- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #45.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sat anasını ya boşverBen cokk safım![]()
inş canım bende bı etkısı olmıcagnı dusunuyorum ama aklımı cok kurcalıobence onla normal doğumun alakası olsa dr sana söylerdi. inş aklıma gelirde sorarm cnm
evet nasıl bir sevgı nasıl bir özlem duygusudur Rabbım nasıl verıyor sevgılerını cok sukursorma vallaha. daha karnimizdayken bile uyuyup uyandiklari belli.. uyanikken kipir kipir,uykuya dalinca anca ben de dalabiliyorum..simdiden gormeden ozledik ozledik.:)
saol canm cok sukurOooo masallah bebislerin kilolari cok iyii
gel kız buraya :) bız bakarız sana
adı nekızlar inanmazsınız belki ama kcamla kavga ettim .. illa çocuğuma babasının ismini koyacakmış.. şimdiye kadar da anlaşmamız vardı ana baba ismi konmayacak diye.. adam 1 haftadır babamın ismini koyacam diye tutturdu..hiçte sevmem kayınpederimi Allah var yani..
o da biliyo bunu.. ama kocama baskı yapıyolar anladığım kadarıyla.. bende rest çektim.. ben doğuracam adını ailen mı koyacak dedim...çok sinirlendim
![]()
nolcak cnm en kötü sezeryan olursun zaten 5 kg olursa ucuz yırtarsıninş canım bende bı etkısı olmıcagnı dusunuyorum ama aklımı cok kurcalıo
evet nasıl bir sevgı nasıl bir özlem duygusudur Rabbım nasıl verıyor sevgılerını cok sukur
saol canm cok sukur![]()
Satamıyorumsat anasını ya boşver
Burdakiler kadar beni düsunen uzulen yok halime zatengel kız buraya :) bız bakarız sana
ayy benden okdr cocuk cıkmaz kız :)nolcak cnm en kötü sezeryan olursun zaten 5 kg olursa ucuz yırtarsın![]()
uzme canını bız yanındayız bedenen olamasakta.. degısmıyorlar yada degısmelerı zaman alıyor ama bu surede gıdenler bızden gıdıyorSatamıyorum
Burdakiler kadar beni düsunen uzulen yok halime zaten![]()
Ben bunları unutmam. Firsatını bulayım kaçacam tayin mayin ne olursa. Bi ömür boyle gitmez.ayy benden okdr cocuk cıkmaz kız :)
uzme canını bız yanındayız bedenen olamasakta.. degısmıyorlar yada degısmelerı zaman alıyor ama bu surede gıdenler bızden gıdıyor
kaç zaten sen nıe esıne tayın ıste dedınkı kalsaydınız oldugunz yerde...Ben bunları unutmam. Firsatını bulayım kaçacam tayin mayin ne olursa. Bi ömür boyle gitmez.
aayy hakkaten ya artık böyle değil ki devir çok sıkıcıBen bunları unutmam. Firsatını bulayım kaçacam tayin mayin ne olursa. Bi ömür boyle gitmez.
çıkar çıkar sende az değilsin bebek niye büyük sanıyorsun biz büyüğüz de ondanayy benden okdr cocuk cıkmaz kız :)
uzme canını bız yanındayız bedenen olamasakta.. degısmıyorlar yada degısmelerı zaman alıyor ama bu surede gıdenler bızden gıdıyor
benım kemıklerım ırıymıs onunda iriçıkar çıkar sende az değilsin bebek niye büyük sanıyorsun biz büyüğüz de ondan![]()
Ilcede mikaç zaten sen nıe esıne tayın ıste dedınkı kalsaydınız oldugunz yerde...
benım kemıklerım ırıymıs onunda iriama 5 cok be 4 u zorlarım da 5 cıkarsa bende şok olurum
![]()
Zatn gider.napçak...senin annende yanında olacağı için fazla durmaz.bizim 2. torun annemlerde o hevesı goruyorumda kv de de aman dıger torun kıskanmasn dıe o heyecanı goremıom. bıde kendı kızı deıl ya ondan dıe dusunuyrum. 10 gunden snra gıtsın barı.. bunalmasın. gercı o oglende gelır eve ben evdeyken ısı yakın esımın
Erkek çocuğunu anne yetiştiriyor işte.... Annlerin rolü çok büyük..eşine saygılı sevgili evlat yetiştirmek yerine kopamayan bağımlı bireyler yetiştiyorlar.nden kocaları yüzünden.... Kocasından ilgi görmeyen kadınlara bak etrafta hep çocuklarına sararlar,evliliklerine karışıp mutsuz ederler. Ben olmadım kimse olmasın benim çocuğum mantığı,,,, neyse ki o zinciri biz yeni nesil kıracağız inşallah....Orda yemegi biliyor bir iki defa anca yemek getirmistir. Madem her gun gidiyoaun her gun getir burda beraber yiyelim. Ya da kaynana düsunsün. Gel burda ye diyolar ogullarinı düsunüyolar bi.
Az once eltim aradı yemek yaptim seversiniz seninki okul cikisi gelsin gonderiyim size dedi. Insan olan boyle der.
Gel oglum ye git evdeki napar ne eder düsunmez anasi babasi.
Erzak sebze vs alirlar gonderirlee para verirler eşya alırlar. Ama her sey maddiyat degil. yemek konusunda benciller. Tek istedikleri ogullari diplerinde olsun yesin icsin.
Benimki de hiiiç yok demez hayatta.
senınkıde asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyıkmıs :)Ilcede miorası daha kötüydü ya terör olayları çok.
yok cnm 5i abarttım
ben 4 ü de ıkınmam yaa.. benimde kemikler iri.bide bizim ki kız yani düşün
![]()