2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende anlattigin gibiyim canim. Bide gobegimin uzerine devriliyorum istemeden korkarak uyaniyorum hep 2 saatte bir.. Genellikle bende saga donunce daliyorum..

Kizlarrr kuru yedim uyuyamiyorum gaviskon lar havada ucusuyor ama nefesim kesiliyor

ben de sag taraftan daha raahat daliyorum,o yon bana daha iyi geliyor. ama dedign gbi bazen dusunuyrm bebek icn rahatsz olur mu falan diye de ins olmuyordur..

ben de sag taraftan daha raahat daliyorum,o yon bana daha iyi geliyor. ama dedign gbi bazen dusunuyrm bebek icn rahatsz olur mu falan diye de ins olmuyordur..
benimki de solda ya sola yatınca ittiriyo sırtüstü yatıyorum
Zaten o da diyor primadan başka beze gecemezsin ama başka bezi kullan olmazsa primaya geçersin bebek primayı her turlü kabul ediyor.

canım benimki sola yatınca genelde hiç rahat durmuyor sanki rahatsız oluyıor. o yüzden sağa daha çok yatıyorum

Yarın işe gidecen mi sen? Bence gitme koku kalmıştır
O koku zaten zor cikar belli deil aricaklar bakalim :)
Oooo gecmis olsun canim. Bana hep 7 nin alti risk dedikleri icin sanki 4lere dustugunde olcekmisim kan kaybndan die dusunuodum demekki ölünmuyormus :) insallah canim yaaa ozaman korkmama gerenkkkkk yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…