- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.961
Sana kimse bişi vermez bu cadılığınla
Ezik değil kuzum saygılısınız. Bende saygıya çok önem veririm ama hakedene :)Bi yapabilsem iste.gicik annem hep ezik yetistirdi bizi.uc kiz kardesiz ucumuzde ayni.aman kimse uzulmesin kimse kirilmasin.
inşallah olmaz ne dıyeyım :=)Masallah diyelim ama simdiden benim 2 ay olcak baslayali
Rengi sonradan aciliyo diyolar bide ust taraflar catlamisyomus tek tesellim o.yoksa boyle cok kotu kipkirmizi.dallanmis budaklanmis yapraksiz agac gibiiiiBenimde ayni gobek deligmn etrafnda az var asagi dogru gidio ama krem surdukce rengi acilio sanki
İnadına üstüne aldır. Gerçi farketmez evlendikten sonra alınanlar 2 ye bölünür direk ama o öle sansınşükür gözüm yok
vermek zorunda2 evladı var
birine bizim istemediğimiz yerı verdı, kendı de üste gectı. bize de inşallah 1,5 -2 yıla kalmaz ev alacak. ogluna alacak daha dogrusu bana degıl yani yanlış anlasılmasın
evet, magnezyumdan dolayı :=)Kızlar akşamdanberi benim de sağ bacağım agrıo ta böyle kemiği sızlıo resmen kociş de nöbette yok ki masaj yapsınmagnezyum vermişti doktor içmiodum sanrm ondan yarın okula da gitmek istemiyorum sağlık ocagına gitsem rapor istesem verir mi ki ya pfsss ne desem ya da rapor için
kadın kalpten gıder heraldeİnadına üstüne aldır. Gerçi farketmez evlendikten sonra alınanlar 2 ye bölünür direk ama o öle sansın
Benim gobek deligimden asagisi felakett catladiii.kipkirmizi hemdeee.kocamda her nst ye girdigimde foto cekiyo daha beter gorunuyorrr igggggg
benımde o çizgim çok yogunya benim de siyah çizgi çıktı göbekten aşağı doğru şaşırdım linea negra mıydı neydi adı.normalmiş ama sarışın beyaz tenli olunca garip geldi valla moralim bozuldu.allahtan doğumdan sonra geçen bir şeymiş de bir nebze rahatladım netten araştırınca
Gitsin :)kadın kalpten gıder heralde
nasıl olsa evlendıkten sonra alınanlar ortak
Benimkide nikotini :)kızlar, benımkı çok sevıyor kafeini yaa
Hee benimde bi 15 gun oldu cok koyu degil ama cikti bendedeya benim de siyah çizgi çıktı göbekten aşağı doğru şaşırdım linea negra mıydı neydi adı.normalmiş ama sarışın beyaz tenli olunca garip geldi valla moralim bozuldu.allahtan doğumdan sonra geçen bir şeymiş de bir nebze rahatladım netten araştırınca
sen hala içiyon mu kız?Benimkide nikotini :)
İçtim ama biraz gec oldu bişi yok die içmiodum ben ya kremi de catlak yok die sürmuorm sonra bi çatlıcak tam çatlıcakevet, magnezyumdan dolayı :=)
benım çok önceden çıktıHee benimde bi 15 gun oldu cok koyu degil ama cikti bendede
Ben! Böyle adet sancısı gibi oluyo belin de ağrıyo oturasın kalkasın uzanasın gelmiyo hiçbiyere sığamıyosun sanki öyle oram ağrıyo buram ağrıyo gibi bişi değil. Sancı ilk boyutundayken uyuyabilirsin ama arttıkça uyku da girmez gözüne...Yok mu kız daha önce sancı çekipte doğurannnn
Tenin esmermi canimbenım çok önceden çıktı
baya erken cıktı nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?