2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence gerek yok. zaten bunlar bile yeterince kaba. çok çok gerek olursa içine normal ped koyulur.
Ya evet bende dun baktim onlara.hasta bezi illa alcakmisiz.o emici kilotlrda nerdeyse bez gibi geldi bana.almadim.hasta bezi aldim sadece.acaba pedle o kilotlardan mi alsam.daha iyiydi

Ben bunu yapicam.
Ben de başladım süsümüze kıyafetlerimiz yıkanıp ütülenecek duruo ama süsümüz daha önemli ya sanki:rolleyes: gerçi daha tam bitmedi isim kısmımız eksik ;) cünkü hala isme karar veremedik ya :KK9:
DSC_0813.webp

Ben de başladım süsümüze kıyafetlerimiz yıkanıp ütülenecek duruo ama süsümüz daha önemli ya sanki:rolleyes: gerçi daha tam bitmedi isim kısmımız eksik :KK66: cünkü hala isme karar veremedik ya :KK9:Eki Görüntüle 1686407

siz yaptikca benim de yapasim gelio yaaa ama ben beceriksizim de burda da ne bulup yapabilirm bilmiyorum :63::KK71: cok tatli olcak seninki de :cool:vallahi

siz yaptikca benim de yapasim gelio yaaa ama ben beceriksizim de burda da ne bulup yapabilirm bilmiyorum :63::KK71: cok tatli olcak seninki de :cool:vallahi
Bana da yapamam gibi geliyordu ama başlayınca olup bir de insan kendi emek verince daha değerli gelip malzeme olarak sadece keçe ve elyaf yeterli canm ben de daha önce hic yapmamstm boyle şeyler malzemeleri netten alabilirsin model konusunda da nette çok ornek var bi bak istersen :KK39:

kafalar net de sen benim yazdıklarımı anlamamışsın sanırım :) 32. hafta demişsin ya... onu açınca sorun çıkıyor. 32 bitmiş mi olacak yoksa 32'ye girilmiş mi olacak sorunu yaşıyorum ben hastanemle. bana 31+1'de verdiler raporu. ama 32 dolmuş olması gerek aslında. yani 1 hafta erken işliyor benim. zaten raporumun verildiği 16 kasımdan itibaren 8 hafta ekleyince 11 ocak'a denk geliyor ama benim beklenen doğum tarihim 17 ocak. anlatabildim mi:)
:) Hastane niye öyle yaptı bilmiyorum. İzin başlangıç tarihi 32+0 olarak kabul ediliyor. Benim hastanem 27 Kasım'a randevu verdi rapor için, o tarihte ben 32+2 olacağım. Mesai arkadaşım 2 yıl önce rapor almayı unuttu ve 32+6'da gidip aldı fakat başlangıç olarak 32+0 kabul edildi. En iyisi muhasebecinize sormak.

Seni kandiriyorlar hakkını yedirme sakin. Ben 24. haftadan beri nöbet tutmuyorum. Doktora rapor yazdır 24. haftayı geçtiği için nöbet tutması sakıncalıdır diye. Kimse birsey diyemez.
Canım bende gittim konuştum, kaçınca haftada olduğumu bilmedikleri için yazmışlar iptal etceklermiş... :) Valla gidip konuşmasam tutucaktım...

Canim 24 .haftadan sonra nöbet tutamaz yazıyor yönetmelikte hadi bilemedin 26 ben dedimki yonetmelikte yazıyor nöbet tutamam sen yine de rapor getir dediler ki hiç bir mecburiyetim yoktu doktora söyledim ayakta uzun süre çalışamaz hasta hamileliginin şu haftasindadir diye bi rapor verdi götürdüm okula verdim yasal hakkını gasp etmeye kimsenin hakkı yok kimsenin keyfine birakmamis yönetmelik çok açık bi şekilde tutamaz demiş sen tutmak istesen de tutamazsin riskli bi durum yani bana da yazdık bu ay idare et dediler ben rapor getiririm tutamam dedim raporu goturdugumde de ay ne gerek vardı zaten görüyoruz hamile olduğunu dediler şaka gibi ben de olsun neolur ne olmaz dursun elinizde dedim al bi rapor ver ellerine hiç de bi şey söyleme defter falan da imzalama
Bende gittim konuştum canım komisyonla. Ben o zaman 36 haftalık olucam dedim.. Onlar kaç haftalık olduğunu bilmedikleri için yazdıklarını söylüyorlar ama yemedim yani... Bişey demeseydim gidecekti öyle.. İptal edecekler şimdi...

Herhaldeee susumuz eksik olmasinnnn :KK48: guzel olmusss
aynen süssüz olmaz ;)

Evde yatiyorummm film izliyorummm.saglik ocagina gidip rapor almam lazm ona bile useniyorumm. Sen napiyosunn bakalimmm
bende dun aldım rapor sağlık ocağından 3 günlük mdr yard görürdüm çok bozuldu gecen seferde mudur odasına çağırmıştı niye rapor aldınız çok rahatsizsaniz isminizi başlayın demişti bakalım pazartesi gidince ne diyecek yine :KK62:

Raporluyum yatistayim :rolleyes:
ohh keyfini çıkar :D

ıı be yaaa genccc sen napersınnnn
Ben de iyiyim gittin mi işe ? :KK53:

Evde yatiyorummm film izliyorummm.saglik ocagina gidip rapor almam lazm ona bile useniyorumm. Sen napiyosunn bakalimmm
Rapora üşenme yatış yapacan evde :KK53:
Ben de kaynanaya geldim ne göreyim boya yapmıslar:KK57:
Sevgili kayinvalidem de caydanlıgı bile taşitmadı yemek ye otur dinlen yat deyip duruyor:KK53:
Elti temizlik yapıyo ben de izliyorum:rolleyes:
Hamile olmasaydım da yardım etmezdim o bana etmedi:KK69:

ohh keyfini çıkar :KK70:

Ben de iyiyim gittin mi işe ? :KK53:

Rapora üşenme yatış yapacan evde :KK53:
Ben de kaynanaya geldim ne göreyim boya yapmıslar:KK57:
Sevgili kayinvalidem de caydanlıgı bile taşitmadı yemek ye otur dinlen yat deyip duruyor:KK53:
Elti temizlik yapıyo ben de izliyorum:rolleyes:
Hamile olmasaydım da yardım etmezdim o bana etmedi:KK69:
geldım canım koku cıkmıs bısı yok... kız kv nın boya yapcagı bellıydı zaten

Back
X