2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de en son gittiğimde çok canım acıdı, bütün gün sünnetli çocuklar gibi gezdim, resmen mosmor olmuştu.. yıllardır giderim hiç böyle bir şey olmamıştı, neden oldu anlamadım şimdi doğumdan önce bir kere daha gidicem çok korkuyorummm

Aynen zaten garip yürüyorum iyice beter oldum bende doğumdan önce son bi kez gidcem. bana bi krem verdi kullan diye kız ama antibiyotikliymiş eşim söyledi onuda kullanmadım bepantol sürdüm sadece

bana da 32+0 da son dediler

az önce 32 + 1 de olup olmadığına eminmisn demiştim ama arkadaşlar oluyor demişler
Canım valla bende günlerdir araştırıyorum 32+0 da da gitsen aynı 32+6 da da gitsen aynı diyorlar her ikisinde de 32yi doldurmuş oluyormussun ben 32+0da gidecektim de okul var cuma günü cumartesi gideyim boşuna çocukları birakmayayim 5 hafta kaldı zaten idare edeyim dedim anaokulu öğretmeniyim bu arada bi de geçen ay doktoruma sordum 32 dolunca dedi ama 32+0 da da 32 haftalık oluyorsun bence bide söyle hesapladim izne ayrilinca 37den 38e 1 hafta 38den 39 a 2 hafta 39dan 40 a 3 hafta yapıyor bu durumda 32den 33e arasındaki hafta ayrilabiliyoruz

Ya yasa o kadar ucu açık ki, gece nöbeti deniyor 24. haftadan sonra.. Ama biz gece nöbeti tutmuyoruz o yüzden bize yutturmaya çalışıyorlar işte... Nöbette doğururum artık heralde...
Seni kandiriyorlar hakkını yedirme sakin. Ben 24. haftadan beri nöbet tutmuyorum. Doktora rapor yazdır 24. haftayı geçtiği için nöbet tutması sakıncalıdır diye. Kimse birsey diyemez.

Canim 24 .haftadan sonra nöbet tutamaz yazıyor yönetmelikte hadi bilemedin 26 ben dedimki yonetmelikte yazıyor nöbet tutamam sen yine de rapor getir dediler ki hiç bir mecburiyetim yoktu doktora söyledim ayakta uzun süre çalışamaz hasta hamileliginin şu haftasindadir diye bi rapor verdi götürdüm okula verdim yasal hakkını gasp etmeye kimsenin hakkı yok kimsenin keyfine birakmamis yönetmelik çok açık bi şekilde tutamaz demiş sen tutmak istesen de tutamazsin riskli bi durum yani bana da yazdık bu ay idare et dediler ben rapor getiririm tutamam dedim raporu goturdugumde de ay ne gerek vardı zaten görüyoruz hamile olduğunu dediler şaka gibi ben de olsun neolur ne olmaz dursun elinizde dedim al bi rapor ver ellerine hiç de bi şey söyleme defter falan da imzalama

Aynısını yaşıyorum canım ben de, sola yatınca hiç dinlenemiyorum. Bebiş sağ tarafta olmasına rağmen sağımda çok daha rahat ediyorum ve dinç olarak kalkıyorum sabah. Ama 30. haftada olduğumdan beri hiç sağa yatmamaya gayret ediyorum, doktorum 30'dan sonra sola yatarsın demişti.

Aynen zaten garip yürüyorum iyice beter oldum bende doğumdan önce son bi kez gidcem. bana bi krem verdi kullan diye kız ama antibiyotikliymiş eşim söyledi onuda kullanmadım bepantol sürdüm sadece

İyi yapmışsın canım, antibiyotikli krem kullanılır mı yaa, ben de sadece nemlendirici sürdüm biraz aldı acısını..

Ca
Cagirdiysa verir zaten sadece 32 haftalik hamiledir yazıyorlar muhasebe ne bilecek sen tam olarak kaç haftaliksin doktor ne derse o erken vermesi daha iyi bence erken de ayrilirsin 37 e erken girersin yani :) şu tarihten şu tarihe demiyorlar atıyorlar direk 5 haftayı doğum sonrasına

Bende öle istiorum ocakta olsun die ama canım gelirsede yapcak bişi yok sağlıkla gelmesi tek isteğim tarihi ne olursa olsunn..
Doğum tarihi olarak istediğiniz tarihi yazdırabiliyorsunuz, nüfus sorun çıkartmıyor. Yeğenim 20.12.2013'te doğdu, babası 04.01.2014 kaydettirdi. Hiç de bir şey sormamışlar.

evet çok mantıklı daha geç yapmak o açıdan.. ama daha geç yapınca da bebek görmeye gelirler ben bebek görmeyle birlikte topluca aradan "çıkarttırsam" mı diye de düşünüyorum açıkçası
çift taraflı bantlar kapıda iz bırakmaz mı ya. kızmasınlar bize

Ayy ne karışık konular ya Ben o zaman doktorumla konuşup 32+0 da gideyim çünkü genel olarak herkes o şekilde söylüyor 31+5 erken oluyor bu durumda sanırım

Doğum tarihi olarak istediğiniz tarihi yazdırabiliyorsunuz, nüfus sorun çıkartmıyor. Yeğenim 20.12.2013'te doğdu, babası 04.01.2014 kaydettirdi. Hiç de bir şey sormamışlar.
ne zaman doğdu canım yeğenin .?
benim yeğenimde 31 aralık saat 23.30da doğdu ama 1 ocak yazamayız dediler çok uğraştı onun için mesela..

Ayy ne karışık konular ya Ben o zaman doktorumla konuşup 32+0 da gideyim çünkü genel olarak herkes o şekilde söylüyor 31+5 erken oluyor bu durumda sanırım
ben de çalışabilir raporu aldım. ama ben kanunda 32 haftalık diyor 32 doluncayı mı kastediyor diye ısrarla sormama rağmen 31 bitmiş 32yi çalışmamış olman gerek dediler. 1 hafta erken mi aldım yani raporu? bu durumda ben 36 bitmiş 37ye girmişken analık iznimi almış olucam. peki çocuk geç doğunca noluyo? sonraya aktaracağım iznimden eksilmesin de... şu an zaten fiili olarak çalışmıyorum boşa erken izin almış olmayım ya doğumdan sonraya aktarmam lazım mümkün olduğunca

ya benim raporda .... kişi ... tarihte hastanemize başvurdu diye ifade geçiyor ama

Bende bu sebepten iznimi erken almak istemiyorum. sen şimdi raporunu tam olarak ne zaman aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…