalde hahaha
oyy yerım onu yaa hareketlerıyle bıle hayatlarımızı doldurdular :KK200:

Saol canım çok teşekkür ederim ben de 31+6 da gideyim o zaman da bi terslik olmasın ya :KK66: evet Biz 37 ye kadar calısacak gibi düşünüorz ama cok arkadasm 36 37 lerde doğum yaptı orası kısmet naaip artk sağlıkla gelsinlerde inşallah:) canm Bir sorum daha olcak calışırken 36 da ayrılmak istedim mesela izne onun için rapor mu alıcam yine yok sa dilekçe gibi bişey mi yazıoruz bilgin var mı birde ben görevlendirmeyim bu yılçalışabilir raporumu asıl okula mı görevlendirme okuluma mı vericem acaba ay ne karısık ya :110::KK34:

hocam eger rahatsızlanırsanız tekrar rapor almanız lazım,iş göremezlik raporu gb bişey..görevlendirme olayından emin değilim hocam, siz onu idarenizle görüşün.

ne demek rica ederim bu arada

ayy aklıma gelmedıkı :KK70: benle ılgılı sorarsan anemı tasıyıcısı olan ve degerı 8 olan bır kısının hangı dogumu yapması saglıklı olur dıe sorarsan sevınırım.. bu ay kan verılecek ama korkuyorum bakalım benm dr ne dıcek :KK43:

bence onla normal doğumun alakası olsa dr sana söylerdi. inş aklıma gelirde sorarm cnm

ayy aklıma gelmedıkı :KK70: benle ılgılı sorarsan anemı tasıyıcısı olan ve degerı 8 olan bır kısının hangı dogumu yapması saglıklı olur dıe sorarsan sevınırım.. bu ay kan verılecek ama korkuyorum bakalım benm dr ne dıcek :KK43:

sorma vallaha. daha karnimizdayken bile uyuyup uyandiklari belli.. uyanikken kipir kipir,uykuya dalinca anca ben de dalabiliyorum..simdiden gormeden ozledik ozledik.:)

Back
X