- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.421
günaydın kızlar, sabah sabah moralim bozuldu... 36. haftama nöbet yazmışlar ne kadar saçma bir sistem... ben mi yanlış hesaplıyorum şu izne ayrılma süresini bildiren bi site vardı onun adresini bulamıyorum hangi siteydi acaba?
ayy ben 2 haftada 1 hep kuaföre giderdim ağda için şimdi nerdeyse ayda 1 gidiyorum kıpkırmızı oluyo canım çok acıyo kızcağız bile terliyo darlanıyo bana ağda yaparken. doktora da soramadım utandım derimiz hassaslaşıyo ondandır heralde dimi?
Aynen zaten garip yürüyorum iyice beter oldum bende doğumdan önce son bi kez gidcem. bana bi krem verdi kullan diye kız ama antibiyotikliymiş eşim söyledi onuda kullanmadım bepantol sürdüm sadeceBen de en son gittiğimde çok canım acıdı, bütün gün sünnetli çocuklar gibi gezdim, resmen mosmor olmuştu.. yıllardır giderim hiç böyle bir şey olmamıştı, neden oldu anlamadımşimdi doğumdan önce bir kere daha gidicem çok korkuyorummm
canavar olmuş benin kökler yok böyle bi güçbenim pek acı olmuyor yani eskisine göre aynı değişiklik yok bilemedimbelki kıl kökleri güçleniyordur
Canım valla bende günlerdir araştırıyorum 32+0 da da gitsen aynı 32+6 da da gitsen aynı diyorlar her ikisinde de 32yi doldurmuş oluyormussun ben 32+0da gidecektim de okul var cuma günü cumartesi gideyim boşuna çocukları birakmayayim 5 hafta kaldı zaten idare edeyim dedim anaokulu öğretmeniyim bu arada bi de geçen ay doktoruma sordum 32 dolunca dedi ama 32+0 da da 32 haftalık oluyorsun bence bide söyle hesapladim izne ayrilinca 37den 38e 1 hafta 38den 39 a 2 hafta 39dan 40 a 3 hafta yapıyor bu durumda 32den 33e arasındaki hafta ayrilabiliyoruzbana da 32+0 da son dediler
az önce 32 + 1 de olup olmadığına eminmisn demiştim ama arkadaşlar oluyor demişler
Seni kandiriyorlar hakkını yedirme sakin. Ben 24. haftadan beri nöbet tutmuyorum. Doktora rapor yazdır 24. haftayı geçtiği için nöbet tutması sakıncalıdır diye. Kimse birsey diyemez.Ya yasa o kadar ucu açık ki, gece nöbeti deniyor 24. haftadan sonra.. Ama biz gece nöbeti tutmuyoruz o yüzden bize yutturmaya çalışıyorlar işte... Nöbette doğururum artık heralde...
güzel haberlerini bekliyoruz canım benim :) gelir gelmez yaz hemengünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Bugün sonunda kontrol günümüz saat 11 de oğlumu görmeye gidicem. bakalım tosunumuz kaç kilo olmuş. tahmini bi tarih verebilcekmiiii :)
Canim 24 .haftadan sonra nöbet tutamaz yazıyor yönetmelikte hadi bilemedin 26 ben dedimki yonetmelikte yazıyor nöbet tutamam sen yine de rapor getir dediler ki hiç bir mecburiyetim yoktu doktora söyledim ayakta uzun süre çalışamaz hasta hamileliginin şu haftasindadir diye bi rapor verdi götürdüm okula verdim yasal hakkını gasp etmeye kimsenin hakkı yok kimsenin keyfine birakmamis yönetmelik çok açık bi şekilde tutamaz demiş sen tutmak istesen de tutamazsin riskli bi durum yani bana da yazdık bu ay idare et dediler ben rapor getiririm tutamam dedim raporu goturdugumde de ay ne gerek vardı zaten görüyoruz hamile olduğunu dediler şaka gibi ben de olsun neolur ne olmaz dursun elinizde dedim al bi rapor ver ellerine hiç de bi şey söyleme defter falan da imzalamagünaydın kızlar, sabah sabah moralim bozuldu... 36. haftama nöbet yazmışlar ne kadar saçma bir sistem... ben mi yanlış hesaplıyorum şu izne ayrılma süresini bildiren bi site vardı onun adresini bulamıyorum hangi siteydi acaba?
Aynısını yaşıyorum canım ben de, sola yatınca hiç dinlenemiyorum. Bebiş sağ tarafta olmasına rağmen sağımda çok daha rahat ediyorum ve dinç olarak kalkıyorum sabah. Ama 30. haftada olduğumdan beri hiç sağa yatmamaya gayret ediyorum, doktorum 30'dan sonra sola yatarsın demişti.iyi geceler arkadaşlar benim gibi sola yatmaktan artık bıkmış usanmış sağına yatınca daha rahat uyuyan var mı? ben sağ tarafta uykuya dalabiliyorum ancak ama vicdanım da rahat olmuyo bebeğim rahat edemiyosa diye
Aynen zaten garip yürüyorum iyice beter oldum bende doğumdan önce son bi kez gidcem. bana bi krem verdi kullan diye kız ama antibiyotikliymiş eşim söyledi onuda kullanmadım bepantol sürdüm sadece
Cagirdiysa verir zaten sadece 32 haftalik hamiledir yazıyorlar muhasebe ne bilecek sen tam olarak kaç haftaliksin doktor ne derse o erken vermesi daha iyi bence erken de ayrilirsin 37 e erken girersin yani :) şu tarihten şu tarihe demiyorlar atıyorlar direk 5 haftayı doğum sonrasınaGünaydın kızlar
Ay sonunda çalışabilir raporu alacağım ama burdan okuduğum kadarıyla herkes tam 32+0 da almış raporu ama benım doktorum benı 31+5 de çağırdı.Erken olmaz mı illa benim 32+0 da mı almam lazım hemen muhasebeye o gün vermeli miyim yanlışlık olur da 1 günüm bile boşa gider diye korkuyorum açıkcası
Doğum tarihi olarak istediğiniz tarihi yazdırabiliyorsunuz, nüfus sorun çıkartmıyor. Yeğenim 20.12.2013'te doğdu, babası 04.01.2014 kaydettirdi. Hiç de bir şey sormamışlar.Bende öle istiorum ocakta olsun die ama canım gelirsede yapcak bişi yok sağlıkla gelmesi tek isteğim tarihi ne olursa olsunn..
evet çok mantıklı daha geç yapmak o açıdan.. ama daha geç yapınca da bebek görmeye gelirlercanım kapıda asmak ıcın bı yer olmuyor genelde . ya tülle yada çift taraflı yapıskan bantlarla yapıstırıyorsun .
bebek sekerını tamamen senın tercıhın bazıları hastane ve mevlut ıcın ayrı ayrı yaptırıyor . hastanede dagıtanlarda var, mevlutte dagıtanlarda var,
mevlütüde şahsen ben dogumdan 2 ay sonra gibi yapmayı dusunuyorum .hem ben biraz toparlamıs olurum hemde bebısım, bıde bebegı okadar kucukken kalabalıga sokmak ıstemıyorum , arkadasımın cocugu insanlardan enfeksıyon kaptı mevlutunde Allah korusun bide kış bebegı bizimkiler ,kışın mevlüte nezlelı gripli gelen olur ,cocuga fln gecerse ortalıgı yıkarım
Canım valla bende günlerdir araştırıyorum 32+0 da da gitsen aynı 32+6 da da gitsen aynı diyorlar her ikisinde de 32yi doldurmuş oluyormussun ben 32+0da gidecektim de okul var cuma günü cumartesi gideyim boşuna çocukları birakmayayim 5 hafta kaldı zaten idare edeyim dedim anaokulu öğretmeniyim bu arada bi de geçen ay doktoruma sordum 32 dolunca dedi ama 32+0 da da 32 haftalık oluyorsun bence bide söyle hesapladim izne ayrilinca 37den 38e 1 hafta 38den 39 a 2 hafta 39dan 40 a 3 hafta yapıyor bu durumda 32den 33e arasındaki hafta ayrilabiliyoruz
ne zaman doğdu canım yeğenin .?Doğum tarihi olarak istediğiniz tarihi yazdırabiliyorsunuz, nüfus sorun çıkartmıyor. Yeğenim 20.12.2013'te doğdu, babası 04.01.2014 kaydettirdi. Hiç de bir şey sormamışlar.
ben de çalışabilir raporu aldım. ama ben kanunda 32 haftalık diyor 32 doluncayı mı kastediyor diye ısrarla sormama rağmen 31 bitmiş 32yi çalışmamış olman gerek dediler. 1 hafta erken mi aldım yani raporu? bu durumda ben 36 bitmiş 37ye girmişken analık iznimi almış olucam. peki çocuk geç doğunca noluyo? sonraya aktaracağım iznimden eksilmesin de... şu an zaten fiili olarak çalışmıyorum boşa erken izin almış olmayım yaAyy ne karışık konular yaBen o zaman doktorumla konuşup 32+0 da gideyim çünkü genel olarak herkes o şekilde söylüyor 31+5 erken oluyor bu durumda sanırım
ya benim raporda .... kişi ... tarihte hastanemize başvurdu diye ifade geçiyor amaCa
Cagirdiysa verir zaten sadece 32 haftalik hamiledir yazıyorlar muhasebe ne bilecek sen tam olarak kaç haftaliksin doktor ne derse o erken vermesi daha iyi bence erken de ayrilirsin 37 e erken girersin yani :) şu tarihten şu tarihe demiyorlar atıyorlar direk 5 haftayı doğum sonrasına
ben de çalışabilir raporu aldım. ama ben kanunda 32 haftalık diyor 32 doluncayı mı kastediyor diye ısrarla sormama rağmen 31 bitmiş 32yi çalışmamış olman gerek dediler. 1 hafta erken mi aldım yani raporu? bu durumda ben 36 bitmiş 37ye girmişken analık iznimi almış olucam. peki çocuk geç doğunca noluyo? sonraya aktaracağım iznimden eksilmesin de... şu an zaten fiili olarak çalışmıyorum boşa erken izin almış olmayım yadoğumdan sonraya aktarmam lazım mümkün olduğunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?